20 jaar lang probeerde ik de schapen wakker te maken, “IK STOP ERMEE”, maar, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #255


Ik hoor het overal van alle medestrijders, steeds weer het zelfde probleem, hoe krijgen we de massa wakker? TWINTIG jaar lang frustratie ongeloof voor de totale blindheid, het niet willen weten. Om moedeloos van te worden, ware het niet dat mijn eigen toekomst ook op het spel staat, dus ik moest wel doorgaan.

Tot vanmorgen donderdag 26 november

Ik kwam op de site van radio maatje Mike Donkers, het fa(c)sforum waar ik na inmiddels afweer vijf uur switchen tussen de mail, Twitter, het forum, weer mail, nep nieuws nu .nl, de nieuwe lockdown regels in Frankrijk en weer dat zelfde rondje in een andere volgorde, …

… op het onderwerp van fa(c)sforum “the Great Awakening” en daar zag ik onderstaande meme staat.

It’s not your job to awaken all the sheeps
Het is niet jouw taak om alle schapen wakker te maken
It is your job to awaken all the sleeping lions
Het is jouw taak om alle slapende leeuwen wakker te maken

Phoe, wat een inzicht, na twintig jaar, maar beter laat als nooit

Reeds enkele maanden had ik een onrustig gevoel, van “ik zie het niet meer zitten om aan al die zomies, die slaapwandelaars te blijven trekken”.

Een stap terug doen bleek echter niet zo simpel, iedereen bleef maar video’s sturen, kijk dit, kijk daar, en maar al te vaak dingen die ik al lang wist maar belangrijk zijn voor deze mensen in hun ontdekkingsreis. Ik ben echter geen reisgids dus helaas, …. ik stop daarmee, tenzij je mij een reden geeft en en tijdstip in de bewuste video

Ik ben al wel actief richting aan het geven aan zaken die ik wil gaan doen na de crisis, maar terug naar die leeuw, wat vindt ik daar zo bijzender aan aan deze benadering?

Op het woord “leeuw” rijmen niet zoveel woorden, maar deze twee zijn ruim voldoende.

Zachtmoedig laten ontwaken werkte niet,
dan maar met een angstaanjagende,
door merg en been gaande schreeuw
vlakbij je oor is het de koning van de dieren
en je krijgt nul seconde bedenktijd bij de brul van de leeuw

Net zoiets als ik al wel eens eerder schreef, je slaapt nog in een brandend huis, een paar fikse klappen in je gezicht want ik moet nog een paar mensen proberen te redden. De boodschap, er is geen tijd meer te verliezen.

Als woorden ook een wapen zijn dan moet ik nog meer als tevoren gaan brullen. Laten horen aan een ieder dat ik niet de complotdenker ben maar jij de gek, die zichzelf alles wijs heeft laten maken, gek. De super zombie.

Niet denken wat een ander wel niet van me zal denken, … dat was ik al lang afgeleerd, maar brullen als een leeuw, ….

De ultieme leeuw die ik nu ken, en waar ik heel veel respect voor heb is;

Donald J Trump, …

… die in januari aan zijn tweede termijn gaat beginnen

Ik hoor hem nog brullen voor de TV camera’s tegen de fake news media. Ik ga de Deep State ten gronde brengen. Drain the Swamp. Kijk waar hij mee bezig is stelletje zombies of ga de laatste overgebleven hersencel vervangen door een nieuwe gerevitaliseerde als je het nu nog niet ziet of snapt!

Ook respect voor een videofilm die ik zag meer als tien jaar geleden. De presentator vertelde; “Als 50% van alle mensen, zoals uit de statistieken blijkt, sterven aan kanker. Dan komt het in feite hier op neer. Eèn van ons twee gaat dood aan kanker en ik ben het niet. Dat komt omdat jij het weigert te onderzoeken en te luisteren naar mij” Keihard, maar wel duidelijk, geen ja maar, donder op en zoek het maar uit. Ik wil het je vertellen maar ik ga niet vragen of je alsjeblieft wil luisteren.

Gisteravond, ik had de meme nog niet gezien (toevalligheid bestaat niet) ik zat de War Room podcast van Steve J Bannon te beluisteren en hoorde hem ook een berg onzin vertellen over Co\/id. Een duidelijk gebrek aan kennis. Ik ben meer als een uur aan het zoeken geweest naar een eMail adres om ‘onze’ kennis te delen over het niet bestaande ‘virus’. Gaat het lukken? Ik weet het niet maar dat is ook zo’n leeuw die ik best graag verder wil laten ontwaken, en ik weet dat hij goed kan brullen, niet bang is voor andere leeuwen en wel wat makke schaapjes als eenvoudige prooi ziet.

Ik zie het al helemaal voor me, mensen die vast worden gehouden zodat ontsnappen onmogelijk is en dan een stelletje leeuwen helemaal los laten gaan, je omsingelen en een voor een in je oor laten brullen, goed doorvoet dat wel maar met de boodschap. Over een paar uur kan ik wel eens honger krijgen, verdwijn uit mijn gezichtsveld of ik vreet je met haar en huid op.

Na twintig jaar frustratie mag zo’n insteek wel eens, … toch?…. brul, Brul, BRUL

Blijf waakzaam want de leeuw kan zo voor je deur staan, …

Prettig weekend en nog een slapeloze nacht, …


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk