WH: Trumps spreekt over de verkiezing-schande

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #237
Countdown to Freedom #0 + 4 dagen


FAKE NEWS exposed

Vanaf vandaag kunnen we de woorden FAKE NEWS is het grootst mogelijke lettertype schrijven. Nog nooit in de geschiedenis hebben de media zich zo openlijk in de spotlights gezet met NEP NIEUWS. Propaganda en de laatste mogelijkheid voor de DEMOCRATISCHE partij om de macht te grijpen, -FRAUDE- op een eerlijke manier was al niet meer mogelijk, net als in Europa waar ook ALLE zittende partijen gedoemd zijn een nederlaag te lijden, … wordt vervolgd.

De Q aanhangers hebben dit film script met genoegen zitten te bekijken, het was voorspeld en gebeurde, de Democratische partij heeft zich vandaag totaal vernietigd.


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk