Miljoenen verhuizen in de VS, ongekend !!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #252


The Great Relocation: (de grote verhuizing) Amerikanen verhuizen met miljoenen omdat ze kunnen voelen wat er gaat komen. Noot: Het zijn nu niet de vluchtelingen die het land inkomen, maar Amerikanen die vluchten naar andere staten en zelfs het land verlaten, uitvluchten.

Bron artikel The Economic Collapse Blog: The Great Relocation: Americans Are Relocating By The Millions Because They Can Feel What Is Coming
22-10-2020 door: Michael Snyder

Dit is echt een vreemde tijd om een ​​”huizenboom” te hebben. We zitten midden in de ergste volksgezondheidscrisis in 100 jaar, eindeloze burgerlijke onrust heeft veel van onze grootste steden geteisterd en we maken de ergste economische neergang door sinds de Grote Depressie van de jaren dertig. Maar hoewel meer dan 70 miljoen Amerikanen dit jaar nieuwe aanvragen voor werkloosheidsuitkeringen hebben ingediend, is de huizenverkoop absoluut. Hoe ter wereld is dit mogelijk?

Nou, dit fenomeen is eigenlijk vrij eenvoudig uit te leggen. Terwijl onze samenleving uit zijn voegen om ons heen uiteenvalt, zoeken grote aantallen Amerikanen naar groenere weiden. Volgens ABC News hebben de chaotische gebeurtenissen van 2020 ertoe geleid dat “miljoenen Amerikanen” zijn verhuisd. Alleen al in New York City zijn meer dan 300.000 voormalige inwoners permanent naar een nieuw adres verhuisd.

We hebben nog nooit zoiets eerder gezien, en de verwachting is dat deze trend zich zal voortzetten in 2021. Hoewel de meeste Amerikanen niet precies weten wat er te wachten staat, denk ik dat velen van hen op een bepaald niveau kunnen voelen wat er gaat komen, en ze verlaten de grote steden nu het nog kan.

Dus ook al zitten we letterlijk midden in een gruwelijke economische depressie, huizen verkopen momenteel als warme broodjes …

Volgens de National Association of Realtors is de woningverkopen in oktober opnieuw gestegen, in het hoogste tempo in 14 jaar.

Maar een record hoge voorraad beschikbare woningen en een groter aantal verkochte luxe huizen hebben de mediane huizenprijs opgedreven tot een record van $ 313.000, bijna 16% meer dan een jaar geleden.

Met zoveel geïnteresseerde kopers en zo weinig voorraad is het zeker een verkopersmarkt geworden …

Bij het huidige verkoopritme zou het slechts 2,5 maand duren om de bestaande voorraad op te ruimen – een record dieptepunt.

Als u uw huis wilt verkopen, is dit een goed moment om dat te doen.

Maar dan veel succes met het vinden van een nieuwe plek.

Deze ongelooflijke stijging van de vraag naar woningen heeft ook geleid tot een enorme hausse in het begin van woningen zoeken …

Noot: we slaan even een stukje bla bla van het artikel over naar, …

Tweeënveertig procent van de inwoners van de VS zou aarzelen om naar een gebied te verhuizen waar de meeste mensen een andere politieke opvatting hebben dan die van henzelf, tegen 32% in juni, volgens een nieuw rapport van Redfin (redfin.com), de door technologie aangedreven makelaardij in onroerend goed. Dat is het hoogste aandeel sinds 2017, toen Redfin deze vraag begon te stellen aan respondenten.

Democraten verhuizen steeds vaker naar “blauwe staten” en conservatieven verhuizen naar “rode staten”.

Zou dit in potentie enkele zeer ernstige gevolgen kunnen hebben op de weg?

Ik weet het niet. Ik stel gewoon de vraag.

Voor andere Amerikanen lijkt het verlaten van het land een veelbelovende optie …

Volgens immigratieadvocaten en expatorganisaties verlaten Amerikanen het land of zoeken in recordaantallen buitenlandse visa tijdens een onderdrukkend jaar van politiek geweld, raciale strijd en een ongecontroleerde pandemie die gezinnen maandenlang opgesloten heeft gehouden in hun huizen – zonder duidelijk einde in zicht.

Naarmate het economische lijden in de VS toeneemt, zal het aantal mensen dat wil vertrekken vrijwel zeker nog hoger worden.

Met elke dag die voorbijgaat, worden er meer nieuwe beperkingen ingevoerd om de “COVID-pandemie” onder controle te krijgen, en deze nieuwe beperkingen zullen onze aanhoudende economische depressie een stuk erger maken.

Het is al duidelijk geworden dat er weer een enorme golf van economische pijn op ons afkomt.

De Greater Los Angeles Food Bank zegt dat de vraag met 145 procent is gestegen in vergelijking met vorig jaar, en onlangs wachtten mensen tot 12 uur lang in enorme rijen bij een voedselbank in Texas om wat te eten te krijgen.

Andere Amerikanen leggen enorme hoeveelheden toiletpapier en andere voorraden aan in afwachting van een zeer moeilijke winter.

Wat er ook gebeurt met de verkiezingen, het staat op het punt echt gek te worden in dit land.

Wat je ook moet doen om je voor te bereiden op wat je te wachten staat, ik zou het zo snel mogelijk doen.

De klok tikt, en het lijkt erop dat onze dag van afrekening bijna hier is.

About the Author: My name is Michael Snyder and my brand new book entitled “Lost Prophecies Of The Future Of America” is now available on Amazon.com.  The material contained in this article is for general information purposes only, and readers should consult licensed professionals before making any legal, business, financial or health decisions.  I encourage you to follow me on social media on FacebookTwitter and Parler, and any way that you can share these articles with others is a great help. 

Noot: In Frankrijk was al twee jaar een trend zichtbaar om naar het platte land te trekken met name vanuit Parijs. Deze zomer vertelde de makelaars al dat business booming was. Onlangs vertelde een makelaar mij, mijn huizen aanbod is op en moet actief op zoek in de particuliere markt. Het gaat veelal om een tweede woning als “vluchtoord”. Ook de interesse in eigen voedsel productie is daarbij belangrijk vertelde mijn tuin ontwerper. Zelf heb ik al iemand verhuist vanuit Parijs.

Is er nog hoop staat er in de top banner te lezen. Jammer dat je me de afgelopen jaren niet volgde, dan zou die vraag niet eens bij je opkomen.

– HM

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk