[Q] Aftellen naar complete chaos, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #230
Countdown to Freedom #2 + 1 day


Koffiedik kijken of realistisch? Ik verwacht nog wel een potje chaos. Niet van de winnaars na 3 November, maar de verliezers, de Dems die dit al preken; “We slepen Trump het Witte Huis uit” Ik verwacht wel wat militairen in het straatbeeld niet alleen in de VS maar overal ter wereld. Is het daarom dat we overal in #lockdown zitten, om ‘ons’ te beschermen voor het opstand van links (?) die link zullen zijn als ze weer verloren hebben, net als in 2016, verloren van een populist.

4943

The battle to prevent truth from reaching the people.
The battle to maintain and push division.
Divided you are weak.
Divided you fight each other.
Divided you pose no threat.
System of control.
Information warfare.
Q

Na RED oktober is het de beurt aan een andere kleur, Wat beter als het licht op groen te zetten. Op groen om de misdaad op te rollen. Zet je maar schrap voor de openbaringen.

Updates, …..

De huidige oorlog is revolutionair, niet burgerlijk. We strijden alleen tegen [THEM]. Vechten met onze medeburgers is alleen voor hun gevangengenomen geest. Ze zijn krijgsgevangenen en we moeten ze vrijlaten en naar huis brengen.

  • Dr Lawrence Sheldon

Mike Donkers [dotcom.radio | Fa(c)sforum Verkiezing fraude VS

Normaal moet je al die ‘circuit courts’ langs om uiteindelijk bij het Hooggerechtshof uit te komen. Dit zijn allemaal ‘appeals courts’ waarbij je telkens een laag hoger komt als je hoger beroep aantekent bij verlies van een zaak. Dit zou in het voordeel van de Deep State zijn, aangezien dit allemaal tijd kost en de rechters in deze lagen vaak corrupt zijn. Op 8 december moeten de 50 staten allemaal het stemmentotaal officieel bevestigd hebben, waarna het Electoral College uiterlijk 23 december bepaalt wie de president en vice-president is geworden.

Een trage en slopende rechtsgang is niet in het belang van Trump en de white hats. Dus wat heeft Trump gedaan om tijd te besparen? I.p.v. eerst de ‘circuit courts’ af te gaan en dan pas bij het Hooggerechtshof uit te komen heeft hij Mohammed naar de berg laten komen door opperrechters als Brett Kavanaugh, Amy Coney-Barrett en Clarence Thomas aan het hoofd te zetten van de ‘circuit courts’ in de staten waarvan het stemmentotaal nu in dispuut is. Dit zijn strikte constitutionalisten die de Amerikaanse grondwet letterlijk en niet vrij interpreteren. Door deze rechters deze staten te laten overzien is een belangrijke stap overgeslagen, waarbij selecte leden van het Hooggerechtshof die op de hand zijn van Trump en de white hats reeds in een eerder stadium een bindende uitspraak kunnen doen. Dit is de reden waarom geen van de verkiezingsofficials van de staten die in dispuut zijn nog de stemuitslag in hun staat heeft verzilverd. Op het moment dat ze dat doen en het bedrog komt uit zijn zij nl. als eindverantwoordelijke strafbaar.

Maar het wordt nog beter: als blijkt dat er sprake is van een frauduleuze verkiezingsuitslag, dan zal de verkiezing automatisch ongeldig worden verklaard. De Amerikanen hoeven dan niet opnieuw naar de stembus, want dan blijft Trump aan als president gedurende nog eens 4 jaar en is zijn ‘eerste termijn’ dus 8 jaar en kan hij in 2024 zich opnieuw verkiesbaar stellen voor een ‘tweede termijn’. Hij kan zo dus effectief 3 termijnen, oftewel 12 jaar, in het zadel blijven!

Verder zegt deze YouTuber dat naar alle waarschijnlijkheid het bedrijf Dominion helemaal niet verantwoordelijk is voor het verkiezingsbedrog maar dat de CIA hier verantwoordelijk voor is. De server die in Frankfurt in beslag is genomen door de white hats zou dus wel eens een veel grotere verkiezingsmanipulatie kunnen aantonen dan de resultaten alleen. Popcorn time!

MORGEN

Zijn wij al klaar voor de Nieuwe Wereld Orde?

China wel, het begon met de èèn kind gezinnen, dit is nu de stand van zaken, …

Mike Donkers dotcom.radio | factsforum

Er gaan rellen komen, maar wat Jensen niet vermeldt (het echte geluid?) is dat Trump de Insurrection Act (insurrection = opstand) uit 1807 zal activeren, wat hem de mogelijkheid biedt om de National Guard en Marines te federaliseren, oftewel: niet de gouverneurs van de verschillende staten maar Trump als president wordt hun centrale bevelhebber.

Tijdens de rellen van eerder dit jaar zei Trump al dat als gouverneurs om militaire steun zouden vragen dit binnen een half uur kan worden opgelost. Volgens mij was dat geen overdrijving of grootspraak. De enige reden waarom het zo uit de hand is gelopen in verschillende staten en steden is omdat Democratische gouverneurs en burgemeesters de politie het bevel gaf om niet in te grijpen. Zo kan een relatief klein groepje enorm veel schade aanrichten en lijkt het probleem groter dan het is.

Tegen goed getrainde militairen kunnen deze relschoppers echter niets beginnen. Daarom schrijft Q ook dat er geen burgeroorlog komt. De Trump-supporters gedragen zich wel, ook al zijn ze veel beter bewapend. Het probleem zit hem bij dat linkse, wetteloze tuig. Het zal een relatief schone en snelle operatie worden, patriots in control.

https://youtu.be/bUNonw2MzKI

Nee, helaas nog niet maar wel onvoltooid tegenwoordige tijd ?

klik open afbeelding in nieuw venster en vervolgens op afbeelding vergroten ctrl +


Activist Post: Tourists Visiting Thailand Will Need To Wear A “Smart Band” Device For Contact Tracing

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk