Mijn landgenoten, -wat- een stelletje sukkels !!

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #260


Elf maanden crisis, even de balans opmaken zonder een blad voor de mond te nemen en de gedachten de vrije loop laten gaan, even de frustratie van me afschrijven, alle remmen los, …

Wat jullie -NU- nog doen met deze informatie, puin ruimen meer is er niet meer aan te doen!!

We zien een stortvloed van failliete bedrijven tegemoet met de corona sluitingsmaatregelen, we zien een piek in de werkeloosheid op ons afkomen.

Mensen hoeven niet meer in actie te komen met protesten tegen de maatregelen. Het is nu een voldongen feit, het kalf is reeds verdronken.

Ouderen gingen dood in totale afzondering -onmenselijk- en alles waar ook maar ergens het woord -plezier- aan ontleend kon worden werd verboden.

In Japan vonden alleen al in de maand oktober 2.154 zelfdodingen plaats +17.000 in geheel 2020 terwijl er in dat land ‘maar’ 2.000 ‘Co\/id slachtoffers’ waren. De cijfers van het CBS over 2020 waren niet te vinden, vanochtend 30-11 naar het CBS gebeld, en nee; “Die cijfers zijn er nog niet”, … of we mogen ze nog niet weten?

De vraag is dan; “Is sociaal afstand houden een moorddadige maatregel?”

Jij en Ik kunnen giga verhogingen in de belastingen tegemoet zien dankzij de economische sluiting van de maatschappij. Wij gaan namelijk de economische tsunami aan kosten betalen, … de rest van ons leven !!

De vraag is is ook; “Waarom hebben jullie dit al die tijd achteloos laten gebeuren?

En ik maar daar de opmerking bij, … stelletje sukkels !!

Ga voor de spiegel staan in je blote reet en stel jezelf de vraag; |Waarom?”

Heb jij de Hollandse kaas van je brood eten eten, letterlijk, … ?

Dit onderstaande plaatje verteld je alles, …

Gevangen in ‘dé MATRIX’, alles was voor je geregeld je hoefde zelf niet meer na te denken, je kreeg alles op een presenteerblaadje.

Zelf geloofde ik al die onzin van de dokter niet 25 jaar geleden en ben mijn eigen weg gegaan, eigen voeding kweken voor een steeds groter deel (1100 vierkante meter) Zelfs natuurgeneeskunde nog niet nodig gehad.

Ik werd stap voor stap complot onderzoeker !!

Ik hoorde van agenda 2021 en later van agenda 2030, ik wist dus in grote lijnen wat er ging gebeuren. De kranten en de TV konden mij niet voor de gek houden, jullie wel, … big way!!

De eerste twee artikelen op mijn website staan daar op de eerste pagina vast geprikt zodat niemand kan zeggen, ik heb dat gemist.

Met 2.131.337 pageviews op de gehele website in 2020 is dat 6.479 per dag en hadden deze twee pagina’s in een half jaar al makkelijk het miljoen moeten passeren met dermate belangrijk nieuws, maar de tellers bleven steken op 5.892 en 18.772 aantallen page views.

Intussen onderga ik mijn 13de week cofidement / lockdown / opsluiting en vul trouw mijn ATTESTATION DE DÉPLACEMENT DÉROGATOIRE in, wat de overheid in gebiedende hoofdletters schrijft – UITZONDERLIJK REISCERTIFICAAT- met andere woorden, alleen indien noodzakelijk en maximaal 1uur / 1 kilometer binnen de afstand van de woning of indien anders duidelijk aangegeven. Sinds deze week verlicht tot 20 kilometer en mits de cijfers goed zijn na 15 december weer vrij reizen.

In mijn eentje kan ik geen vuist maken, … United we stand

Dat is ook van toepassing op het puin ruimen, en straks om een verstandige goed geïnformeerde beslissing te nemen bij de verkiezingen. Dus geen kartelpartij want dan gaat het sukkelen door, … met jou !!

Vereisten zijn:

Geen krant
Geen TV journaal
… en andere misinformatie

Om nog even mijn gevoel uit te drukken, klik hier met het geluid aan


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk