Testen. Ja maar wat eigenlijk?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #259


De bedrijfsarts die ik eens in de twee jaar moet bezoeken van mijn werkgever, kijkt verveeld uit zijn ogen. Hij heeft er niet zoveel lol meer in zo te zien. Het zou trouwens mijn verbazing hebben gewekt, zou hij zijn werk nog wel enthousiast en met overgave verrichten. 

Door: Jan Spreen

Hij bekijkt ietwat afwezig het formuliertje dat zijn secretaresse, aan de hand van de door mij verstrekte antwoorden op haar elke twee jaar wederkerende vragen, zojuist heeft ingevuld. Hij beklopt me wat, luistert naar de onmelodieuse AAAA-klank die ik op zijn verzoek heb uitgestoten. Of ik het tikken van z’n polshorloge dat hij bij m’n oor houdt kan horen? Ja, dat kan ik. De in mij opkomende vraag “En, zou ik het niet horen, wat betekent dat dan en wat gaat men eraan doen?” houd ik maar voor mezelf, ik denk dat ik het antwoord misschien wel veel beter ken dan hij. 

Uiteindelijk gebeurt er toch iets spannends in zijn kantoortje, hetgeen mij nog niet eerder is overkomen, als hij me vraagt: “Heeft u al een Covid19 test gedaan?”. Ik zit meteen, ballorig en strijdvaardig, op het puntje van de stoel waarop hij mij zojuist heeft voorgesteld te gaan zitten. Hij vervolgt : 

Arts: Ik heb hier een sneltest waarmee we meteen kunnen weten of u met corona besmet bent. 

Ik: ah, een coronatest. Als ik eerljk ben, ik loop daar niet zo warm voor. Vindt u dat ik getest moet worden? 

Arts: Nou ja, het is aan te raden. Dat wat men weet is geen bron meer van onnodige angst voor het onzekere. 

Ik: Nou ja, onzeker. Over de dag van morgen is niets bekend, wie zekerheid zoekt komt geheid een dag bedrogen uit. 

Arts: Ah, meneer is stoïcijn, daar houd ik wel van. 

Ik: Ja, misschien. Hoe het ook zij, als ik vandaag positief wordt getest, dan zegt dat niets over gisteren, vorige maand of jaren geleden. Toch? Het zou alleen te kennen geven dat positief testen op Covid19 niets met gezond of ziek zijn te maken heeft, want ik voel me prima. 

Arts:  Daar ben ik het niet mee eens. Als u positief op de test reageert, dan kunt u meteen voorzorgsmaatregelen nemen om bijvoorbeeld uw omgeving niet in gevaar te brengen. 

Ik: Gevaar? Welk gevaar? Ik ben zo fit als ik altijd geweest ben! Weet u, wat volgens mij het probleem is met al dat getest, dat is dat er geen vergelijkings materiaal is. Om te weten of het vandaag warmer is dan gisteren, moet men de temperatuur van gisteren met die van vandaag kunnen vergelijken. Die mogelijkheid om te vergelijken is totaal afwezig in het hele Covid19 verhaal. Men heeft vandaag de dag allerlei testjes om te kunnen meten, zegt men, wat gisteren nog niet gemeten kon worden. Maar hoe weet u dat al die gevaarlijke virussen van de laatste jaren, H5N1, Ebola, West Nile, Corona, noem maar op, niet al duizenden jaren oud zijn? Nieuwe symptomen zijn er niet. Oh ja, toch wel. Er is tegenwoordig, sinds de opkomst van AIDS, zoiets als de gezonde drager. Mensen die de ziektekiem wel hebben maar niet ziek zijn. Nou, zo kan ik het ook hoor. Het riekt naar recht praten van wat krom is, op ten koste van alles te verdedigen theorieën. 

Arts: U bent wel heel simplistisch! Er is nog zoiets al bijkomende, de situatie verslechterende, omstandigheden. 

Ik: Ja, precies. En daarmee komt het beweerde verband tussen oorzaak en gevolg, bijvoorbeeld corona veroorzaakt Covid19, volstrekt op losse schroeven te staan. 

Er is naar mijn mening niets nieuws onder de zon sinds mensenheugenis. Hoofdpijn, duizelingen, reukstoornissen, niets is nieuw in wat men als een angstwekkende, maar in werkelijkheid volledig verzonnen, pandemie wil voordoen. Mensen zijn ziek en zieke mensen zijn er altijd geweest. 

Oh wacht, er is tegenwoordig wel iets dat er vroeger niet was. Virologen met electronen microscopen waarmee er maar wat op los geïnterpreteerd wordt, dat was er vroeger niet. En industriëlen met heel verdachte, miljarden opleverende vaccijnen en andere chemische troep, die waren er ook niet. En, niet te vergeten: er zijn ingeslapen en idealistische, de medemens vertrouwende, burgers, die het wetenschappelijk denken hebben overlaten aan mensen die hun kostje ermee verdienen. 

Arts: … …… Ik zou het niet moeten toegeven op deze plaats, maar… nou ja, kan mij het schelen…. Ik denk er eigenlijk net zo over over als u. Maar wat moet ik ermee!!!! 

PCR TEST VAN DE BAAN

Oud Nieuws: Een LEVEND VIRUS is WETENSCHAPPELIJK nog NOOIT aangetoond, alles maar dan ook alles wat gezegd en geschreven is rust op een HOAX [lees verder]

mind parachute

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk