dotcom.radio aflevering 234 van 29-11-2020


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #258


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering 234 de schapen en de leeuw was deze week het thema – Waar sta jij nu? – onze vrijheid – de VS verkiezingsfraude laat steeds mer internationale connecties zien – Nogmaals EO Trump 2018, nu meer duidelijkheid – Strafrechtelijke vervolging NL politiek – bijdragen lezers en meer, …[Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

medeplichtig

Zachtmoedig laten ontwaken werkte niet,
dan maar met een angstaanjagende,
door merg en been gaande schreeuw
vlakbij je oor is het de koning van de dieren
en je krijgt nul seconde bedenktijd bij de brul van de leeuw

[Mieke] Als reactie op jullie posts van deze morgen op FvD draadje.
Chapeau voor deze oh zo ware woorden. De tijd om de ander op sleeptouw proberen mee te nemen is VOORBIJ. Het is voor nu : Ieder voor zich en dat klinkt egoïstisch maar het is en het moet zo zijn. Eenieder heeft zijn eigen tijdslijn en verantwoordelijkheid en dat moet gerespecteerd worden. Je mag je nooit mengen in iemand anders zijn groeiproces. Je mag alleen een VOORBEELD  zijn.  Ieder voor zich, GOD voor ons ALLEN !

GV: Staat bij jou ook een grote leeuw in je oren te brullen?

GV: 20 jaar lang probeerde ik de schapen wakker te maken, “IK STOP ERMEE”, maar, …

Bericht naar Robert Jensen, Steve Bannon, maar kwam 2x retour en naar Dave x22 report. Bericht:

I’ll make it short

German High Court 2016
After a case from Dr. Stefan Lanka
There is no proof that the measles are a living entity
So there is no virus what so ever that is a living entity
A virus is a toxin that has already been secured in proteins called Exosomes
end of story, no mutations possible, no infections, no vaccinations required

Just Google a bit and you know

best regard and I hope to have awaken the lion in you, …

Geduld, – Geloof, – & – Vertrouwen, …

WAAR STA JIJ NU ?

Marij stuurde vorige week de link naar de Executive Order van 2018. Buitenlandse inmenging bij de verkiezingen. Het artikel van Mike Adams dat Medusa weer aanleverde in de Nederlandse vertaling verteld ons dat de dagen van de Dems zijn geteld

De huidige oorlog is revolutionair, niet burgerlijk. We strijden alleen tegen [THEM]. Vechten met onze medeburgers is alleen voor hun gevangengenomen geest. Ze zijn krijgsgevangenen en we moeten ze vrijlaten en naar huis brengen. – Dr Lawrence Sheldon

Zoals voorspeld, in Japan zijn de cijfers bekend. In oktober meer zelfmoorden dan 7 maanden CO\/id crimineel lockdown, soc. afstand etc

GV Miljoenen verhuizen in de VS, ongekend !!
Rich Americans Scrambling To Buy ‘Golden Passports’ To Second Country

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

Momo Twitter: De noodtoestand wet die op Curaçao maandag in zou gaan is uitgesteld Dit doordat de bevolking het niet pikt! Mede dankzij viruswaarheid werd de bevolking alert gemaakt op deze wet die er anders stilletjes doorgedrukt zou zijn!.

Elke de Klerk + advocaat
Tevens de eis om per direct over te gaan tot de strafrechtelijke vervolging van Rutte en zijn kompanen, waarbij wordt gesteld dat zij op geen enkele wijze het NL volk vertegenwoordigen en geen mandaat hebben voor hun rechtshandelingen.

Indien niet binnen 1 week zal worden overgegaan tot arrestatie van Rutte en zijn kompanen, dan zullen de aangevers overgaan tot het verzoeken van het Internationaal Strafhof te Den Haag tot het uitbrengen van een internationaal arrestatiebevel jegens Rutte en zijn kompanen o.g.v. onder meer artt 2 en 3 EVRM foltering en mishandeling van het NL volk.

De USA erkent het Int. Strafhof niet, maar het verzoek tot int. arrestatie van Rutte en zijn kompanen kunnen wij wel indienen bij de USA ambassade, zodat de USA kan overgaan tot arrestaties van Rutte en kompanen.

[Marij] mensen rechten

TRUMP– & –Qanon

[Medusa] Twitter HUGE. DOMINION PATENTS GIVEN TO CHINA BANK (HSBC) AS COLLATERAL IN 2019.

Ella Ster: Dit gaat echter allang niet meer alleen om het kiezen van een nieuwe president. Dit gaat over het droogleggen van het moeras van de Deep State. Sydney Powell: “We staan aan de afgrond … dit is in wezen een nieuwe Amerikaanse revolutie. En iedereen die wil dat dit land vrij blijft, moet nu naar voren komen.

George is most certainly tied into the election fraud fracas via the voting machines in question.

Statement van Sidney Powell aan We The People: My intent has always been to expose all the fraud I could find and let the chips fall where they may–whether it be upon Republicans or Democrats.

Smartmagic stem software
[Assie] Foto Smartmagic CEO met Bill Gates. Note geen bewijs maar wel verdacht.

The Sidney Powell case is effectively a criminal case, and she continues to aggressively pursue it. The campaign’s case is primarily a Constitutional one.

– donderdag – Sidney Powell sues Georgia officials,

Woensdag: War room Steve K Bannon – Rudy Giuliani mag niet aan de bak in Gettysburg de keystone state want hij moet 14 dagen in quarantaine.

[Rinno] video Charlie Ward, Gitmo 12 vluchten op een dag deze week, verdacht. Rechtsuitspraak stemfraude in alle 50 staten, …

Als Amerika valt, dan valt de wereld !
Thierry Baudet: ‘trial by media’
Het zou zomaar kunnen dat Thierry Baudet zijn banden met Amerika, met Trump veel inniger zijn dan we denken of vermoeden. Trump heeft overal ter wereld populisten nodig, …
GV Als Amerika valt, dan valt de wereld !

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

Momo Twitter: De noodtoestand wet die op Curaçao maandag in zou gaan is uitgesteld Dit doordat de bevolking het niet pikt! Mede dankzij viruswaarheid werd de bevolking alert gemaakt op deze wet die er anders stilletjes doorgedrukt zou zijn!.

CORONA

[Marij] Gaan we straks, later dit jaar in een DNA-Lockdown? Redde, wie zich redden kan. Video Kla TV
– verschillende berichten gelezen van test checkpoints

Motie GEEN verplichte vaccinatie, GEEN dwang en ook GEEN drang maar alleen vaccinatie op vrijwillige basis net AANGENOMEN in de Tweede Kamer! Alleen de nepliberalen van VVD en D66 stemden tegen.
– leuk maar, reizen, werken, vliegmaatschappijen die nu op de stoel van de overheid gaan zitten en een \/ac. eisen?

[Geert] Het PCR-doek valt, Peter Borger en Jorn Lukaszczyk

TWITTER

Op MeWe zie ik naast thump up or down een hartje ook steeds vaker een revolver staan. In de VS wordt men het beu, …

GEDACHTENVOER

Tropische vruchten zoals sinaasappels en citrusvruchten kweken bij – 30 graden met speciaal gekweekte planten en in voedselgrachten Noot: Dit is echter geen economisch model volgens onze westerse standaard schrijft men in het artikel. Maar dan vraag ik mij af of ziektes en levenskwalitiet wel meegeteld zijn in dit ‘reken’ model?
– ander project is kweken met aardwarmte

[Edwin] Beter kunnen de aluhoedjes ze niet verzinnen hoor!
De zoon van Grapperhaus werkt voor het World Economic Forum.

Gv “de Strijders van het licht”, born to be free
3 x top songs Van Morrison

Donderdag via Niburu: Er vinden op dit moment aanvallen vanuit Wikipedia ze verspreid steeds meer kwalijk fakenieuws over de alternatieve media  noot het is jammer maar we staan er weer niet bij en wist je dat ik niet meer op #1 sta bij google als kwalzarver.


Volkstuin gemeentelijke tarieven omhoog ?
van 1900 naar 16.000 p j voor een stukje landbouwgrond – 50 leden wellicht? Ik betaalde 3 jaar geleden nog 35 euro per jaar

Mississippi Cops Can Now Use Your Ring Doorbell Camera To Live Stream Your Neighborhood

leesbewust startpagina

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten