Ken jij de echte Donald Trump?

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #238


Elke dag in de media hoor je wel iets over Donald Trump en in de meeste gevallen zijn dit geen positieve verhalen. Veel vrouwen hoor ik dan ook vertellen. “Ik hoop dat die bullebak met zijn grote mond snel weg is uit het Witte Huis”, luister eens naar dit interview dames, ….

Sarah Huckabee Sanders geeft inzicht over haar carrière en hoe het was om voor president Donald Trump te werken. Ze geeft ook de inside verhaal niet over het werken in het Witte Huis en wat ze heeft geleerd als perssecretaris.

update 10-11-2020


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk