Trump 2020 Countdown to Freedom #0+1


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #232
Countdown to Freedom #0 + 1 day [04-11 update onderaan]


03-11-2020 | Een kort artikel over de verkiezingen die morgen plaatsvindt in de VS. De keuze is tussen Donald Trump en Donald Trump. Dat zal ik uitleggen!

Jo Biden wil heel graag president worden omdat hij daarmee onschendbaarheid wil verkrijgen. En nog een reden die later bekend wordt gemaakt in dit artikel!

Waarom heeft Jo Biden onschendbaarheid nodig vraagt u zich misschien af ?

Wel, de misdaden die Jo Biden en zijn zoon Hunter hebben gepleegd zijn zo ernstig, dat hij nooit president mag worden.

Het is niet uw fout dat u dit niet weet! Dit ligt aan de slechte, gemanipuleerde, en niet vertelde informatie die u krijgt van de media in onze westerse samenleving.

Natuurlijk, u betaald via de belasting of een abonnement om informatie te krijgen, eerlijke informatie waar u recht op hebt. Dat u die niet krijgt zegt al zeer veel over de MSM. Maar ook over de politici, die een land moeten besturen, maar dat doen door de informatie die ze willen vrijgeven, de informatie die ze werkelijk krijgen van de geheime dienst en andere diensten delen ze niet met u, terwijl u wel recht hebt op eerlijke informatie. 

De informatie die u kreeg over MH17, 9/11, de oorlogen in Afghanistan, Irak, Libië en Syrië waren ook niet eerlijk. Al deze verschrikkelijke daden en oorlogen zijn begonnen met leugens! En de waarheid wordt u onthouden! U wordt voorgelogen. De waarheid wordt vaak verdraaid. Dit kunt u lezen in de andere artikelen die hierover zijn geschreven en staan op Facebook en Yoors onder Pi Brohuis.

En daar komen de compoltdenkers! De mensen die diepte onderzoek doen, net als de enkele journalisten die dit nog kunnen en willen doen. De mensen die contacten hebben met mensen die wel de werkelijkheid weergeven.

Tegenwoordig komen er steeds meer mensen die worden weggezet als complotdenkers, gekkies met aluhoedjes, omdat ze via de sociale media berichten delen. 

En dat is zeer gevaarlijk voor de machtsblokken en politici die daarvan afhankelijk zijn. Dus starten ze een actie gericht tegen de complotdenkers.

Complotdenker is uitgevonden door de CIA. Maar ook en vooral om dit woord te gebruiken op een negatieve manier. 

Qanon wordt weggezet als iemand die valse informatie de wereld in slingert. Maar de waarheid is dat ze niets weten over Qanon. Ze weten niet eens dat het meerdere mensen zijn! De Q is een veiligheids kenmerk voor een klein deel van de geheime dienst en ingewijde die bijna alle geheime informatie krijgen. Qanon is bewust opgezet om met anderen deze informatie te delen. Anon is anonymus! Behoor je tot de groep mensen die deze informatie mogen ontvangen, dan behoor je deels ook tot de complotdenkers! 

Verder met de verkiezingen! 

Er kunnen drie dingen gebeuren!

 • Jo Biden wordt gedwongen zich terug te trekken.
 • Jo Biden wordt gearresteerd voordat de uitslagen bekend zijn.
 • Trump laat Jo Biden in het stof bijten waarna Jo Biden wordt gearresteerd.

Uit mijn informatie blijkt dat er al juridische stappen worden ondernomen tegen Jo Biden en zijn zoon Hunter door Juliani, advocaat en ex burgemeester van New York.

De precieze aanklacht heb ik nog niet verkregen, maar wel de misdaden die zijn gepleegd.

Dus even in het kort!

De mensen die de media volgen hebben wel gehoord over de deals die zijn gesloten in Oekraïne.

Hunter Biden werd CEO van het olie en gasbedrijf. Maar dat kon omdat Jo de vader is. Jo heeft altijd ontkend dat hij er iets mee had te maken. Maar via de computer van Hunter werd bekend dat de belangrijke man een mail had gestuurd naar Hunter met een bedankje dat hij een bezoek mocht brengen aan Jo Biden. Dat bewijs geeft aan dat Jo er wel degelijk van wist als vice president van de VS.

Maar er is veel meer. Jo en Hunter hebben informatie verkocht aan de Chinezen. Dat is hoogverraad. Als Jo president kon worden had China een goede binnenkomer in Amerika. Via chantage kon China Jo dan dwingen te luisteren naar hun wensen en die uitvoeren. Dat was al een reden dat Jo zich nooit kandidaat had mogen stellen voor het presidentschap. Jo en Hunter hebben ook vele miljoenen aangenomen van de Chinezen.

Hunter heeft seks gehad met minderjarigen en heeft zelfs kinderen gemarteld! De Chinezen hebben hier opname van!

Trump weet hier inmiddels ook van en zal zeker maatregelen treffen om ook dit moeras droog te leggen!

Er zijn meerdere misdrijven gepleegd door prominente figuren die in de VS hoge en de hoogste posities hebben bekleed.

Maar ik wil niet teveel vooruit lopen op deze feiten.

Eerst de verkiezingen zodat Trump verder kan met de zware en gevaarlijke taak die hij op zich heeft genomen. Ook nooit vermeld zijn de 17 aanslagen op het leven van Trump. En zelfs op zijn kleinzoon. Dat geeft al weer met welk soort “mensen “ we hebben te maken!

Trump doet soms heel raar, en je moet weten wat hij daarmee zegt om het te kunnen beoordelen. Maar Trump moet de wereld redden van mensen die nog steeds veel macht hebben en de wereld willen maken tot een paradijs voor zichzelf en slavernij voor een groot deel van de wereldbevolking of hen die nog overblijven en bijna alle westerse politici werken voor deze mensen. Daarom zijn er Lock downs, daarom worden economieën kapot gemaakt. 

Een laatste poging de bevolking te onderdrukken en de totale macht te grijpen.

We kunnen er dus van uitgaan dat de meeste westerse politici meewerken aan de wereldgreep naar de macht. Nu begrijpt u meteen waarom Trump als gek wordt weggezet, net als de mensen die hun uiterste best doen u informatie te geven die de werkelijkheid weergeeft, de complotdenkers!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.


Hou dit beeld vast vandaag #Waterloo2020 2016 all over again
 • 01.15 Wakker CNN aan, twitter aan en lets go
 • 02.15 uur CNN veel mooi Biden news. Ik moest denken aan een liedje: Hela hola, hou ’t er de moed maar in, …
 • 03.00 Zit nu CNN + Red Eagle (YouTube) + Twitter te volgen. multitasking, … CNN zoekt de blauwe krenten in de pap
 • 03.25 Ik hoor CNN vertellen, dit is waar Biden meer opties heeft maar zowel Trump als Biden hebben geen enkele optie. Alle opties liggen vandaag bij de kiezers en dat zou moeten veranderen. Referenda met blockchain techniek zodat we elke dag in de drivers seat zitten
 • 04.30 CNN Biden 94 Trump 64 kiesmannen
 • 04.41 CNN Diden 98 Trump 95 kiesmannen
 • 04.49 CNN Biden 118 Trump 105 kiesmannen
 • 05.00 CNN Biden 192 Trump 108 kiesmannen
 • 05.20 CNN Biden 192 Trump 114 realtime counter 209 /. 118
 • 05.40 CNN / ABC geven live oude cijfers
 • 05.41 Biden 205 Trump 162 bron 270towin.com
 • er gebeuren vreemde dingen CNN loopt echter ABC / WSJ geven allebei ander resultaten in hun life stats
 • 06.07 Biden 210 – 204 Trump 270towin.com
 • 06.24 Als ik hier het verloop terug kijk ging Trump een hele tijd aan de leiding wat NOOIT vermeld werd in de media
 • 07.52 Biden 225 – 213 Trump of 215 – 213 bij een andere live app

08.20 Donald J Trump toespraak – Hij wil dat de verkiezingstelling stop gelegd worden en de zaak naar het hoge gerechtshof gaat, …


Noot: Vannacht wil ik getuige zijn van de eerste zichtbare dolkstoot naar de Deep State, ik wil getuige zijn van de verbijstering op de gezichten van de totale linkse politiek, ik wil getuige zijn van de totale ontreddering op de gezichten van de media, hun houding zien, proeven, voelen … ik wil het meemaken en zien, erbij zijn nu er wereldgeschiedenis wordt geschreven op deze dag, …

– Henk Mutsaers

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk