Media Nieuws; ZIE je nu hoe je BEDONDERD wordt, … ? (waarschijnlijk niet)


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #238
Countdown to Freedom #0 + 5 dagen


Nog nooit in de geschiedenis was het zo duidelijk, lag het er zo dik bovenop dat de media liegen en bedriegen. Op zeven november werd Jo Biden uitgeroepen tot de 46ste president van Amerika terwijl nog niet alle stammen geteld waren, en de rechtszaken van Trump aanstaande maandag pas beginnen. ‘PROPAGANDA EERSTE KLAS’

Terwijl de media Jo Biden uitroepen tot president is dit de situatie: Biden heeft gewonnen met “30.000” stemmen de eerste rechtszaak maandag gaat over “600.000” niet wettelijk gecontroleerde stemmen, daarna komen er nog andere zaken. Een nationale rechtszaak is zelfs mogelijk. Succes Mr. Biden, Succes media.

De verkiezingsnacht was ik bewust opgebleven, wetende dat er fraude op grote schaal plaats zou gaan vinden. Waarom wist ik dat zo zeker, omdat Trump dat verwachtte, omdat Q die aanwijzingen gaf, omdat de linkse politiek geen massale steun meer krijgt van de bevolking en fraude nog de -enige- manier is om aan het bewind te blijven. Dat weet de aanhang, de linkse kiezers ook daarom zijn het van die schreeuwers geworden. Met argumenten valt er immers niets meer te winnen, een grote bek en geweld is wat rest.

Live keek ik naar CNN, voor mij het toonbeeld van onbetrouwbaarheid, ze volgden “live” te verkiezingen. Het was nieuws over Biden, de Democraten en weer Biden. Om vier uur zag ik dat Trump tot die tijd bijna de gehele tijd aan de leiding had gelegen, de tussenstand begon men pas prominent te belichten toen Biden de leiding pakte.

Ik poste een grafische tussenstand die ik speciaal had gezocht, de live tussenstanden widget zoals ze ook op de TV vertoonden ontdekte dat CNN wel een half uur achter liep, “live een half uur achterlopen?”. Iemand stuurde mij een andere tussenstand op Twitter dan welke ik net gepost had en ging op zoek naar de bron. Bingo. Ik zat live te kijken naar drie verschillende tussenstanden. Huh ?

Het fraude spel was begonnen, en de media speelden het mee door verwarring te zaaien en het spel zo ondoorzichtig mogelijk te maken. Maar naast CNN volgde ik ook meerdere streams en websites om de eigen mening vorm te geven.

Oh what a night, 3 November 2020, de nacht dat de Media hun laatste grammetje krediet aan het verspelen waren, de nacht waar ze zelf bezig waren hun graf te graven.

Terwijl iedereen in de media weet dat er nog nooit op zo’n grote schaal fraude werd gepleegd ging men gewoon door, … waarom? Omdat de media in het complot zitten, in het complot tegen de mensheid.

Het meest behoudende sociale media platform LinkedIn stond de laatste weken zelfs bol van de complot artikelen. Rudolf D plaatste; “Ik lach mij ongelukkig als ik de reacties hier lees, wat een stel chagerijnige, verzuurde en achterdochtige medelanders. Complotdenkers, Corona twijfelaars en 5G(ekkies)”. – en ook “… dit is een platform voor zakelijk gebruik, geen politiek, religie, e.d”.

Mijn antwoord daarop; “Juist hier is het van belang, de bedrijven nemen maatregelen die mijn vrijheid en de grondwet schaden. Als ze niet failliet gaan door de maatregelen van de overheid dan dragen wij als burgers wel een steentje bij aan hun ondergang. Ik koop geen producten meer bij mensen die heulen met de vijand”.

08-11-2020 Verklaring geplaatst op LinkedIn: Ik ga mij in geen enkele discussie meer mengen hier op linkedIn. Als ik de commentaren op verschillende goede postings lees dan is het duidelijk dat die mensen nog in de greep zijn van de Matrix, de propaganda machine. Het is totaal zinloos die mensen nog te proberen wakker te krijgen. Alle artikel die over het NU gaan zijn al geschreven, het nieuws dat nog moet gaan komen over Obamagate, Uranium One, Pizagate, het piramide geldsysteem etc, etc stonden al online, STONDEN ! Als die artikel die naar een video verwezen om daar -jezelf- verder te onderwijzen zijn nu gecensureerd, de website is nu een gatenkaas. Jullie zijn te laat, je ziet wel wat er op je afkomt, je wordt gedwongen je mening bij te stellen aan de dagelijkse werkelijkheid en de daarbij komende schade. Doe maar lekker je mondkapje op dan weet ik; “En een van hen ben ik”

Vanmorgen weer een mail, … een vervolg mail eigenlijk

Mail #1: “Ik probeer overal zo neutraal mogelijk in te staan”
Antwoord: “In deze wereld neutraal zijn, is dat mogelijk dat vraag ik mij oprecht af?”

Mail #2: Hoi Henk, Weer bedankt voor je antwoord. Ik probeer ook achter de waarheid te komen over de theorieën die jullie in de radioshow behandelen. Hier een interessant overzichtsartikel uit de Guardian (okay MSM, maar het is best goed om niet alleen verhalen tot je te nemen die je huidige visie bekrachtigen (de fuik..):

De schrijver schiet zich al in zijn voet hier, ik ben deze maand exact 20 jaar bezig informatie te verwerven en zaken voor mijzelf uit te zoeken die ik deel met een ieder. Twintig jaar voorsprong een theorie noemen, dan schrijf je, “Jullie zijn eigenlijk maar goedgelovigen ik wil het zelf echt voor mijzelf onderzoeken”

… vervolg mail: Met daarin ook een link naar het NBC news-verhaal ‘How three conspiracy theorists took ‘Q’ and sparked Qanon’

Ik weet het; je leest al een hoop en zo, maar wellicht is het een goed idee zo nu en dan ook eens te kijken naar geluiden van ‘ontkenners’. Ben benieuwd wat Mike’s reactie op bovenstaande artikelen zou zijn.

Antwoord: “Nu dat kun je al onderzoeken want het staat allemaal te lezen op onze site(’s) We gaan echt geen 100 A4 tjes volplakken met wat we al geschreven hebben”.

De schrijver gaat verder; “Inmiddels is het toch echt wel duidelijk dat Joe Biden de nieuwe VS-president wordt. Tenzij er nog wat gebeurt….? Hopelijk luisteren mensen niet naar Donald Trump jr. die opriep tot ‘total war’. Ga er vanuit dat jullie dat ook een slecht idee vinden. Mensen die kinderen misbruiken mogen wat mij betreft een gewelddadige dood sterven, maar een ‘total war’ zou natuurlijk ook veel onschuldigen het leven kosten.

Ik ga in ieder geval luisteren naar de uitzending en blijf zoveel als mogelijk openstaan voor de feiten (niet ‘alternatieve feiten’ ;-). Feiten zijn feiten..) Alle goeds gewenst! Bye B


Ik kan in een heel betoog hier op ingaan, maar dat is uitsluitend een herhaling van zetten. Het leven is echter voorbestemt, vanochtend de dagelijkse gedachte.

”Daarginds, achter de grenzen van goed doen en kwaad doen, is een veld. Daar zal ik op je wachten.’’

– Rumi


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk