Staat bij jou ook een grote leeuw in je oren te brullen?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #257


Er staat er een grote leeuw in je oren te brullen, Corona, Vo\/id, the Great Reset.

Een leeuw die hongerig is naar macht !

Afgelopen week schreef ik een artikel; “20 jaar lang probeerde ik de schapen wakker te maken, “IK STOP ERMEE”, met daarin de vertaling van een ‘meme’.

Het is niet jouw taak om alle schapen wakker te maken
Het is jouw taak om de slapende leeuwen wakker te maken

Als die leeuw in je oor staat te brullen kan je nog een ding doen, tijd om na te denken is -NUL- rennen, rennen, rennen zoals je nog nooit in je leven gedaan hebt, verder en sneller dan je ooit had gedacht te kunnen. Lukt het niet dan ben je dood, morsdood. Ben je ontsnapt dan weet je morgen komt hij weer de onverzadigbare leeuw.

In de natuur, de jungle moet soms de hele kudde rennen, de zwakke dieren vallen ten prooi en dan keert de rust keert weder … voor even. Elk dier weet, ik moet er wel voor zorgen in conditie te blijven anders ben ik de prooi, morgen, of volgende week. 

De teugels worden nu overal strakker aangehaald, mindkapjes plicht, maar Nederland is nog steeds een vrij land vergeleken met Frankrijk. Daar zijn al meer als 20 doden en duizenden gewonden gevallen. Politie geweld en 45.000 euro boete als je het lef hebt om dat te filmen en te delen.

Je ziet zaken van geweld waar je zelf ook het slachtoffer van zou kunnen zijn, als je per ongeluk op het verkeerde tijdstip en op de verkeerde plaats bent. Ik heb in gedachten al een strategie hoe ik de aanval ga inzetten als mij dit zou treffen. Ik probeer die gedachten zo snel mogelijk te verbannen maar merk dat het steeds terug komt, die boosheid als ik weer iets zie. De spanningen lopen waarschijnlijk bij iedereen wel op, vandaar dat ik ook veel tijd steek in andere plannen, een stukje plezier terug brengen.

Overal zie je de spanning oplopen. 

Ik hoor mensen kibbelen over allerlei randzaken die totaal ONBELANGRIJK zijn op dit moment in tijd. 

Want net als in de natuur zijn mensen op de vlucht geslagen, je ziet in elk land een tendens dat mensen verhuizen uit de grote stad en ook weer groenten willen gaan kweken in eigen tuin. In de VS alleen is dat aantal al boven de miljoen. 

The Great Reset vluchtelingen, maar het platte land geeft iets meer vrijheid maar daarbij houdt alles ook weer mee op. De TV staat overal aan om de angst en propaganda te verspreiden. Temidden van niets loopt men zelfs met een mindkapje op.

Er zijn mensen die kiezen voor een onomkeerbare vlucht. In Japan waren in oktober 2,153 mensen die zelfmoord hadden gepleegd met meer als 17.000 mensen in totaal terwijl er maar 2.000 Co\/id doden waren het gehele jaar in Japan tot op heden. 

De kudde is op hol geslagen en ze zijn met z’n allen aan het rennen of kan elk moment weer moeten vluchten, de zwakken zullen ten slachtoffer vallen. Waarom denk ik dat “de persoon” nu even niet belangrijk is, die komt pas weer in beeld als we gestopt zijn met rennen, als het gevaar weer ten goede gekeerd is, daarna kunnen we puin gaan ruimen, mensen helpen met hun problemen en, … een luisterend oor.

Dat is ook wat we gaan zien / al zien met de toenemende zelfmoorden en ook hier vindt dit plaats. Niemand heeft nog tijd voor de zwakke dieren. Iedereen is het eigen hachje aan het redden en ziet nog niet eens wat er om zich hen heen gebeurd. Zo werken die instincten in de natuur en in ons eigen leven

Een deken over je hoofd heen trekken helpt niet, de leeuw heeft een uitstekende neus voor prooi.

En vergeet niet, dit is niet zomaar een crisis die je niet hoeft te zien door een andere kant in te kijken. 

Het is oorlog, oorlog om mijn vrijheid, niet jouw vrijheid maar die van mij.

Als je dezelfde richting in rent mag je meerennen

Maak je een andere keuze prima.

Maar IK heb geen tijd meer om na te denken of jouw richting wel een goede keuze is

IK heb ook slechts een seconde tijd om je te waarschuwen.

Ik zie die treinramp nog gebeuren in een bergtunnel; “Brand” !!
De analyse achteraf toonde dat sommige mensen wel behulpzaam waren.
Ze waren echter wel vergeten welke kant in te rennen en gingen allen dood
Bij brand ren je namelijk tegen de luchtstroom in.
Die mogelijkheid is vaak kortstondig aanwezig om de brandhaard te passeren.

De mensen die anderen te hulp schoten waren allen onder de doden.

Ik ben ten volle overtuigd dat het goed gaat komen met de crisis en de wereld. Trump gaat in januari beginnen aan zijn tweed termijn en, …. heeft onze hulp keihard nodig in deze wereld. Daarna komt de bevrijding, …

Maar niet voor allemaal, de mentale schade zal groot zijn.

Maar daar kun je alleen maar voor in de spiegel kijken

“Waarom was ik niet sterker, nadenkender, … doortastender …

Dat is ook de instructie die je krijgt bij grote bedrijven die werken met dodelijke gassen. Laat die ander doodgaan anders ga je allebei is dan de boodschap.

  • Ik ben niet verantwoordelijk voor de ander zijn gezondheid.
  • Ik ben niet verantwoordelijk voor iemand mentale staat van zijn.
  • Ik kan ook niet altijd instaan voor een ander zijn veiligheid.

Als ik zelf de rust weer gevonden heb kan ik anderen proberen te helpen,
ga uit de weg, donder op, hou je bek, ik ben mijn vege lijf aan het redden, … op de vlucht, …

Of ik ben een aanval of valstrik aan het bedenken tegen de machtige leeuw

… dan kunnen gefronste wenkbrauwen of een verkeerde blik in je gezicht al tot ergernis leiden.

United we stand, divided we fall.

… maar sta niet in de weg dan wordt je onder de voeten gelopen door de kudde, ….

… en de Leeuw hij brulde


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk