Cornona / COVID 19 ‘virus’ behandelen zoals elke ‘ziekte’


aanmelden via de Telegram app
Let op: de Telegram app is Russisch en gecodeerd. Verwacht dus negatieve reclame !!

Bron artikel: Treatment Recommendations For New Virus That Is Shutting Down Entire Cities
Door: Dr Sircus 25-01-2020 | Update 18-11-2020 Vitamine C video

De krantenkoppen luidden: China plaatst een stad van 11 miljoen over dodelijk nieuw Corona virus in quarantaine. Er is weinig bekend over het nieuwe virus, waardoor het voor autoriteiten een grotere uitdaging is om de juiste actie te ondernemen, zeggen experts.

Helaas zullen ze geen gepaste actie ondernemen omdat ze weigeren te kijken naar de fundamentele zwakte van alle ‘virussen’, die gemakkelijk en goedkoop kunnen worden gebruikt.

Mensen sterven de hele tijd aan virussen, maar de sterftecijfers kunnen sterk worden verlaagd als we het kleed eronder vandaan halen met snelle veranderingen in pH en met hoge doses jodium, selenium en magnesiumchloride. De moderne geneeskunde weigert te kijken naar deze basisgeneesmiddelen, die vaak worden gebruikt op IC-afdelingen die elke dag levens redden; weigert het idee te koesteren dat dezelfde medicijnen perfecte medicijnen kunnen zijn om deze nieuwe virale ziekte zowel te voorkomen als te behandelen.

Autoriteiten kennen de incubatietijd niet, waardoor het moeilijk is om te weten hoe te reageren. Maar we weten dat het virus zich gemakkelijk en snel verspreidt. De provincie Hubei, waarvan Wuhan de hoofdstad en grootste stad is, meldde eind woensdag in totaal 444 bevestigde gevallen, tegen 270 aangekondigd de vorige dag.

De Chinese National Health Commission meldde begin vrijdag dat er 25 doden en 830 gevallen van het coronavirus zijn gevallen, een sterke toename. Het dodental steeg met meer dan een half dozijn in 24 uur, terwijl het aantal bevestigde gevallen met meer dan 200 steeg.

De media en het medische systeem weten niet hoe te reageren, behalve om paniek te veroorzaken. Er groeien echter nog ergere infecties, maar u zult er niet over lezen in de media.

Er is een verstilde paniek die zich afspeelt in ziekenhuizen over de hele wereld, terwijl een dodelijke schimmel zich verspreidt en veel mensen doodt. De schimmel bekend als Candida Auris, doodt bijna de helft van alle patiënten die het binnen 90 dagen oplopen, volgens de CDC – omdat het ongevoelig is voor de meeste belangrijke anti-schimmel medicijnen. Voor het eerst beschreven in 2009 nadat een 70-jarige Japanse vrouw opdook in een Tokio-ziekenhuis met C. Auris in haar gehoorgang, heeft de agressieve schimmelinfectie zich verspreid over Azië en Europa – tegen 2016 aangekomen in de VS.

Bewoners binnen Wuhan hebben lange rijen gemeld in de ziekenhuizen van de stad, waarbij sommige patiënten advies of behandeling nodig hadden om uren te wachten om te worden gezien. Video’s die op sociale media zijn geplaatst, vertoonden gespannen scènes toen het personeel probeerde de orde te handhaven in drukke ziekenhuisgangen.

Nu lezen we: China heeft zijn quarantaine in de stad Wuhan uitgebreid over een dodelijk virus op donderdag naar nog twee steden, waardoor in totaal bijna 19 miljoen mensen zijn afgesneden.

“Het is alsof je Kerstmis annuleert” – Beijing schrapt nieuwe maanjaarsfeesten te midden van een virusuitbraak

Het virus – dat voor het eerst minder dan een maand geleden werd gediagnosticeerd – heeft al minstens 18 mensen gedood en meer dan 650 mensen over de hele wereld besmet, waaronder bevestigde rapporten in Singapore en Saoedi-Arabië. (noot: krijg jij bij dit getal ook de nep nieuws kriebels? — vallen er op die 19 miljoen mensen niet altijd zoveel doden ?)

Een patiënt in Wuhan infecteerde meer dan een dozijn medisch personeel. Er is één bevestigd geval in de VS. Die persoon is met het vliegtuig uit China aangekomen. Potentieel iedereen in het vliegtuig kan nu een luchtvaartmaatschappij zijn en we weten het misschien een week of langer niet. Het zou zich snel over de wereld kunnen verspreiden, omdat veel Chinezen al naar elk continent zijn gereisd. De volgende weken zullen het leren.

In Wuhan, een stad van 11 miljoen in centraal China, waar het nieuwe coronavirus is ontstaan, zullen alle uitgaande vluchten en treinen stoppen en haar openbaarvervoersysteem vanaf donderdagochtend afsluiten, zei de Chinese regering, een dramatische escalatie in de strijd van China om een longontsteking die nu 17 mensen heeft gedood.

Verschillende provincies en gebieden in China, waaronder Fujian, Anhui, Liaoning en Guizhou, hebben woensdag hun eerste bevestigde infectiegevallen aangekondigd, volgens CCTV en lokale Chinese autoriteiten.

Behandelingen voor virale infectie

Als u niet wilt dat uw dierbaren sterven aan een virale infectie, moet u eerst weten dat u of uw kinderen de bacteriën opsnuiven die u agressief moet behandelen met natuurlijke, niet-farmaceutische medicijnen. Beter nog, dezelfde medicijnen kunnen in de eerste plaats worden gebruikt om infecties te voorkomen, dus mensen die geïnteresseerd zijn in het beschermen van hun familie tegen dit virus (en alle andere) zouden er goed aan doen om eerder met de behandeling te beginnen, preventief te behandelen.

We hebben het over natriumbicarbonaat, magnesiumchloride, selenium en jodium, die allemaal in hoge doseringen kunnen worden toegepast om virussen meteen af ​​te voeren voordat ze zich vasthouden en iemand doodstikken. Al deze geneesmiddelen kunnen veilig en legaal thuis worden toegediend en men heeft geen recept nodig, omdat ze van voedingswaarde zijn, niet farmaceutisch.

Gevoeligheid voor infectieziekten komt vaak voor bij ondervoede en toxische menselijke populaties. Traditioneel wordt dit gezien als een eenvoudig gevolg van het feit dat het immuunsysteem moet worden onderhouden door voldoende voeding om optimaal te kunnen functioneren. Pas recentelijk beginnen gegevens te verzamelen ter ondersteuning van het idee dat voedingsfactoren soms een direct effect kunnen hebben op pathogenen, en dat doorgang door voeding gebrekkige gastheren evolutionaire veranderingen in infectieuze agentia mogelijk kunnen maken.

Virale infecties doden met natriumbicarbonaat

Bepaalde virussen (waaronder de rhinovirussen en coronavirussen die meestal verantwoordelijk zijn voor de verkoudheid en griepvirussen die griep produceren) infecteren gastheercellen door fusie met cellulaire membranen bij lage pH. Ze worden dus geclassificeerd als ‘pH-afhankelijke virussen’.

Fusie van virale en cellulaire membranen is pH-afhankelijk. “Fusie hangt af van de verzuring van het endosomale compartiment. Fusie op het endosoomniveau wordt veroorzaakt door conformationele veranderingen in virale glycoproteïnen die worden veroorzaakt door de lage pH van dit cellulaire compartiment. ”[1]

“In 1918 en 1919 werd ik tijdens de bestrijding van de ‘griep’ met de Amerikaanse volksgezondheidsdienst onder mijn aandacht gebracht dat zelden iemand die grondig alkalisch was gemaakt met natriumbicarbonaat de ziekte opliep, en degenen die het wel opliepen, indien vroegtijdig alkalisch gemaakt, zou altijd milde aanvallen hebben. Ik heb sinds die tijd alle gevallen van ‘verkoudheid’, griep en ‘la gripe’ behandeld door eerst royale doses bicarbonaat frisdrank te geven, en in veel, vele gevallen binnen 36 uur zouden de symptomen volledig zijn verdwenen, “schreef Dr. Volney S. Cheney to the Arm & Hammer Company.

Dr. Jerry Tennant schrijft: “Terwijl het zuurstofniveau blijft dalen, krijg je infecties. Ieder van ons bevat ongeveer een triljoen “bugs”. Ze worden onderdrukt wanneer zuurstof aanwezig is. Als de zuurstof daalt, worden de “insecten” echter wakker en willen ze lunchen – ze willen u als lunch hebben. Omdat ze geen tanden hebben om een ​​hap uit je cellen te nemen, zetten ze spijsverteringsenzymen uit om je cellen op te lossen. Terwijl ze je cellen consumeren, word je ziek. ‘

De belangrijkste factor bij het creëren van de juiste pH is het verhogen van zuurstof omdat geen afvalstoffen of gifstoffen het lichaam kunnen verlaten zonder eerst te combineren. met zuurstof. Hoe alkalischer je bent, hoe meer zuurstof je vloeistoffen kunnen vasthouden en houden. De positie van de zuurstofdissociatiecurve (ODC) wordt rechtstreeks beïnvloed door de pH, de kernlichaamstemperatuur en de koolstofdioxidedruk. Volgens Warburg zijn het de verhoogde hoeveelheden carcinogenen, toxiciteit en vervuiling die ervoor zorgen dat cellen niet in staat zijn om zuurstof efficiënt op te nemen.

Vergeet nooit jodium

“Extreem hoge doses jodium kunnen ernstige bijwerkingen hebben, maar slechts een kleine fractie van dergelijke extreme doses is nodig om griepvirussen te doden”, schrijft dr. David Derry van Canada. In 1945 vond een doorbraak plaats toen J. D. Stone en Sir McFarland Burnet (die later een Nobelprijs wonnen voor zijn Clonal Selection Theory) muizen aan dodelijke effecten van influenza virale nevels blootstelden. Pathologie werd voorkomen door jodiumoplossing op muizen snuiten te plaatsen net voordat ze in kamers met influenzavirussen werden geplaatst. Dr. Derry herinnert ons er ook aan dat lang geleden studenten in de klas werden beschermd tegen griep door jodium-aerosoltherapie. Aerosoljodium is ook effectief tegen vers besproeid influenzavirus.

Jodium is een must bij het omgaan met dodelijke virussen en zou een lange weg gaan in het verlagen van het sterftecijfer door ebola. Dr. Gabriel Cousens schreef: ‘Historisch gezien namen mensen in 1911 normaal gesproken zonder incidenten dagelijks 300.000-900.000 microgram jodium op. Andere onderzoekers hebben tussen 3.000 en 6.000 microgram / dag gebruikt om struma te voorkomen. ”Jodiumtekorten hebben een groot effect op het immuunsysteem.

Vitamine D – Perfecte hulp mechanisme voor vitamine C

Vitamine D vermindert het risico om te overlijden aan een virale infectie. Onderzoekers van het Winthrop University Hospital in Mineola, New York ontdekten dat het geven van supplementen van vitamine D aan een groep vrijwilligers afleveringen van infecties met verkoudheid en griep in drie jaar tijd met 70% verminderde. De onderzoekers zeiden dat vitamine D de ‘aangeboren immuniteit’ tegen virussen en bacteriën stimuleert. Slechts weinigen hebben enig idee dat vitamine D in hoge doseringen kan worden ingenomen, zoals vitamine C dat kan.

Magnesium voor acute ziekte

Magnesiumchloride (magnesiumolie) is altijd mijn favoriete eerstelijnsgeneesmiddel geweest dat de algehele fysiologie beïnvloedt. Dr. Raul Vergini uit Italië zegt: “Magnesiumchloride heeft een unieke genezende kracht bij acute virale en bacteriële ziekten. Het genas polio en difterie en dat was het hoofdonderwerp van mijn magnesiumboek. Een paar gram magnesiumchloride om de paar uur zal bijna de meeste acute ziekten opruimen, die binnen een paar uur kunnen worden geslagen. Ik heb veel griepgevallen genezen in 24-48 uur, waarbij elke 6-8 uur 3 gram magnesiumchloride werd ingenomen. ”Mijn aanbeveling zou zijn om de suggestie van Dr. Vergini te volgen en dat aan te vullen met Transdermale Magnesiumtherapie. De tweede editie van Transsdermal Magnesium Therapy is ook beschikbaar in hardcopy van Amazon.com.

Selenium Medicine

Seleniumtekort kan binnendringende virussen laten muteren en langduriger, ernstiger ziekte veroorzaken. Dieronderzoek heeft aangetoond dat selenium en vitamine E synergetische effecten hebben, waardoor de reactie van het lichaam op bacteriële en parasitaire infecties wordt verbeterd.

In die zin dat selenium een ​​krachtige immuunstimulator is, is een 18 maanden durende studie van 262 AIDS-patiënten die ontdekten dat degenen die een dagelijkse capsule met 200 microgram selenium namen, uiteindelijk lagere niveaus van het AIDS-virus en meer gezondheidgevende CD4-immuunsysteemcellen kregen in hun bloedbanen dan die met een dummypil.

Deze AIDS-patiënten die selenium gebruikten, waren in staat om het dodelijke virus in hun lichaam te onderdrukken en hun fragiele immuunsysteem te stimuleren, wat bijdroeg aan het bewijs dat selenium helende krachten heeft die voor alle virale bedreigingen moeten worden gebruikt.

De klinische onderzoeken in sepsis-onderzoeken tonen aan dat hogere doses selenium goed worden verdragen als continue infusies van selenium als natriumseleniet (4000 μg selenium als natriumseleniet pentahydrat op de eerste dag, 1.000 μg selenium / dag op de negen daaropvolgende dagen) en geen gemelde toxiciteitsproblemen. Met het oog op deze nieuwe informatie introduceerde Biosyn de injectieflacons met 1.000 µg voor dergelijk klinisch hoog seleniumgebruik.

Zonlicht gebruiken om de immuunrespons te versnellen

Zonlicht biedt verrassingsvoordeel, stimuleert infecties Bestrijding van T-cellen leest de krantenkoppen. Onderzoekers van het Georgetown University Medical Center hebben ontdekt dat zonlicht, via een ander mechanisme dan de productie van vitamine D, T-cellen stimuleert die een centrale rol spelen in de menselijke immuniteit.

Professor Gerard Ahern, die de studie in Georgetown leidde, zei: ‘We weten allemaal dat zonlicht vitamine D levert, waarvan wordt gesuggereerd dat het onder andere invloed heeft op de immuniteit. “Maar wat we vonden is een volledig gescheiden rol van zonlicht op immuniteit. Sommige van de rollen die worden toegeschreven aan vitamine D op immuniteit kan te wijten zijn aan dit nieuwe mechanisme. “

Een van de grootste oorzaken van griep, de Mexicaanse griep en sterfgevallen door longtekort is vitamine D-tekort. Vitamine D vermindert het risico om te overlijden aan alle oorzaken, waaronder griep. Onderzoekers van het Winthrop University Hospital in Mineola, New York ontdekten dat het geven van supplementen van vitamine D aan een groep vrijwilligers afleveringen van infecties met verkoudheid en griep in drie jaar tijd met 70% verminderde. De onderzoekers zeiden dat de vitamine de ‘aangeboren immuniteit’ tegen virussen en bacteriën stimuleerde. Slechts weinigen hebben enig idee dat vitamine D in extreem hoge doseringen kan worden ingenomen, zoals vitamine C dat kan.

Wanneer ons immuunsysteem al depressief is, sterven we gemakkelijker wanneer we geconfronteerd worden met een infectie. Opkomende virussen worden virieler en agressiever en traditionele medicijnen worden minder effectief tegen hen. Virussen zijn slim, muteren en worden resistent tegen antivirale geneesmiddelen. Wereldwijde crises zoals Ebola, SARS en knokkelkoorts verspreiden zich sneller dan we medicijnen kunnen ontwikkelen om ze te bestrijden, en elk seizoen zijn er nieuwe griepstammen die de effectiviteit van vaccins uitdagen.


Noot: Kort samengevat

Zoals in de natuur zwakke planten -letterlijk- ‘bacterieel’ opgeruimd worden -omdat ze niet geschikt zijn voor consumptie-, zo worden zwakke mensen -er ook tussen uitgepikt- Dat is zoals de natuur werkt, en altijd zal blijven werken. ER TUSSEN UIT GEPIKT WORDEN is het resultaat van jarenlange ondervoeding en een verkeerde pH balans. Zo simpel kan het zijn. Aandacht besteden aan deze zwakke punten en na 48 uur zou je al een stuk veiliger kunnen zijn.

Bedenk echter ook dat dit een Deep State operatie is vanuit China. Het enigste land ter wereld waar ze op dit moment nog oppermachtig zijn. Het “Beest’ in nood maakt rare sprongen.

– HM

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke zondag staat de podcast om 14.00 online