Na de ‘red’ en de ‘blue’ pil wordt het tijd voor de bittere pil

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #241


Nu de republikeinen een bittere pil te verwerken kregen waren er volop demonstraties in Amerika, maar opvallend, er was geen teken van geweld in de straten, geen vernielzucht, geen vlaggen in brand gestoken, nada, noppes, niets van dat alles. “dé Q volgers wisten wel beter wat er gaande was en de rest van de republikeinen die waren gewoon kwaad. Duidelijk zichtbaar voor een ieder dat er ‘iets’ aan de hand was. -Fraude-

3Days3Nights twitterde

1. Trump 80% omhoog met zwarten in rode staten, maar 0 in blauwe staten.

2. Trump 40% omhoog met Latino’s in rode staten, maar 0 in blauwe staten.

3. Trump 55% gestegen met Joden in rode staten, maar 0 in blauwe staten.

En Biden is op de een of andere manier de meest populaire kandidaat ooit.

Het internet explodeerde de dagen volgend op de verkiezing en het door de media uitroepen van Joe Biden tot president en hem gelijk de titel President-Elect te geven en alle mogelijk egards toe te schrijven zelfs de toekomstige Witte Huis hond werd in het zonnetjes gezet.

Die explosie vertelde echter op internet voornamelijk waar en hoe er gefraudeerd was. Voor diegene die live de nacht meegemaakt hadden konden de fraude live meemaken. Verschillende “live” apps gaven 3 verschillende tellingen te zien en CNN liep zelfs na vier uur ruim een half uur achter. Konden ze de fraude love niet meer bijhouden? Ik denk dat dit het was wat we zagen gebeuren.

Dat Joe Biden de nieuwe president gaat worden kunnen we in het rijk der fabelen bijschrijven, daar was ik die bewuste nacht al van overtuigd. Na onderstaande informatie kunnen we dat wel bevestigen voor de twijfelaars.

De bitter pil kan nu wel doorgegeven worden aan aan de Democraten, en verwacht grootscheepse rellen. Niet zo zeer van de aanhangers maar meer betaalde en getrainde relschoppers. Dat dit niet lang gaat duren schreef Mike reeds gisteren

Er gaan rellen komen, maar wat Jensen niet vermeldt (het echte geluid?) is dat Trump de Insurrection Act (insurrection = opstand) uit 1807 zal activeren, wat hem de mogelijkheid biedt om de National Guard en Marines te federaliseren, oftewel: niet de gouverneurs van de verschillende staten maar Trump als president wordt hun centrale bevelhebber.

Tijdens de rellen van eerder dit jaar zei Trump al dat als gouverneurs om militaire steun zouden vragen dit binnen een half uur kan worden opgelost. Volgens mij was dat geen overdrijving of grootspraak. De enige reden waarom het zo uit de hand is gelopen in verschillende staten en steden is omdat Democratische gouverneurs en burgemeesters de politie het bevel gaf om niet in te grijpen. Zo kan een relatief klein groepje enorm veel schade aanrichten en lijkt het probleem groter dan het is.

Tegen goed getrainde militairen kunnen deze relschoppers echter niets beginnen. Daarom schrijft Q ook dat er geen burgeroorlog komt. De Trump-supporters gedragen zich wel, ook al zijn ze veel beter bewapend. Het probleem zit hem bij dat linkse, wetteloze tuig. Het zal een relatief schone en snelle operatie worden, patriots in control.

– Mike Donkers

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk