dotcom.radio aflevering 233 van 22-11-2020


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #251


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering 233 Het eindspel is ingezet, wordt het de Great Reset of gaan wij in actie komen om Trump -WERELDWIJD te ondersteunen om de strijd aan te gaan? Toekijken vanaf de zijlijn is geen optie. De Amerikaanse verkiezingen zijn net zo belangrijk voor ons en de laatste barrière voor de grote reset. Er op of eronder. [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

De media zijn gelijk het worteldoek in de tuin,
met hun satanische belichting ligt het land nu in puin.

– Henk Mutsaers
De bijdragen van luisteraars vindt je nu per onderwerp
medeplichtig

De bijdragen luisteraars zijn komen nu per onderwerp aan bod

Zit je verlegen om een praatje
of eigenlijk een vertrouwens-maatje ?

Henk Mutsaers
[Marij] De weg naar het presidentschap
Wanneer mag iemand zich President-Elect noemen?
Nooit voor 06 januari en wat doen de Nep Media?
En wat doen onze NWO marionetten politici?
Geduld, – Geloof, – & – Vertrouwen, …

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

We mogen nooit de groep met -De overheid zijn onze redders gedachte- onderschatten bij de verkiezingen

[Marij] Het leger verzamelde data in Nederland over ‘ons’.
Noot: Ik verzamel ook al 20 jaar data over de overheid, de politiek, de Media, de instituten, en meer

– Gillet Jaunes ‘vierden 2 jaar actie in Parijs
– Mega demo in Berlijn deze week
[Rinno] stuurde dit bericht door: de demonstranten krijgen traangas worden benomen van de adem en voelen zich weer in Stasi land, onze jobs, alles nemen ze weg. Wanneer het regiem oorlog tegen het volk voert ziet het er zo uit. Merkel ziet elke dag meer en meer de toorn van het volk

– Gele hesjes NL willen ook mega demo

Verkiezingen 2017: D666 en VVD stemmen voor vaccinatieplicht

Quarantaine faciliteit

”Je kiest voor moed of voor zekerheid; je kunt ze niet beide kiezen.”

Brené Brown
de Karakter test

Zelfonderschatting is het echte virus

WAAR STA JIJ NU ?

[Jochem] Ik heb een vraag want er zit me nogal wat dwars. Weet jij waarom Trump pro vaccin is? Ik ben namelijk anti vaccin en met name voor covid-19 met merken zoals Moderna, BioNtech etc, omdat er hiermee volgens mij een grote transhumanisme agenda achter zit. Ik hoop niet Trump hierin mee speelt, maar sta er ook niet van te kijken aangezien dat zomaar een volgende agenda kan zijn die gewoon doorspeelt. De ‘oude’ zichtbare en niet meer houdbare laag van kwaad wordt verwijderd maar het grotere plaatje gaat gewoon door! Graag hoor ik wat van je hoe jij dit ziet.

Mijn gedachte: Trump is niet pro vaccin. Er zijn echter mensen die dat wel zijn, die kiezers moet hij ook aan boord houden. Plus, een mooi excuus om troepen verplaatsingen aannemelijk te maken. Ze kunnen ook in stelling gebracht worden voor onze veiligheid bij de te verwachten rellen. En voor de rest moeten we gewoon geduld hebben, we kunnen niet aan het dak beginnen en lekker droog zitten als de fundering nog niet klaar is. – Henk

[P.A. Triot] In Hongarijeland …. 100% slaven. Ik kan met moeite 1 ogenschijnlijk niet MSM internet website vinden. Niets te vinden over demonstraties (terwijl Slowakije aardig in opstand komt). Alle kranten en TV in handen van orban en alleen lokaal wat kleine (ik denk msm lijn volgende) krantjes.

Kritiek over Covid en regering = max. 5 jaar gevangenis. 5G Huawei contract afgesloten, vandaar denk ik dus de avondklok. Waar ik voorstander ben van niet laten wegvlakken van eigen cultuur, zijn Orban (PM) en Sjiarto (BuZa) denk ik net als de rest zeer ws omgekocht dan wel gechanteerd dan wel oliedomme trekpoppen of machtswellustelingen of optie [d] a+b+c.
Over 1-3 weken als vrij baan is terug NL (helaas vriendin niet blij maken). In Golland kan ik me tenminste verdedigen in mijn taal en met wetskennis… (en moet ik verder oude huis opruimen) hier ben ik gedwongen mijn karma tot slaaf te verklaren. Deze slaven gaan straks gewoon hun vaccin nemen. Alhoewel ik op platteland nauwelijks iets merk. Dorp <10.000 inwoners alleen masker als 1.5m niet kan. Wel avondklok. En risico dat ik in maart niet terugkan vanwege de voorafgeplande volledige lockdowns.

Het is best moeilijk in een wereld vol slapjanussen en gehersenspoelde cult slachtoffers om vertrouwen te houden in het plan. Zij zorgen dat wij straks de Jodenster op hebben en in concentratiekampen komen, als we dat al halen. Het worden barre maanden voor de wakkeren.

Kijk nu de horeca: in plaats van te vechten voor hun voortbestaan door te demonstreren of massaal open te gaan, roepen ze om als eerste gevaccineerd te mogen worden (hun personeel en en wij dus ook) en zijn boos dat minister dat niet wil. Nooit meer ga ik naar de horeca.. ga dan maar kapot.
https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/11/wie-vraagt-wordt-overgeslagen-horeca-wil-voorrang-bij-vaccinaties-tegen-corona/

TRUMP– & –Qanon

De stem machines in de VS: dominion voting = heerschappij stemmen. Hun logo: Rood in Blauw uit. Het systeem werkt met de soft matic software – VERSATILE SOLUTIONS FOR ANY ELECTION SCENARIO op de website front page lezen we Election 2020 mis information | Rumor control

De naam van een crimineel wordt altijd afgekort. Nep President-Elect wordt dus nu “Joe B” en al die politieke NWO poppetjes die hem feliciteerden ook zoals “Mark R”

[Rob] Heb zojuist deze video van Charlie Ward en Jo Hull bekeken/beluisterd. Het lijkt erop dat Trump op 2 november een executive order heeft getekend de dag voor de verkiezing. Zij vermoedt dat de 120 dagen zijn ingegaan om Nesara/Gesara in te voeren. https://www.bitchute.com/video/hMmm8A2xQGcd/

Zerohedge: When Does A “Glitch” Become A Coup? It’s Time to Regulate America’s Fly-by-Night Voting Machine Monopoly

Dinsdag op Twitter: TRUMP 410 vs BIDEN 128 Actual Electoral Votes From The Server Siezed By The Military From Germany.

[Marij] Biden AND URKRAINE!! Video banden van (B) met Burisma Holdings – interview getuige 3,4 miljoen dollar wordt genoemd

Dave X22 report getuige verslag stem computer verbonden met internet Patrick Colbeck

Vrijdag Jon Rappoport: What we’re facing now is all part of the ten thousand year war for freedom.

Mike, jouw reactie op (?) (Gateway Pundit?) Ain’t gonna happen. Let wel: alles, maar dan ook alles, staat op het spel. Als Trump en de white hats deze slag verliezen krijgen we WERELDWIJD Pol Pot, Stalin, Hitler en Mao bij elkaar. Dan krijgen we een brute en wrede tirannie die nooit eerder in de geschiedenis is vertoond en dan is letterlijk alles verloren. [ZE] gaan dan wraak nemen op ons op een ongekende manier, maak je geen illusies! Het gaat echter niet gebeuren, patriots in control.

We hebben het hier nog niet uitgesproken over gehad maar. Er op of eronder. Trump gaat winnen of we krijgen een oorlog?

-LInks- gaat los: Leftists Suggest “Re-Education Camps“, “Firing Squads”, & Banning Talk Radio To “Deprogram” 75 Million Trump Supporters

We kunnen Tucker Carlson nu ook helaas afschrijven als fake MAGA: Tucker Carlson calls out Trump lawyer’s voter fraud conspiracies: “She never sent us any evidence”

Vrijdag Steve Bannon’s War Room: Waarom trekken wij zoveel kijkers uit heel de wereld die luister naar de verkiezingen en wat er hier gaande is in de VS? Omdat ze berijpen met wat hier gebeurd alles te maken heeft met het wel of niet doorgaan van de Great Reset. En je we hebben de Gilets Jaunes en alle andere protesten in de hele wereld die helpen de gevestigde orde op te schudden.

Sidney Powell Confirms Hardware and Servers were Picked up in Germany

CORONA

Die directeur van Pfizer doet iets onlogisch: zijn aandelen verkopen terwijl er mega-orders voor dat vaccin aan staan te komen. Dit betekent maar 1 ding: hij voelt de bui al hangen.

UK Health Study Found 26,000 “Extra” Non-COVID Deaths At Home Amid Lockdowns – Meer dan 26.000 “extra” sterfgevallen vielen dit jaar in particuliere woningen, terwijl tegelijkertijd ziekenhuissterfgevallen lager waren dan normaal.

“Meer mannen dan normaal sterven thuis aan hartziekten in Engeland en Wales, en meer vrouwen sterven aan dementie en de ziekte van Alzheimer”, aldus de cijfers.

Zuid-Korea bevestigt 83 doden door vaccinaties tegen seizoensgriep, Mainstream media begraven het verhaal – World Unity

Pfizer Vraagt Fda Om Covid-19-Vaccin Voor Noodgevallen Goed Te Keuren – World Unity

GV Cornona / COVID 19 ‘virus’ behandelen zoals elke ‘ziekte’
Andrew Saul, vit. C hoge doseringen

MEDIA

deze week technische storing bij de NOS en een dag eerder bij de BBC, toeval … ?

[Marij] Foto Ghisliane Maxwell & Boris Johnson dat roept vragen op.

Gele hesjes: Een jaar gevangenisstraf en een boete van 45.000 euro: dat is de straf die Fransen straks misschien kunnen krijgen voor het publiekelijk delen van beelden van agenten. Bizar.

GEDACHTENVOER

[Arnoud] Hoi Mike en Henk,

Ik heb al vaker gereageerd, maar wederom super veel waardering voor jullie werk. En Henk, dat je nu ook in Frankrijk weer op de radio gaat, echt respect man, je bent een echte strijder. Misschien zijn mijn onderstaande twee bijdrages interessant voor de uitzending. 

1. N.a.v. de laatste uitzending; Mike, ik ben het met je eens dat de huidige jongeren en jeugd kansloos lijkt qua wakker worden op het eerste gezicht, maar m.i. ligt dat positiever dan jij denkt. In mijn werk met jongeren (vanuit antroposofische insteek, Raphaelstichting) merk ik dat achter die eerste oppervlakkigheid (gamen, drugs, autisme, groepsdruk etc.) echt wel enigszins wakkere geesten schuilen als je echt het gesprek met ze aangaat (en daar goed in bent;))  Maar stel je maar eens voor dat je de laatste 25 jaar geboren en opgegroeid bent, hoe moet dat geweest zijn voor die kinderen, oppervlakkig worden en zijn was zo’n beetje de norm, dus hoe kunnen we dit hen kwalijk nemen?

Mijn werk is in gesprek gaan met ze, dus ik kan me vol richten op het doorprikken van die eerste laag van oppervlakkigheid,  en geloof me, dan krijg je echt wel goede gesprekken. Jouw werk is Engelse les geven, dus ik kan me voorstellen dat je je dan daar op richt, en niet iedereen eerst kan doorprikken, logisch uiteraard. Maar eerlijk is eerlijk, we zien ze helaas nog niet massaal de straat op gaan.

Maar echt, zonder nu een Sjakie van Flodder te willen zijn ;), het zijn mooie mensen hoor, onze huidige jongeren. Ze moeten gewoon een beetje geholpen worden, en ze hebben een positieve benadering nodig, motivatie, en ze hebben een zeer grote behoefte aan echte verbinding. Het trieste is juist dat ze dit bijna niet meer kennen. Blijf ze positief benaderen, Mike.

2. Mike, denk jij dat Dave van X22 een insider is mbt Q? Hij lijkt zo zeker van zn theorieën. En eerlijk is eerlijk, het komt allemaal ook zeer plausibel over. Hoe weet hij dat allemaal? Idem voor Joe M.  Die gasten zijn toch geen gewone twitteraars en vloggers??

Mannen, succes weer volgende week,

Zerohedge: First Europe, Then Japan, Now Australia Hit By Unprecedented Full-Day Trading Halt Due To “Software Glitch”

Dinsdag Nu.nl Zwartspaarders betaalden door inkeerregeling 2,1 miljard euro belasting Noot: Niets meer gehoord van de mensen die betrapt werden in belastingparadijzen ?

Boy Scouts Facing Nearly 90,000 Sexual Abuse Claims In “Unprecedented” Case

World Unity: China Gebruikt Microgolfwapens Om Indische Troepen In Een Betwist Grensgebied Te Verdrijven

* “Geld’ creëren uit niets is dus oneindig … zo ook inflatie .. weimar here we come. Dit is een uitspraak van Lagarde van de ECB.

GV Een wereld vrij van geld.

Tropische vruchten zoals sinaasappels en citrusvruchten kweken bij – 30 graden met speciaal gekweekte planten en in voedselgrachten

GV Dé Grote Reset van het ‘dinosaurus’ Politieke Systeem. Code naam “Referenda”

leesbewust startpagina

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten