Hoe zou jij je voelen om achter “dé Muur” te wonen?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #242


Ik weet nog als de dag van gisteren dat ik de bekende muur moest passeren op weg naar het toenmalige Tsjecho-Slowakije. De auto voor ons werd half uit elkaar geschroefd en wij moesten daar achter gewoon wachten 1,5 uur. We waren op weg naar de EU motor wegraces in Most samen met het team van Arie Molenaar. Op het circuit moesten we ons registreren bij de politiepost omdat we anders op de terugweg lang oponthoud zouden hebben bij de grenscontrole voor de vraag; “Zijn jullie wel geweest waar je zei naar te te gaan” Zo werkte dat klaarblijkelijk in die landen “achter de muur” Je had er wel eens van gehoord maar toch, als je het zelf meemaakt krijgt het pas echt impact. Veel mensen hebben geen idee dat ze ook achter een muur leven, …

-HM


Vandaag kreeg ik een artikel binnen van Jon Rappoport; “The news networks are the Berlin Wall, the Iron Curtain, the Great Wall of China

De nieuwsnetwerken zijn de Berlijnse Muur, het IJzeren Gordijn, de Chinese Muur.

Ik vertelde je dat Joe Biden’s handlers een plan hebben om Amerika in de duisternis te brengen. Ze willen een dodenmars. Dr. Michael Osterholm, de nieuwste adviseur van Biden Covid-19, roept op tot een nationale lockdown”, schrijft Jon.

(Noot: Het woord Handler kan hier vertaald worden de als bewaker of de clown die aan de marionetten touwtjes trekt.)

“Dus als u de verkiezings- en stemfraude niet belangrijk vindt, denk dan nog eens goed na.

Hier is het basisfeit: de enige rekwisieten die tussen wij het volk staan en de waarheid over stemfraude, zijn de grote nieuwsnetwerken.

Lees dat nog eens. Herhaal het in je hoofd, en zeg het hardop na.

“Als de netwerken de waarheid niet kunnen tegenhouden, valt hun muur.

En DAN verandert alles.

Heb je gezien wat er gebeurt bij FOX? Dat deel van de muur is al naar beneden. FOX valt uiteen.

De pratende hoofden op TV gaan door met hun gebruikelijke onzin over de verkiezingen en de nieuwe president; Biden. Ondertussen leggen Tucker Carlson en Sean Hannity stemfraude bloot. De leidinggevenden bij FOX zitten in een hele grote koekenpan en de hitte stijgt elke dag. Het is een circus van schizofrenie.

Dat laat NBC, CBS, ABC en CNN. Zij zijn de ‘blijf kalm’-menigte. Ze hebben een groot probleem. Ze willen niet de strijd aangaan door te beweren dat de verkiezingen verdomd echt en verdomd eerlijk waren. Dat zou een signaal zijn dat er iets IS om over te vechten.

Dus in plaats daarvan schrijven ze verhalen over de “nieuwe Biden-administratie” en haar plannen voor het land. Maar dat gaat niet werken. Senaatsleider Mitch McConnell zegt tegen de Democraten dat ze moeten stoppen met het voorlezen van Republikeinen over de noodzaak om toe te geven aan de verkiezingen. Staatssecretaris Mike Pompeo vertelde FOX botweg dat het verifiëren van het daadwerkelijke en legitieme aantal stemmen deel uitmaakt van het verkiezingsproces.

Als deze mannen praten, is het automatisch nieuws. Je kunt niet doen alsof ze niet praten. Dus de netwerken rapporteren hun verklaringen en DAN doen ze alsof er niets is gebeurd.

Het is net als de oude Sovjet-Unie die probeert te voorkomen dat haar burgers iets over de Beatles leerden.

De tv-ankers bij CBS, NBC, ABC en CNN weten wat er aan de hand is. Ze beseffen dat het verhaal over stemfraude overal ter wereld explodeert. Ze weten dat het niet weggaat. Ze weten ook dat het legitiem is.

De netwerken deden tenslotte de oproepen en projecties van de overwinning voor Biden. Ze zitten midden in de fraude, tot aan hun nek.

Er is er maar één ding nodig. Een anker, of een grote verslaggever, bereikt het einde van zijn touw. Hij flapt eruit: 

OK, WE WETEN HET NIET. WE WETEN NIET WIE DE VERKIEZING HEEFT GEWONNEN.

Een losgeslagen gek bij CNN, waar ze iemand van de straat inhuren om het nieuws te melden, zou kunnen zeggen: “Dit hele ding is een farce. Ik papegaai gewoon de feestregel. U wilt de waarheid? Ik heb geen idee wie er gewonnen heeft. “

Hier is een Zen-koan voor jou: hoe klinkt het van duizend virtuele informatiesystemen die allemaal tegelijk crashen?

Deze nieuwsnetwerken zien eruit als een gigantische ijzeren muur. Maar dat zijn ze niet. Niet meer. Stel je een oceaan voor ‘s nachts, en in het midden van die enorme uitgestrektheid is er één vliegdekschip. Op de drager, onder felle lichten, zitten deze netwerken, drijvend en dobberend, wartaal overbrengen naar de rest van de wereld.

De stand-in van de netwerken, sociale media, proberen opmerkingen over stemfraude in te dammen en te verduisteren, maar dat is een verloren strijd. Twitter is een zeef. Grappenmakers noemen zichzelf nu president-elect Jack en president-elect Mary en president-elect Carl. Iedereen kan een verkozen president worden.

Ik schrijf al jaren over de ernstige afname van de talentpool van netwerkankers. Er is geen Walter Cronkite, geen Harry Reasoner, geen Chet Huntley meer. Ze fokken ze niet.

Lester Holt, het Lurch-kadaver. David Muir, het ondergoed model van Sears. Norah O’Donnell, nummer twee op een kermis. Wolf Blitzer, luchtaanval bewaker uit de eerste Irak-oorlog, wiens naam alleen hem gravitas gaf, omdat het paste bij de Amerikaanse bombardementen.

Ze kunnen de lijn niet vasthouden tegen het leger van stemfraude-feiten zoekers.

DIT KAN HET MOMENT ZIJN.

De netwerken zijn klaar om te vallen en in te storten.

Als de daverende lawine van onthullingen over stemfraude blijft rollen, zullen miljoenen en miljoenen MEER mensen de farce beseffen en erover spreken die het reguliere nieuws zijn. (noot: We are the news)

De netwerken rapporteerden de verkiezingsresultaten. Ze kookten de resultaten. Ze projecteerden hun winnaar. Ze logen op commando. Daarna weigerden ze de feiten onder ogen te zien. Ze dekten de feiten af. Ze logen over hun eigen leugens. Ze hebben een verkiezing vastgesteld.

Ongeacht wie er wordt ingehuldigd als de volgende president, dit is nog niet voorbij. Maak die belofte. Leg die gelofte af.

De hondsdolle cultuur annulanten vieren hun overwinning, hun held, de oude man die niet rechtop kan staan praten en op een veranda achter het huis zou moeten zitten starend naar weilanden en heuvels. Deze annulators hebben geen idee hoe een echte val van een echte instelling eruit ziet.

Ze zullen een idee hebben, als we doorgaan. De nieuwsnetwerken zijn klaar om onder de golven te verdwijnen.

De term, Fourth Estate, werd ooit gebruikt om de pers te beschrijven. Het betekende dat journalisten een controle moesten geven tegen de weggelopen macht van de overheid. Nu betekent het: spreekbuis voor dictatoriale regering en pleitbezorger voor een gekozen politieke partij.

Zo zal het zijn. De netwerken hebben hun bed opgemaakt. Een bed van leugens over elk essentieel probleem waarmee we worden geconfronteerd. Dus laten we ze in dat bed laten slapen en welterusten zeggen.

Laten we een wereld maken waarin ze geen deel uitmaken. Waarom niet?

Alles is mogelijk. Als je dat nu niet kunt zien, maak je jezelf expres blind. Het is een leuke truc, maar stop ermee.

Ga aan het werk, maak een einde aan het stelen. Het hele stelen. Het stelen van het nieuws. Het stelen van de werkelijkheid.


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk