#DitIsMijnZorg COVID 19 in Jip en Janneke taal uitgelegd, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #235
Countdown to Freedom #0 + 3 dagen


Laten we eens een vergelijking maken tussen de auto, het onderhouden daarvan en het onderhoud van het lichaam en de theorie van een besmettelijk ‘virus’. Theorie, ja want elk wetenschappelijk bewijs over het bestaan van een levend virus ontbreekt, het ontbreekt altijd al en daarmee ook de vaccinatie ‘theorie’. Ik vindt het dat ook niet gek dat er geen enkele dubbelblinde test is gedaan tussen gevaccineerde en ongevaccineerde personen door de farmaceutische industrie.

Maar wat is het ‘virus’ dan wel waardoor mensen ziek worden?

Heb jij het al wel eens meegemaakt met een lege brandstoftank te staan? Ik wel, ik reed een 1000 cc BMW motorfiets. Daar zit geen brandstofmeter op maar zodra je motor begint in te houden draai je het brandstof kraantje in de stand reserve dan heb je nog 5 liter. Ik wist precies hoe ver ik nog kon rijden, … dacht ik. Maar ik was vergeten dat ik dit ooit eens uitgetest had met een BMW 600 cc motor. Deze gebruikte iets meer en ik stond een kilometer voor het tankstation zonder benzine.

Ons lichaam heeft ook allerlei ingenieuze brandstofsysteem ‘meters’. Als we vocht te kort komen krijgen we dorst, als we andere brandstof nodig hebben krijgen we honger. Als we het nog gekker maken kunnen we letterlijk flauw vallen. Gebeurd dat bovenaan de trap dan kan dit tot een dodelijk ongeval leiden.

Als we het heel gek maken met inferieure junk voeding dan ontstaan er pijn klachten door het gebrek aan goede smeermiddelen. Vergelijkbaar met de motorolie van de auto. Als daar het rode lampje gaat branden moet je de auto gelijk stil zetten, een kilometer verder en ar kan al motorschade ontstaan. ‘Wij’ gaan bij dat ‘pijntje’ dan naar de apotheek of wellicht zelfs naar de dokter. Een pijnstiller is dan vaak de oplossing. Wordt er dan echter niet grondig gekeken naar de oorzaak dan is dit het zelfde als een automonteur die het rode lampje eruit draait. “Je kunt weer verder rijden hoor!”

Dit ‘stoppen van het motortje’ overkomt vele mensen dat het hart ermee stopt, ogenschijnlijk zonder oorzaak, een hartaanval met soms dodelijke afloop. Dit gaat soms zo snel vertelde een dokter mij dat je nog niet eens tijd hebt om hulp te roepen.

Met de auto gaan we om de vooraf vastgestelde aantal kilometers, maar minstens een keer per jaar naar de garage. Mensen waren daar al een beetje laks mee vandaar dat er na drie jaar een jaarlijkse APK keuring werd ingesteld. Dit doe ik zelf ook al sinds 2001 een preventieve APK lichaamskeuring (De laatste 11 jaar met de NES scan).

Bij de APK kan het gebeuren dat de onderhoudskosten zo hoog oplopen dat het bij de sloop inleveren goedkoper is bij oude auto’s. Veel van onze oudjes hebben na vele jaren ondervoeding ook een staat van dienst dat elke milde ziekte de genadeklap kan zijn.

Met al die junkvoeding, vuile lucht, water en allerlei chemische stoffen in gebruiksproducten komt er een tijd dat het lichaam onvoldoende ontgiften kan. De nieren zitten aan hun maximum detox capaciteit, en je krijgt de griep.

Iedereen inclusief de dokter vindt dit een normaal verschijnsel een of twee keer per jaar een griepje. Sinds ik mijn voedingspatroon drastisch omgegooid heb, mede dankzij de NES scan inzichten ben ook nooit meer een uurtje ziek geweest in de laatste 25 jaar.

Ik heb dus met mijn auto nooit de wegenwacht in hoeven te schakelen en als je de griep krijgt dan doe je in vergelijking ook een beroep op de wegenwacht. Al die overtollige gifstoffen moeten het lichaam uit omdat de veilige opslagcapaciteit is overschreden. Al die gifstoffen worden veilig verpakt in eiwitten en zo’n paketje noemt met ‘exosomen’ die daarna via zweten het lichaam op een onschuldige manier kunnen verlaten.

Je bent wel een beetje ziek, dat je de reis niet kon vervolgen, maar blij dat er een wegenwacht was (exosomen) die je verder konden helpen.

Exosomen zijn dus geen levende kwaadaardige gifstoffen die kunnen muteren en anderen kunnen besmetten, nee ze zitten immers al veilig ingepakt die gifstoffen in eiwitten.

Het verhaal gaat dat Louis Pasteur op zijn sterfbed zou hebben gezegd aan zijn tegenhanger Antoine Béchamp die zich sterk maakte voor zijn theorie; “Het microbe is niets maar het terrein” Met andere woorden als je immuunsysteem gewapend is met alle benodigde ‘brandstoffen’ in goede conditie gewapend is om alle externe gifstoffen te elimineren.

Ik hoef voor mijzelf geen wetenschappelijke studies te zien om te weten dat het zo werkt als je al 25 ervaring hebt nooit ziek te zijn en met mij miljoenen andere mensen, kijk ook eens naar de ‘Blauwe Zones’

#DitIsMijnZorg

Waarom begon ik in mijn titel nu met de populaire hashtag #DitIsMijnZorg ? Heel gewoon, mijn lichaam voeden, onderhouden, APK laten keuren dan is dat inderdaad MijnZorg. En al die mensen in de zorg die fanatiek afstand houden, slavenkapjes dragen en veel angst hebben om het virus te krijgen, dat zal mij eigenlijk een zorg zijn. Ze doen maar, ik kijk lachend toe en verbaas mij hoe dom ik vroeger ook was, hoe dom ik werd gehouden. Als ik dokter was dan zou ik mijzelf wellicht voor gek verklaren want hoe moest het dan met mijn beroep, mijn verdien model. Als verlengstuk, als slaaf van de farmaceutische industrie maar #DitIsMijnZorg nu niet in de krankjorum geworden wereld. 


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk