Vertrouwen in de toekomst, hoe vindt je dat in deze wereld?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #239


Bij dotcom.radio hebben we het in het voor of nagesprek al meer als een jaar over, wat wij noemen; “de harde landing”. Hoe gaan mensen de schok te boven komen van het onvoorstelbare nieuws dat op hen afkomt. Het ontwaken uit de “matrix”, Mike schreef er het onderstaande over, …

Waar wij in Nijmegen als groepje voor hebben gekozen is met elkaar van gedachten wisselen over de rol die ieder van ons zal gaan vervullen in de nieuwe realiteit, straks als de omwenteling heeft plaatsgevonden en veel van onze medemensen in totale chaos en verwarring verkeren. Wij zijn van mening dat we geen energie meer willen steken in het redpillen van normies omdat we geen rendement halen uit de energie die we hier in moeten steken en hier uit frustratie totaal op leeg kunnen lopen. Liever zetten wij onze tijd en energie in voor wat datgene wat gaat komen.

De informatieoorlog waarin we verkeren is door de normies tot een loopgravenoorlog gemaakt en ze hebben zich compleet ingegraven, daar ga jij, ik of niemand hen meer uit trekken. Ze hebben vanaf maart de tijd gehad om zich te verdiepen in hoe het werkelijk zit en hun intellectuele luiheid heeft hen weerhouden van het uitzetten van hun TV en het opzeggen van hun krant en nu zijn ze simpelweg te ver heen en zullen ze een harde, zeer harde landing gaan beleven, het is niet anders. Gevreesd moet worden voor hun mentale gezondheid en sommigen zullen zelfs besluiten om uit het leven te stappen.

Bereid je voor op het verlies van goede vrienden en misschien zelfs wel familieleden. Laten we iedereen in liefde en vergiffenis opvangen die nog wel te redden is en ons hier op voorbereiden. Voor het behoud van je eigen geestelijke gezondheid is het van superbelang dat je je NU gaat verenigen met gelijkgestemden in jouw eigen regio.

Ik geloof niet dat de ernst van de situatie nog tot iedereen is doorgedrongen. Denk je dat het alleen zwaar zal zijn voor de normies en niet ook voor jullie zelf? Zoek elkaar op, vind steun bij elkaar, vier je menselijkheid want we zijn sociale wezens. Samen komen we hier doorheen, als je dit alleen wil doen doe je dit volledig op eigen risico, hoe geredpilled je ook denkt te zijn. Geschreven communicatie op het forum of via deze app-groep kan niet tippen aan persoonlijk contact met medemensen. Stap uit die passiviteit en vind elkaar voor het te laat is!


Vanmorgen kreeg ik deze reactie binnen van een dotcom luisteraar

[Dirk] Vanmorgen naar jullie uitzending geluisterd en was er blij mee. In deze moeilijke tijden is een verfrissend geluid fijn om te horen in omgeving van fake news en propaganda. Na het eenzijdig uitroepen van Biden als winnaar van de verkiezingen , hebben mijn vrouw en ik een paar slechte dagen gehad. Wij hadden het niet verwacht dat dit zou kunnen gebeuren en dan  merk je hoe propaganda werkt . Ondanks dat je voelt , weet en snapt hoe dat allemaal werkt . Soms voelen wij ons wel wat eenzaam als je merkt dat je naaste omgeving alles voor zoete koek slikt en braaf geloofd wat de overheid oplepelt. De herverkiezing van Trump is natuurlijk cruciaal, als hij die wint dan komt het goed. Daarom Henk en Mike , bedankt voor de hoopgevende uitzending.

”Daarginds, achter de grenzen van goed doen en kwaad doen, is een veld. Daar zal ik op je wachten.” – Rumi


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk