Als Amerika valt, dan valt de wereld !

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #253


En om dat nog duidelijker te stellen; “Als Trump valt, dan is de wereld verloren, dan valt de wereld. Dan is de manier van leven zoals we die kenden verloren, de goed geoliede machine van linkse fascisten gaat in de startblokken. Daar waar het in ’40 / ’45 niet lukte om het gedroomde 1.000 jarige rijk te stichten staan diezelfde nazi nazaten in de startblokken om de wereld te veroveren. Als mensen er achter gaan komen  wat er al gaande is / was dan lopen bij velen de koude rillingen over de rug.

De tijd is -NU- aan ons allen om daar -NEE- tegen te zeggen. Niet volgende maand, niet volgende week, niet morgen, niet straks maar -NU- !

De tijd voor de tere zieltjes is reeds voorbij sinds 15 maart 2020, die mogen de dekens over hun hoofd trekken in de hoop zo beschermt te zijn totdat iemand hen komt redden, ….

Jij moet in actie komen om èèn front te vormen om de tegenbeweging onvolwaardig te ondersteunen, èèn front, ik kan het niet duidelijker zeggen. “èèn front” !!

Ik begin heel dicht bij huis, Thierry Baudet, het ‘gezicht’ van Forum voor Democratie? Nee hij is het FvD, zonder zijn gezicht, zijn input, zijn charisma is het FvD totaal verloren, Nul Par, nergens. Al die -losers- die mensen menen iets te kunnen zeggen zijn nu aan het daglicht blootgesteld, zij worden uitgekotst door de kiezers, die kunnen ook onder de dekens kruipen!

Ik weet niet wat er allemaal speelt maar voor mij is een ding duidelijk. Thierry heeft een ploeg nodig die als èèn ‘man’ achter hem staan en die losers zijn nu uitgerangeerd. Tijd genoeg tot maart om, of de partij te zuiveren, of helemaal opnieuw te beginnen.

Als in januari voor heel de wereld, -voor iedereen- zichtbaar wordt wat voor hoog spel er gespeeld wordt / werd. Dan rijst zijn feniks in korte tijd tot ongekende hoogte.

Nederland heeft al via de stem’bus’ aangegeven helemaal klaar te zijn met ‘het kartel’ en de hoax ‘griep’ crisis zal hun doodsteek worden.

Zonder massale stemfraude zijn al die kartel partijen uitgerangeerd en worden letterlijk de grond in getrapt.

Het spel dat men ook hier wil spelen met stemmen per post vanwege de -nep-nep-nep crisis zal dan al lang onmogelijk zijn.

Heel de wereld weet dan in maart reeds dat het woord “democratie” een holle frase was. Een holle frase is een uit­spraak die op het eerste gezicht zin­nig of zelfs indruk­wekkend lijkt, maar die bij nad­er inzien weinig voorstelde in de uitvoer. Het woord “democratie” is het meest verkrachte woord uit de geschiedenis van de politiek.

Ik ga het nog duidelijker stellen, …

Het zou zomaar kunnen dat Thierry Baudet zijn banden met Amerika, met Trump veel inniger zijn dan we denken of vermoeden.

Trump zijn overwinning zal een slag toebrengen aan de geheld wereld politiek en al die poppetjes die Joe Biden al hebben gefeliciteerd zijn dan zonder uitzondering voer voor de varkens na de grooste georganiseerde verkiezingsfraude ooit.

Dat roept om sterke politici die klaar staan om het roer over te nemen. Die kunnen echter niet aan de slag met een partij vol met verraders. Het zou zomaar kunnen dat er deze week schoon schip gemaakt is binnen het FvD. Immers Dictatuur en Democratie beginnen beiden met dezelfde letter, zijn deze week de “D” mollen al geëlimineerd binnen het FvD?

De media kraaien weer de overwinning voor Joe B, een crimineel die misdaden pleegde in de Oekraïne volgens reeds openbare video getuige verklaringen.

Trump zou toegezegd hebben dat Joe B zijn office als President-Elect mag innemen. Vraag elke journalist waar dat “office” dan wel niet is en hij of zij zal met de bek vol tanden staan. Er bestaat geen office voor de President-Elect en er bestaat ook nog geen Joe B als President-Elect. Die tittel is nog niet vergeven, ja door de media, maar volgens de kiesmannen wordt dat pas 6 januari bekrachtigd.

Ik ben nog steeds even positief na het FvD nieuws en denk zelfs dat Thierry aan boord is van het team om de wereld orde te herstellen, een van de verkozenen gebaseerd op zijn reeds opgebouwde referentie kader. 

Trump, Thierry, en al die andere populisten over de gehele wereld zijn niet onze redders, dat zijn “WIJ” door de juiste mensen onze onvoorwaardelijke steun te geven.

The Great Reset komt er ‘iets’ anders uit te zien dan de globalisten gedroomd hadden, …


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk