Vaccinatie programma RIVM begon in 1957.


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #237
Countdown to Freedom #0 + 4 dagen


De mens moet beschermt worden tegen elke ziekte. Het eigen immuunsysteem kan rustig buiten werking gesteld worden of bedrogen door virussen of bacteriën eerst half dood te meppen, flink te manipuleren en wat giftige en gevaarlijke stoffen erbij te voegen en dat in een spuit te doen om het in mensen te spuiten ter bescherming. Knap hoor!                        

De knappe koppen die vaccinatie bedenken hebben een steeds rijkere fantasie. In de vaart der volkeren willen ze nu al moeders die nog ongeboren kinderen in hun buik hebben vaccineren tegen ziekten waarvan niet eens bekend is of ze die ooit zullen krijgen.    

En dat is echt erg en heel eng!                                                                          
Maar daar stopt het niet! Ook baby’s moeten eraan geloven. Net uit de buik van de moeder, nauwelijks droog, wordt er een hielprik afgenomen. DNA bekend! En … dat mogen we niet vergeten, we kunnen hieruit opmaken of er eventueel ziekten in de familie voorkomen. Maar later zullen de lezers erachter komen dat dit ook niet helemaal klopt omdat genen kunnen veranderen onder invloed van gezonde voeding en stressvrij leven!                                                                                                   

Enige dagen later komt een prik graag persoon de baby “beschermen ” tegen ziekten als Mazelen die heel vroeger wel slachtoffers maakte. Maar tussen 1954 en 1957 slechts enige doden te betreuren waren. Daar zijn duidelijke statistieken van. Zo worden in de loop van hun leven verschillende vaccinatie programma´s losgelaten op kinderen.
In baby´s worden zoveel vloeistoffen gespoten, dat in vergelijk met een volwassenen, dit gelijk is aan een liter vloeistof! Is dat een beetje dom?
Massa immuniteit, massa manipulatie, massa indoctrinatie, massa bedrog!                                                               

Is goed dat u vertrouwen blijft hebben in autoriteiten en het RIVM?

Wat zijn de werkelijke gevolgen van de wens de mens te beschermen.     

Het blijkt in de praktijk dat gevaccineerde mensen toch ziek kunnen worden van de ziekte waartegen ze via vaccinatie beschermt moeten zijn. Maar laten we het daarover niet hebben, dat doen de voorstanders van vaccinatie ook niet!  Wat wel naar voren komt is een verschrikkelijk maatschappelijk probleem! Gevaccineerde kinderen moeten beschermt worden tegen ongevaccineerde kinderen. Er wordt niet de vraag gesteld waarom! 

Gevaccineerde kinderen zijn toch beschermt? Of toch niet! Zijn, zoals in de praktijk blijkt, gevaccineerde kinderen niet zo goed beschermt als officiële kanalen beweren? Het immuunsysteem reageert op dat wat wordt ingebracht in het lichaam. En dat zijn de half dode en gemanipuleerde virussen en/ of bacteriën. Dus wordt het immuunsysteem  bedonderd, voor de gek gehouden, in de maling genomen. Net als u trouwens! Dit heeft tot gevolg dat uw immuunsysteem niet tegen de vrije en wilde varianten van virussen of bacteriën kan, omdat het daar geen antistoffen tegen aanmaakt! Halfbakken werk dus!

Zijn er op latere leeftijd problemen te verwachten? Het lijkt niet, maar u weet dat elke actie een reactie oproept. In een besloten vergadering van het WHO hebben wetenschappers hun ongerustheid uitgesproken over twee zaken betreffende vaccinatie.

Het eerst was er de uitspraak van de wetenschappers dat ze ongerust zijn dat de vaccins geen afdoende bescherming bieden tegen de ziekten waartegen gevaccineerd wordt. Zoals in de praktijk blijkt krijgen steeds meer kinderen toch de ziekten en overlijden kinderen daar ook aan.
In de tweede plaats zijn de wetenschappers erg ongerust door de hulp stoffen die in vaccins zitten.

Dit zijn stoffen die een werking hebben op de hersenen ( kwik ) , het zenuwstelsel ( aluminium zouten )  en stoffen ( Formaldehyde )  die de functie van cellen in het lichaam aantasten! Er zitten meerdere stoffen in, maar de genoemde stoffen hebben het meest directe invloed op uw gezondheid! De wetenschappers erkennen ook dat vaccins  niet zonder deze stoffen gemaakt en bewaard kunnen worden. 

Ze zijn bevreesd dat op langere termijn deze stoffen negatieve invloed hebben op de gezondheid van mensen!  (Hierover heb ik een officiële video, opgenomen tijdens een vergadering van wetenschappers over deze onderwerpen.)

Vooral mensen die al een zwak immuunsysteem hebben!
Mensen die vaccinaties krijgen, maar ook de mensen die chemische medicatie krijgen, krijgen door deze behandelingen  een zwakker immuunsysteem, zoals al eerder uitgelegd! 

Kunt u zich voorstellen welke invloed dit heeft als we hiermee doorgaan, generatie na generatie?

Er worden tegenwoordig nog andere stoffen toegevoegd die een zeer negatieve invloed kunnen hebben op u als mens!

Dit zijn embryonale DNA strengen onttrokken uit embryo’s van mensen en apen! 

Dit is vooral heel fijn voor vegetariërs en veganisten! Maar dat zijn over het algemeen mensen die eerst goed nadenken voordat ze iets in hun lichaam stoppen!

En nu komen we bij het heden en de toekomst.
We weten dat steeds meer mensen ziek worden! 1 op de 2 mensen krijgen ziekten als Kanker, diabetes, Alzheimer, Parkinson, Dementie, hart en long ziekten, allergieën, ziekten van de zenuwen zoals onder anderen depressie en stress, maar ook ALS en MS zijn hier veelvuldig aanwezig. Ziekten van de hersenen zoals tumoren, maar ook autisme komen steeds meer voor. 

Elk jaar sterven er tussen de 18.000 en 20.000 mensen door chemische medicatie, fouten diagnoses en medicijnvergiftiging! 

Maar heel Nederland wordt lamgelegd, de mond gesnoerd, in een avondklok gedoopt, op 1.5 meter gezet, ontknuffeld, en we mogen elkaar weer verraden! 

De politici hebben toch wat geleerd van de Duitsers en Stalin! 

Maar om nu te gaan beweren dat ze ook maar ergens verstand van hebben is teveel gevraagd!

Dit is niet de schuld van de kleine groep die onderzoek doet, maar van al die mensen die zeggen dat ze het goede maatregelen vinden! De vluchters, de toiletpapier hamsteraars, de angsthazen, de wetenloze meelopers.
 
Kinderen mogen geen kinderziekten meer krijgen. Dit heeft tot gevolg dat het immuunsysteem niet die extra duw krijgt die het nodig heeft om in het verdere leven beter beschermt te zijn tegen allerlei ziekten. En dat zien we tegenwoordig!

Kijken we naar de stoffen in vaccins en de mogelijke uitwerking daarvan in een toekomst, dan is een relatie tussen vaccinatie en de genoemde ziekten niet meer te ontkennen.

Er zijn zeker andere factoren die kunnen meespelen!
Giftige stoffen gebruikt als gewasbescherming voor voedingsmiddelen als groenten en fruit zullen van invloed zijn. 

En zeker ook alle chemische middelen die we in andere segmenten van onze samenleving gebruiken! 

We zijn zelfs zover gegaan dat we onszelf chemisch laten behandelen door artsen. Ook hier zien we tegenwoordig de gevolgen van! De vervuilde lucht die we gedwongen inademen. De Nano deeltjes die in voeding en gebruiksvoorwerpen zitten of vrij komen bij fabricage processen. Dit zijn allemaal meewerkende factoren die invloed hebben op onze gezondheid! We worden zwaar belast!

De stoffen die heel bewust in baby’s en onze kinderen worden gespoten hebben volgens mij een directe en indirecte grote invloed op de gezondheid van de gevaccineerde mens die in goed vertrouwen deze vaccinaties nemen in de veronderstelling dat het de gezondheid verbeterd!

Maar is dat zo?
Dat onze gezondheidszorg steeds meer laat zien dat ze faalt is zichtbaar aan de meer dan 10.000.000 mensen die in Nederland al chronisch ziek zijn en elke dag chemische medicatie moeten slikken van hun misleide of misleidende artsen. Hierdoor wordt de bevolking steeds zwakker, generatie na generatie en dat is een slecht teken!

Een ander duidelijk voorbeeld is dat de gezondheidszorg elk jaar duurder wordt. Een genezende gezondheidszorg zou elk jaar minder kostbaar zijn!
Een goede, adequate, genezende gezondheidszorg heeft geen 10.000.000 chronisch zieken die elke dag chemische medicatie moet slikken! En dan hebben we het niet over alle ziekenhuisopname, waar operaties een laatste oplossing zijn!

De gezondheidszorg in haar huidige vorm staat zwaar op de tocht omdat steeds meer mensen doorhebben dat het een slecht ” gezondheid “ systeem is en niet meer betaalbaar. 

Maar helaas zijn artsen, specialisten, maar vooral onze politici daar nog niet achter! 

Of wel? 

Maar worden deze genoemde mensen ook genaaid en gepaaid. Daaruit komt de vraag: zijn artsen, specialisten en politici wel begaan met onze gezondheid. Of zijn ze omgekocht? Of zijn ze gewoon zo dom? Of sluiten ze de ogen voor deze werkelijkheid? U mag het zeggen!

Wanneer we verstandig zijn zal dit systeem moeten veranderen!
Dat zal zeker een grote omschakeling zijn die langzaam moet worden ingevoerd om eventuele te verwachtte hiaten op te vangen. Omdat we nu chemisch regulier werken en alle artsen daarin zijn opgeleid, zal er steeds een deel van de artsen een andere opleiding kunnen volgen. Als ze dat willen. Er zullen daarnaast ook andere opleidingen moeten komen voor de nieuwe instromers in een werkelijke gezondheidszorg.

Hierbij denk ik aan opleidingen in  homeopathie, acupunctuur, voetreflextherapie, acupressuur, voedingsleer, Orthomologie, Fytotherapie, Chiropraxie, Ayurveda, Bio resonantie, Biologika, Hypnotherapie, Latrosofie, Shiatsu en als diagnose Iriscopie. Er zijn meerdere therapieën die bewezen hebben de gezondheid te bevorderen, maar die hier niet genoemd zijn. Excuus hiervoor.

Wel belangrijk is dat alle therapieën gegarandeerd worden door goede opleidingen. De farmaceutische industrie zal hier niet dankbaar voor zijn en Nederland geen chemische medicatie meer willen verkopen. We zullen dus enige tijd zelf deze chemische substanties moeten maken totdat we helemaal zijn overgeschakeld op natuurlijke en bewezen andere therapieën!

Nederland, maar ook de wereld heeft hier een grote slag te maken! 

Zullen we beginnen van Nederlanders weer gezonde mensen te maken! 

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk