Herken de miniatuur dictators. Binnenkort in een plaats dichtbij jou?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #254


Geef iemand een fluitje en een mooi uniform en ze worden de meest fanatieke wetshandhavers. Ambtenaren met een fijne neus voor maatschappelijk mislukkelingen maken iemand Boa die vervolgens maling hebben aan iemand zijn grondrechten en je ziet de voorbeelden voorbij komen op korte video’s op BitChute / Rumble / Vimeo / en soms nog op YouTube want de laatste is al uit de boot gevallen voor een groot deel vanwege de grote ‘zuiveringscampagne’. Via Twitter of Facebook delen kan je een berisping of blokkade kosten al of niet tijdelijk.

Een website die vervolgens dat filmpje doorplaatst kan rekenen op een bezoek van de spionagerobot, een bot genaamd die in kaart brengt wie de pagina bezocht heeft, hoe lang en waar vervolgens de ‘reis’ verder werd vervolgd. Zo kom je aan een aantal onbekend bezoeken dat hoger is als de normale bezoekers op je website als je de statistieken bekijkt.

De grote dictators zoals Emmanuel Macron bedreigen de burger vervolgens met 45.000 euro boete als je een agent filmt in het uitoefenen van zijn of haar ambt, hoe die uitoefening er soms uitziet is bekend. In Frankrijk zijn er al +2.000 mensen voor het leven verminkt en zo’n 20 doden. Zover ik weet moet de eerste veroordeling nog plaats gaan vinden. Zonder controle mogelijkheid van burgerjournalisten is het hek helemaal van de dam.

Zoals we alles overal in de wereld vrijwel het zelfde tijdsbeeld zagen opduiken, het virus, de sociaal afstand regels, de mindkapjes, de lockdowns en de avondklok zo hoef je nergens meer verbaast van de staan.

Dit jaar heb ik inmiddels al bijna 12 weken achter de rug van strenge lockdowns hier in Frankrijk. Een uur per dag mag je het huis verlaten maximaal, voorzien van een vergunning en voor sommige activiteiten zoals sport mag je slechts maximaal 1 kilometer van je huis vertoeven, net als een echte gevangene heb je dus het recht om ‘gelucht’ te worden.

Maar je ziet overal ter wereld nieuwe bedreigingen opduiken zoals, …

Bill de Blasio van de Democratische Partij en burgemeester van New York sinds 1 januari 2014, hij ontketent “COVID Checkpoints” om NYC-reizigers te vangen en te boeten die de vakantiequarantaine schenden.

Volgens de over de gehele staat geldende 14-daagse quarantaine voor vakanties in New York moeten reizigers zich in quarantaine plaatsen of een test doen waaruit blijkt dat ze negatief zijn. Overtredingen van zelfquarantaine zullen worden afgedwongen en kunnen boetes van $ 1.000 tot $ 2.000 met zich meebrengen, aldus het kantoor van de burgemeester.

Als je dus niet getest wil worden bij zo’n DNA verzamel controle punt ben je gedwongen tot ‘vrijwillig’ huisarrest.

Bron the Activist Post

Maar iemand thuis ontvangen wordt probleem twee., want, …

Een negatieve coronavirus-test betekent niet dat u veilig kunt socialiseren met iedereen. Een negatieve test is nuttig, zeggen wetenschappers en artsen. Maar het betekent niet dat u andere maatregel en moet overslaan, zoals quarantaine, mindkapjes en afstand nemen. Want zeggen de ‘deskundigen’: “Verschillende tests voor het coronavirus geven verschillende informatie”, aldus The New York Times. “Een negatief resultaat is een momentopname”, zei Dr. Larkin. Dus blijven veel onwetenden bang thuis en komen niet meer op visite.

Bron NYTimes

Dit kreeg ik zojuist van ‘een goede bekende” via WhatsApp binnen; “Collega had een sneltest gedaan en negatief getest. Hij heeft het zelf betaald €60,- en een bewijs meegekregen. Nu word hij al een paar dagen door de GGD gebeld en wordt hem gezegd dat hij alsnog binnen moet blijven”.

– wat zijn dat voor ‘mensen’ vraag ik mij af die weer eigen wetten nastreven ?

Hoe dat eruit ziet die lockdowns en sociaal isolement weten we. De eerste tien maanden hier in Frankrijk kregen we drie stelletjes op visite, de rest, …. vul zelf maar in. Wij brachten zelf een stuk of zes bezoeken aan Nederland inclusief rode zones. Simpel, want een levend virus bestaat niet, heeft nooit bestaan en dat riepen wij na grondig onderzoek en een uitspraak van het hoge rechtshof in Duitsland (2016) nu al sinds 2009 op gezondheidsradio.

Maar er is nog een derde gevaar voor je sociale leven. Stel je krijgt visite van iemand die wel kennis van zaken heeft en dus ook niet bang hoeft te zijn.

“De gouverneur van Oregon, Kate Brown, heeft inwoners aangemoedigd om de politie te bellen voor hun buren als ze een van de onlangs aangenomen COVID-19-beperkingen van de staat overtreden die het gevolg zijn van een hoge boete en mogelijke gevangenisstraf”.

Bron the Activist Post

En waar kennen wij dit van, NSBers of wellicht de Duitse Stasi praktijken?

Ik heb ooit wel eens een collega gehad die gereedschap van de eigen collega’s had gestolen, dus ik ken het gevoel wel een beetje. Maar dat was slechts èèn collega, wat als je (bijna) niemand meer durft te vertrouwen?

En dan komt er nog het DNA \/ac. aan. Niet verplicht maar zonder een certificaat mag je al niet meer bij elke maatschappij vliegen. Daar wast dus de overheid zijn handen in onschuld. Je hoeft ook niet meer aan te komen met de grondwet en de rechten van de mens want de overheid is zelf een wetsovertreder in deze inclusief alle politie agenten die gezworen hebben de wet te handhaven.

En dan zijn er nog mensen -NU NOG- die denken dat het nog wel over gaat waaien …. op een gegeven moment.

In de oorlog waren mensen nog vrijer om te gaan en staan en te doen en laten dan nu op dit moment in tijd.

.. en wat doe jij (?) …. om je eigen hachje te redden ?

Zo’n beetje alle dingen die het leven waard maken om te leven zijn al bijna drie maanden ontnomen dit jaar. Drie maanden geen enkel bezoek ook niet van plaatsgenoten hier in Frankrijk. De boetes zijn te groot om dat te riskeren.

Als je geen COVID 19 ATTESTATION DE DÉPLACEMENT DÉROGATOIRE kan tonen op verzoek van de Gendarmerie, ..

  • Boete #1 = 135 euro
  • Boete #2 = 200 euro
  • Boete #3 = 3750 euro en 6 maanden gevangenisstraf

Het blijkt nodig dat we weer ten strijde gaan trekken voor de vrijheid zoals in vele landen ter wereld nu al gebeurd maar het moet nog op veel grotere schaal. De coupe du monde, de dictatuur, de machtsgreep duurt nu reeds sinds 15 maart 254 dagen en ik tel elke dag erbij sindsdien op de website.

We kunnen er de moed nog wel in houden maar ik hoop dat ze in Nederland ook snel al die maatregelen in de volle breedte gaan uitrollen, misschien krijgen we dan een burger opstand. Eerder schijnt niemand de verantwoording te willen nemen voor de eigen toekomst.

Triest en dieptreurig dat mensen blijven geloven in de leugens en propaganda van de overheid, de media, sommige dokters, de leugens van de beroepsovertreders, de politie en ga zo maar door.


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk