TRUMP, de val stond open voor, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #234
Countdown to Freedom #0 + 2 days


Meer dan ooit, als je de Main Stream Media volgt / volgde wist / weet je totaal niet wat er nu aan het gebeuren is. “Je kijkt naar een film”, en als je het filmscript weet dan is het puur genieten. Dat is wat we vannacht deden als Trump fans. De valstrik, opgezet door Donald Trump, omdat hij wist dat de Democraten zouden frauderen, deie valstrik zijn de Dems en de linkse ‘Fake News’ media met twee grote voeten ingetrapt. Een val bedoeld om voor de wereld zichtbaar te gaan maken hoe diep de duistere wegen lopen van de Deep State, iets waar elke wereldburger nu te gevolgen van kent en draagt middels de nep, niet bestaande COVID virus crisis !!

– HM

Aan het woord Mike Donkers [dotcom.radio | factsforum]

Het is 4 november, de dag dat de wereld veranderde. Ik wil dit graag delen met een analyse van de stand van zaken tot nu toe:

Gaandeweg de nacht werd duidelijk dat er sprake was van verregaand bedrog. Kleinere staten werden reeds bij Biden bijgeteld zonder dat het tellen klaar was of dat duidelijk was dat Biden de winnaar zou zijn en het onmogelijk voor Trump zou zijn om hem in te halen. Andersom gebeurde dit niet bij de ‘swing states’, waarvan er nog geen een gebeld is, terwijl het daar wel duidelijk is dat Trump de gedoodverfde winnaar is. Daarnaast worden er stemmen bijgeteld die binnen zijn gekomen NA het sluiten van de stemlokalen.

Dit is fraude, mensen. Ze weten dat ze verloren hebben, maar proberen op deze manier alsnog Biden aan een kunstmatige overwinning te helpen. Hoe kan iemand die grotendeels vanachter zijn laptop in zijn kelder campagne heeft gevoerd en het charisma heeft van een zak aardappelen zo dicht bij een overwinning komen? Hoe kan het dat Trump overal in het land minimaal 30.000 mensen op de been brengt tijdens zijn rally’s niet een glansrijke overwinning behaalt? Denk ook aan de boat parades, de car parades, …

… nooit eerder heeft het Amerikaanse volk zo’n liefde getoond naar een president!

Trump heeft wat cijfers opgenoemd van belangrijke battle states en aangegeven dat zijn voorsprong onmogelijk nog kan worden ingehaald door Biden en dat hij dus effectief al heeft gewonnen. Normaal is het de taak van de media om de overwinning in de verschillende staten te callen, maar omdat zij dit vertikken heeft Trump het zelf maar gedaan. Nu nemen ze hem kwalijk dat hij zich dictatoriaal gedraagt door een verkiezingsoverwinning op te eisen nog voordat alle stemmen geteld zijn. Het is echter allemaal ingecalculeerd:

Andere Q-phrases zijn volgens mij ook relevant:

You are watching a movie

What makes a good movie? (antwoord: plot twist)

When will POTUS play the Trump card?

Volgens mij is die ‘trump card’ (troefkaart) en tevens de plotwending de massale stemfraude blootleggen, waarna er een hertelling gaat plaatsvinden en Trump alsnog alle 50 staten wint en daarmee ook het Huis van Afgevaardigen en de Senaat verzekert. Trump heeft aangekondigd het Hooggerechtshof te vragen om het stemmen tellen te stoppen, om te voorkomen dat er stemmen na sluiting van de stemlokalen nog worden meegeteld.

Volgens deze twitteraar weten we de uitslag op 11 november. 11-11, waar kennen we dat ook alweer van?

11-11-18
A parade that will never be forgotten.

Is dit de datum? Wat betekent die 18 dan? Geen idee. Laten we rustig blijven en afwachten wat er nu staat te gebeuren. Je kunt berusten in 1 ding: patriots in control.

Laatste nieuws, de stembiljetten waren voorzien van watermerk net als bij bankbiljetten. De echte stemmen worden nu geteld. Massieve fraude


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk