Dé Grote Reset van het ‘dinosaurus’ Politieke Systeem. Code naam “Referenda”


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #249


Er is niets eenvoudigers dan een goed plan kopieëren, en laten we eerlijk zijn het Lock-Step plan van de Deep State zit geweldig in elkaar in ontwerp ook al is het puur satanisch van opzet. Het werd alleen te snel, geforceerd uitgerold om geen argwaan te wekken. Het uitrollen moest echter onder tijdsdruk versneld worden uitgevoerd omdat te veel mensen de verbanden begonnen te zien op het politieke front. -Connecting the dots-.

De Nieuwe Wereld Orde heeft hun Great Reset programma over de gehele wereld uitgerold in begin 2020 met voor een ieder zichtbaar de uitrol van sociaal afstand houden en de wereldwijde lockdowns als antwoord op de nep Corona / COVID 19 crisis. Voor een ieder zichtbaar (behalve de angsthazen) via de plannen van het WEF het World Economic Forum werd de wereld weggehouden van alles wat ons dierbaar is via sociaal afstand houden en alles te sluiten of verbieden waar het woord plezier aan ontleend kan worden.

De Deep State heeft hun hand overspeeld met de valstrik opgezet tijdens en vooraf gaande aan de Amerikaanse verkiezingen. Het Dominion (heerschappij) stem systeem was gesaboteerd maar dit was verwacht en counter maatregelen waren reeds genomen. De media probeerde de aloude techniek van projectie door Joe Biden prematuur uit te roepen tot President- Elect. Het bracht een deel van de bevolking opnieuw aan het twijfelen via de propaganda media machine.

Maar er bleek al lang zand in de versnellingsbak van deze machine te zitten. De alternatieve media die het overheids nep nieuws, de misinformatie en de propaganda sneller ontrafelen en verspreiden als de MSM konden samenstellen. De Main Stream Media waren immers al in een staat van ontbinding, de lage oplages van kranten en de dramatische kijkcijfers hadden het personeelsbestand al verkleint tot het minimum.

De alternatieve media aan de andere kant waren uitgegroeid tot een steeds omvangrijker leger van fanatieke (Q) activisten met goed georganiseerde netwerken die elkaar versterkten bij de nieuwsverspreiding, die eindeloze uurtjes met werkweken van minimaal 20, 30, 40, 50, 80 of meer normaal vinden in de verdediging van ‘hun’ leven en welzijn.

QIA Q secret service
Q Anon”s activisten wereldwijd 50 miljoen, volgers 300 miljoen | cijfers 08-’18

De vraag is, wanneer wordt een software ‘uitglijder’ een dood ordinaire coup?

Die vraag zag je beantwoord in de Amerikaanse verkiezingen.

Die vraag kan ook gesteld worden aan de politici die aan massa klaar stonden om de ‘nieuwe’ President-Elect Joe Biden feliciteerden met de ‘overwinning’ Dit terwijl er wettelijk geen enkele mogelijkheid is dat in dit stadium uit te roepen, los staande van de komenden rechtszaken op dat moment. Alle politici hebben daarmee verraden een marionetten pop van de Deep State NWO te zijn, inclusief “Mark R”, zoals een crimineel genoemd dient te worden.

Alles wat de media en de NWO ons vertellen staat haaks op de werkelijkheid, 180 graden anders. zo moeten wij dus ook gaan denken en handelen.

Wordt het geen tijd dat de wereldorde hersteld wordt?

Wij hebben enkele maanden geleden al een plannetje opgesteld hoe wij de wereld graag zouden besturen. Dit deden we samen met de leden van het Fa(c)tsforum, mijn gedachte was, een goed plan moet simpel zijn. Iedereen diende dan ook te regeren binnen 48 uur en zo geschiedde.

De Grote Reset,
Geen Lock-Step
maar een
Global Referenda Power System

Het basis principe is dat politici bewezen hebben geen enkel vertrouwen waardig te zijn, hun door ons ontleende macht moet tot -NUL- gereduceerd worden, zie hieronder,…


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk