Het Sociaal Krediet Systeem wordt al zichtbaar


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #248


Nog voordat de marionetten politici kunnen beschikken over het Sociaal Krediet Systeem komen “slimme” ondernemers al met gelijkwaardige stappen om hun business weer aan de gang te kunnen slingeren. Sommige van die zakenmensen zijn gewoon aan boord van de fascistische en satanische agenda. Die agenda is echter een stap te ver voor de weldenkenden en gaat die ‘slimme’ ondernemers een onvergeeflijke fout opleveren.

-HM

Bron artikel: Ticketmaster fascism, Biden lockdown and population reduction, patriots, the war for freedom
Door Jon Rappoport

Ticketmaster heeft een plan.

Om weer zalen te openen en muziekconcerten te organiseren, zouden toeschouwers een bewijs van vaccinatie of een recente negatieve virustest moeten tonen. Anders zouden ze geen kaartje kunnen kopen.

Perfect. Een stadion vol gehoorzame schapen die zichzelf feliciteren. Wat zullen de muzikanten spelen? –Begrafenismarsen-?

Maar dit is slechts de eerste stap in het grotere proces. Denk er over na. Uiteindelijk zal niemand bewijs hoeven te tonen, want, afgezien van de manipulaties van Ticketmaster, zal IEDEREEN’s medische status toegankelijk zijn in een database.

Dat is waar deze ‘show-proof’ trainingsoefeningen mensen voor conditioneren.

Dit IS de nieuwe wereldorde in actie.

Wil je winkelen, je laten knippen, vliegen, naar kantoor gaan, een openbare ruimte betreden? Je bent al getagd. AI heeft jou in de database. Je bent getest of gevaccineerd, of je hebt geen dobbelstenen.

Dus als u denkt dat rebellie niet nodig is, denk dan nog eens goed na. De wereld is opgesloten, boven of onder: technocratie houdt alleen van je als je gehoorzaamt.

Biden’s nachtmerrie COVID-taskforce krijgt vorm, terwijl zijn begeleiders hem blijven steunen en doen alsof de verkiezingen in de lift zitten. Dr. Michael Osterholm, die de strenge schoolmeester speelt, schildert een beeld van een donkere winter; hij wil een nationale lockdown in alle staten. IEDEREEN zou op federale bijstand gaan, om hen te helpen, totdat de experts zeggen dat het veilig is om naar buiten te gaan.

Geen probleem. Stop gewoon de hele economie. We hadden het toch niet echt nodig. Alleen deplorables willen werken.

Een ander nieuw lid van de taskforce, Dr. Zeke Emanuel, die natuurlijk een bio-ethicus is, heeft in het verleden verklaard dat 75 jaar leven voor elk individu voldoende is. Daarna is het tijd om te sterven. Geen reden om ruimte in te nemen.

Kent hij Biden’s leeftijd? Weet hij dat het overgrote deel van de zogenaamde COVID-sterfgevallen zich voordoet bij ouderen? Misschien wel. Dat zou hij zeker moeten doen. Hij is een expert.

Daarom is hij niet alleen een bio-ethicus, hij is ook een bevolkingsreductie. Precies de man die we nodig hebben om ‘de reactie op het virus te leiden’. Het is gemakkelijk: laat ouderen sterven. Dat zorgt daarvoor. De eenvoudigste oplossingen zijn vaak het beste.

We kunnen aannemen dat de Biden-taskforce zal aandringen op een VERPLICHT COVID-vaccin. Het is tenslotte al betaald. De belangrijkste kandidaten zijn RNA-vaccins. De technologie is nooit goedgekeurd voor een eerder medicijn of vaccin. Het is experimenteel.

In eerdere klinische onderzoeken veroorzaakte het ernstige problemen. Overmatige ontstekingsreacties. Dat is een leuke manier om te zeggen dat het lichaam zichzelf aanvalt.

Laten we zien. Een enorm experiment, onder bevel van Control Central. Een hele natie cavia’s, onder het vuur om te schieten. Doet dat denken aan een precedent uit het verleden in bijvoorbeeld Duitsland?

Maak u geen zorgen als dit niet het geval is. Geschiedenis doet er niet toe.

Ik heb de afgelopen negen maanden in meer dan 200 artikelen het krankzinnige sprookje van een ‘pandemie’ ontmanteld, vanuit elke belangrijke feitelijke hoek. Het SARS-CoV-2-virus is nooit bewezen. De PCR-test spuugt vals-positieven uit, zoals munten van een gemanipuleerde gokautomaat, waardoor valse zaaknummers worden gecreëerd, die worden gebruikt om de lockdowns en de economische verwoesting te rechtvaardigen, wat toevallig het echte doel van de operatie is.

COVID is de laatste gigantische tremor in een lange reeks globalistische schokken gericht op de beschaving.

Een van de opvallende kenmerken van de desintegratie waarvan we getuige zijn geweest, is de annulering van alle rationele discussies. Deze nihilistische benadering stelt dat een idee waardeloos is als de persoon die het idee naar voren brengt een ‘persoonlijke fout’ heeft.

Afgezien van de kinderlijke misvatting om de persoon aan te vallen en het idee niet te onderzoeken, is de hele campagne onzinnig, omdat iedereen kan worden bekritiseerd omdat hij een fout heeft. Daarom is geen enkel idee onder de zon het overwegen of in praktijk brengen waard.

Op de bodem van dit konijnenhol van anarchie komen we eindelijk bij Good versus Evil.

Herinner je je het verhaal van St. George en de Draak nog? Hier is een verkorte versie:

Dit gemene wezen, dat in een vijver leeft, controleert een stad van doodsbange burgers. Het geeft gif af in het water en de aarde. De mensen brengen offers als verzoening: hun dieren, en dan hun kinderen. Maar deze poging mislukt. Ten slotte wordt de koningsdochter, de prinses, gestuurd om door de draak te worden verslonden – op welk punt St. George arriveert. De prinses probeert in een daad van verbazingwekkende opoffering en zuiverheid St. George weg te sturen om hem te beschermen. Hij weigert. Hij valt de draak aan en verwondt hem met zijn lans, en onthoofd hem dan met zijn zwaard.

De overwinning van goed op kwaad.

Maar in onze wereld zijn er gedurende lange tijd veel succesvolle operaties uitgevoerd om mensen in de draak te veranderen.

Grote aantallen burgers zien ‘Het Goede’ nu als de vijand.

Wat goed en puur en rechtvaardig is, moet vernietigd worden.

In onze stad wordt de perceptie: “de bevolking wordt gecontroleerd door St. George, en de draak arriveert om de dag te redden.”

Deze omkering van goed en kwaad is natuurlijk onzichtbaar voor de ‘normalen’, die zijn opgeleid om in officieel gezag te geloven.

Moderne draken haten vrijheid. Ze willen het doden. Ze haten wat puur is. Ze willen het onschadelijk maken. Ze haten ideeën. Ze willen ze annuleren.

Deze tirannie zal vallen.

“Van alle tirannieën kan een tirannie die oprecht wordt uitgeoefend voor het welzijn van zijn slachtoffers, de meest onderdrukkende zijn. Het zou beter zijn om onder roofbaronnen te leven dan onder almachtige morele bemoeienissen. De wreedheid van de roofbaron kan soms slapen, zijn bekrompenheid kan op een gegeven moment verzadigd zijn; maar degenen die ons kwellen voor ons eigen bestwil, zullen ons zonder einde kwellen … Om ‘genezen’ te worden tegen iemands wil en genezen van toestanden die we misschien niet als ziekte beschouwen, moeten we op het niveau van degenen die de leeftijd nog niet hebben bereikt van de rede of degenen die dat nooit zullen doen; worden ingedeeld bij baby’s, imbecielen en huisdieren. ” CS Lewis, 1948.

Deze tirannie zal vallen, en terwijl hij dat doet, zal het vriendelijke glimlachende gezicht van de leider, het blanco gezicht van de bureaucraat, het arrogante gezicht van de wetenschapper de rictus van hun draken achter hun maskers laten zien.

De COVID lockdown-fraude; de economische verwoesting; de opmars naar socialisme; de anarchie van plundering en verbranding en mishandeling; de technocratische slavernij van toezicht; censuur van de waarheid; de gedwongen eenwording van collectivistisch denken; allemaal delen van dezelfde fascistische obsessie voor controle.

Degenen die vrijheid kennen, verzetten zich en zullen zich verzetten. Een kritische massa komt dichterbij. Kracht van bovenaf zal het niet afschrikken. Het kwaad overspeelt zijn hand.

Jij en ik zijn niet op deze aarde om toe te geven.

De zon komt ‘s ochtends niet op om te schijnen op acht miljard gedomesticeerde menselijke dieren.

De zon kiest er niet voor om alleen te schijnen op het ranzig uitschot dat ons wil regeren.

De oorlog van duizenden jaren om individuele vrijheid te vestigen werd niet gestreden, dus konden we de vrijheid opzij leggen als een vermoeid bezit. De vrijheid van ieder van ons is er altijd, wachtend om gehandeld te worden.

Het sterft nooit. In de geest doen wij dat ook niet.

“De zomersoldaat en de zonneschijn patriot zullen in deze crisis terugdeinzen voor de dienst van hun land; maar hij die er nu achter staat, verdient de liefde en dank van man en vrouw. ” Thomas Paine, 23 oktober 1776.


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk