dotcom.radio aflevering 231 van 08-11-2020


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #237
Freedom Countdown #0 + 5 dagen


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering 231 Bijna de gehele uitzending staat in het teken van de grootste verkiezingsfraude in de geschiedenis van de VS, en Trump gaat de winnaar worden. Vergeet de media die zijn bezig hun graf te graven. [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur


03-11-2020
Vandaag de dag voor Jo Biden zijn eerste bungeejump
Als het touwtje breekt wordt hij gevangen door ….


05-11-2020
Schrap de hoop dat geeft een “hoop’ rust
Dat is voor je zelfvertrouwen een must

medeplichtig

[Truus] de Politieagent in DIENST van de dictatuur, of, …
03-11 Vandaag kreeg ik een keurig gedocumenteerde mail van Truus, lezer dotcom.radio luisteraar, …

Dit is een brief geschreven door een politie chef uit Australië, getekend door collega’s. Hij onthult het Covid 19 verhaal, de deceptie en de schade die het veroorzaakt bij de politie en hun relatie met het publiek. Het is een goed verhaal, inclusief achtergrond informatie:

‘Open brief betreffende de politie Handhaving van de lopende COVID-19-beperkingen.’ 

Geduld, – Geloof, – & – Vertrouwen, …

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

{Sander] kabinet wil naar avondklok maar dit wordt nog niet door de “wet” ondersteund. Noot welke “wet”

[Rob] Boeren willen de Sloopregeling voor Nederland stoppen en aankloppen bij de ‘eerste’ aanspreekbare van Nederland, het koningshuis

Activist Post: UK To Ban Protests Of Two Or More People Ahead Of National Lockdown

TRUMP– & –Qanon

03/04-11-2020 Vannacht wil ik getuige zijn van de eerste zichtbare dolkstoot naar de Deep State, ik wil getuige zijn van de verbijstering op de gezichten van de totale linkse politiek, ik wil getuige zijn van de totale ontreddering op de gezichten van de media, hun houding zien, proeven, voelen … ik wil het meemaken en zien, erbij zijn nu er wereldgeschiedenis wordt geschreven op deze dag, …

01.15 Wakker CNN aan, twitter aan en lets go
02.15 uur CNN veel mooi Biden news. Ik moest denken aan een liedje: Hela hola, hou ‘t er de moed maar in, …
03.00 Zit nu CNN + Red Eagle (YouTube) + Twitter te volgen. multitasking, … CNN zoekt de blauwe krenten in de pap
03.25 Ik hoor CNN vertellen, dit is waar Biden meer opties heeft maar zowel Trump als Biden hebben geen enkele optie. Alle opties liggen vandaag bij de kiezers en dat zou moeten veranderen. Referenda met blockchain techniek zodat we elke dag in de drivers seat zitten
04.30 Biden 94 Trump 64 kiesmannen cijfers CNN
04.41 CNN Diden 98 Trump 95 kiesmannen
04.49 CNN Biden 118 Trump 105 kiesmannen
05.00 CNN Biden 192 Trump 108 kiesmannen
05.20 CNN Biden 192 Trump 114 realtime counter 209 /. 118
05.40 CNN / ABC geven live oude cijfers
05.41 Biden 205 Trump 162 bron 270towin.com
06.07 Biden 210 – 204 Trump 270towin.com
06.24 Als ik hier het verloop terug kijk ging Trump een hele tijd aan de leiding wat NOOIT vermeld werd in de media
06.30 Biden 214 – 210  Trump
07.52 Biden 225 – 213 Trump of 215 – 213 bij een andere live app

[Geert] Operation Scorecard:Amerikaanse generaal bevestigt dat CIA stemcomputers hackt voor Biden.
Dit verklaart enkele recente uitspraken van Joe Biden, zoals ‘wij hebben de meest omvangrijke stemfraude in de geschiedenis opgezet’, en ‘ik heb jullie stemmen niet nodig om president te worden’ [YouTube]

[Rinno] Dominion is kiessoftware waarmee in 1 plaats al is vastgesteld dat er per ongeluk 6000 Trump stemmen in Biden stemmers veranderden …goh,….is op veel meer plaatsen gebruikt en schijnt het eigendom te zijn van Pelosi….wow, als dat werkelijk zo is en uitkomt….wow…

[Geert] Couppoging tegen Trump een feit: Plotseling honderdduizenden stemmen voor Biden toegevoegd.
En hup, vanuit het niets in één keer dik 138.000 stemmen voor Joe Biden erbij, en NUL voor Trump. ‘Helemaal niet verdacht, hoor, welnee!’ merkte een journalist cynisch op. Donald Trump heeft met overmacht de verkiezingen gewonnen. Hij veroverde Georgia, Pennsylvania, Michigan, Wisconsin en North Carolina, en ook de belangrijke ‘key’ staten Florida en Texas. In Pennsylvania had hij 700.000 stemmen meer dan Joe Biden, in Michigan 300.000 meer, en in Wisconsin 120.000.
‘Zelfde strategie als in Europa, bedoeld om communisme 3.0 op te leggen’

[Hans] Project Veritas postbeambte moet stem enveloppen op andere datum stempelen en alsnog afleveren

GV WH: Trumps spreekt over de verkiezing-schande
Geen vragen stellen nadien en iedereen schreeuwde door elkaar heen, dit verstond ik wel. “Mr President, your a sore loser”

Hoe zit het wettelijk met de mail in ballots die na 8 uur op 3 november nog binnen kwamen en niet meer geteld zouden mogen worden: Why Trump Will Triumph In PA Litigation|

Het watermerk verhaal of liever gezegd blockchain volgsysteem, daar maakten wij in de uitzending van 22 augustus melding van, als dit zo is,.. kan men met een druk op de computer de fraude in beeld brengen, wie gestemd heeft, of de stem geteld is en waar het formulier in de vuilnisbak te vinden is. en weten ze dit ook in het Trump kamp, konden ze dit volgen life tijdens de verkiezingen.

[Huub] Ons geduld wordt wel steeds meer op de proef gesteld zeg. Het wordt iets langer dan 3 november + 1 dag…Dat de Democraten massaal fraude hebben gepleegd, dat geloof ik wel. Er schijnen in sommige staten meer stemmen te zijn geteld dan dat er stemgerechtigden zijn. Ook heb ik gelezen dat Trump in het geheim een watermerk aan de stembiljetten heeft laten toevoegen, zodat achteraf bewezen kan worden dat sommige stembiljetten later zijn toegevoegd. Maar wat gaat er met dit alles gebeuren? Tot nu toe…Russiagate, Obamagate, Pizzate, Bidengate…er zijn zoveel bewijzen, maar er gebeurt niet veel. Tja, het zou onderhand wel eens fijn zijn als die gasten allemaal worden opgepakt.

Hoe sta jij hierin?

In a venom filled online rant, Keith Olbermann called for President Trump to be dragged out of the White House immediately in handcuffs.
[Bart] vind de reactie van Steve Bannon in the War room niet kunnen om a.a de kop van Fauci op het hek te pinnen van the WH
Noot, kan me de reactie wel voorstellen, ik zie Fauci gewoon als moordenaar met voorbedachte rade door het HCQ onderzoek uit 2005 onder de pet te houden

Donderdag grote netwerken schakelen weg bij de persconferentie van TRUMP, nog nooit vertoond.

Draadje Twitter over stem computers
https://threadreaderapp.com/thread/1325124397729001472.html

“TRUMP HAS LOST HIS MIND AND MUST BE REMOVED, TONIGHT,” Olbermann tweeted, along with the video of him ranting on his online program literally titled Olbermann vs Trump. TV commentator, dat soort geluiden hoor je overal nu ook in de EU

Biden heeft gewonnen met “30.000” stemmen de eerste rechtszaak maandag gaat over “600.000” niet wettelijk gecontroleerde stemmen, daarna komen er nog andere zaken. Nationale rechtszaak is zelfs mogelijk. Succes Mr. Biden

DIVERSE

5G Eerste rechtszaken tegen de providers gaan van start door de bond van overheidszaken

Dr Rath: The Codex Alimentarius Threat To Your Supplements Didn’t Go Away, It Just Went To Sleep. And It’s Coming Back

CORONA

[Geert] Zwaar gecensureerd: “Plandemic II: Indoctornatie”, Documentaire door Mikki Willis Een film waar de mainstream volledig allergisch voor is. Volledige censuur op alle mainstream sociale media en videoplatforms. Geleid door het nauwgezette werk van Dr. David E. Martin, Plandemic II: Indoctornation, volgt een drie decennium lang geldspoor dat direct leidt naar de hoofdrolspelers achter de COVID 19 pandemie. Plandemic II zal de stippen verbinden tussen alle vormen van media, de medische industrie, de politiek en de financiële industrie om de grote belangenconflicten te ontmaskeren met de besluitvormers die deze crisis momenteel in goede banen leiden. Bekijk het hier ongecensureerd, maak je eigen mening en verspreid het. www.kla.tv/17450

Liverpool wordt belegerd voor een massale covid test door het leger, …

[Sander] al een paar dagen geen nieuws over besmettingen, zijn ze bang dat we het spel doorkrijgen, strengere maatregelen en afname “besmettingen”

[Hans] Wist je wie er op de zwarte lijst van artsen staat onder de “D” van Dissel Was niet bekend maar kijk er niet van op, er is ook een getuigenis te vinden van een moord op een kind in een volle klas. Een getuigenis voor zover deze waarde heeft als je niet naar de rechter stapt / als er geen betrouwbare rechtspraak is.

NignForNews Verpleegster neemt publiekelijk ontslag: ‘Dit gebeurt er echt in de ziekenhuizen’ Er zijn in drie ziekenhuizen 10 mensen per maand overleden in de laatste 7 maanden

ZeroHedge People and companies are leaving American cities in droves. An urban exodus could persist for a couple of years as the virus pandemic and resulting socio-economic implosion has exacerbated quality of life problems – violent crime, homelessness, rising taxes, and high cost of living – those were some of the reasons, even before the pandemic, forcing city dwellers to rural communities.

British Woman Threatened With Police Visit For Not Downloading NHS COVID-Tracking App

GV #DitIsMijnZorg COVID 19 in Jip en Janneke taal uitgelegd, …

GV Vaccinatie programma RIVM begon in 1957.

Twitter waarschuwing – video Trump persconferentie

TWITTER

Reactie plaatsen op een vraag bij Linkedin, even de pagina link copy past, terug naar Linkedin alle reacties geblokkeerd

GEDACHTENVOER

‘Zoals de schaduw het lichaam volgt, zo worden wij zoals onze gedachten zijn.” –

GV Studie resultaten Vit. D3 met COVID 19 / Corona

CV Zelfdoding; “Preventie is ‘onze’ taak, …

leesbewust startpagina

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten