Zelfdoding; “Preventie is ‘onze’ taak, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #231
Countdown to Freedom #1 + 1 day


Zelfmoord is meer dan een geestelijk gezondheid probleem. Zelfdoding is ook geen uitzicht hebben op een gezonde toekomst. Het “Ik zie het niet meer zitten” probleem.

In dit moment in tijd zijn de COVID maatregelen de zaken die het leven waardevol maken om te leven, … onmogelijk gemaakt. (o.a 1.5 meter) Ik noem deze maatregelen gewoon misdadig. Het is mijn en uw grondrecht en plicht als mens en zal die regels dan ook niet naleven, wat de gevolgen ook mogen zijn !!

Verleden week bij Robert Jensen zijn podcast, een ingezonden brief van een Deejay uit Gent, al 31 jonge mensen in zijn netwerk waren om het leven gekomen door zelfdoding. Een zware misdaad die rechtstreeks op het conto komen van de -gehele- politiek en hun vazallen in de media.

angst, Angst, ANGST is alles wat je leest en hoort in de media, geen enkele aanbeveling en aanwijzing om een zinvol leven te leiden. Ook geen enkel verzet van de media zodat er nergens tekenen zijn die het lijden kunnen verzachten. NSB journalisme, (?), welnee die titel is nog veel te soft voor die beroepsgroep, de goede niet te na gelaten. Maar waar zijn ze vraag ik mij af?

Deze week een Twitter bericht; “Regering Rutte blijft falen”, mijn reactie; “Rutte faalt niet, hij voert het NWO plan perfect uit. -WIJ- falen -Massaal- dit te herkennen en actie te ondernemen.

Negatief nieuws zal er altijd zijn, juist nu om mensen bewust te maken van de schandalige beroving van onze vrijheid, en het uitschakelen van de grondwet. De GRONDWET uitschakelen is DICTATUUR. Ik pik dat niet en verzet me daar tegen. Maar laat mensen ook de oplossingen zien, de wegen die ze kunnen bewandelen om de moed erin houden.

Een toepasselijke spreuk;

”De aarde is rond en wat het einde van de wereld lijkt, is misschien wel het begin.”

– Boeddhistische wijsheid

Het is echter niet je mening die telt maar het zijn je daden die tot voorbeeld zijn.

Loop jij ook bang elke dag met zo’n slavenkapje op, heb jij je verdiept wat er gaande is in de wereld en wat er achter de schermen al plaatsvindt om dit kwaad aan te pakken, al vier jaar sinds Trump aan het bewind is met zijn ‘Q achterban’.

In 2019 telde Nederland 1.811 zelfdodingen, maar wat zouden de cijfers van 2020 te zien geven nu de pure shit de ventilator heeft bereikt. Bron CBS

In de VS leeft men niet in zo’n vergelijkbare verzorgingsstaat die we hier ook steeds meer te zien krijgen. Daar is dit het beeld;

Zelfmoord is de 10e belangrijkste doodsoorzaak in de Verenigde Staten. Het was verantwoordelijk voor meer dan 48.000 doden in 2018. In dat jaar dachten 10,7 miljoen Amerikaanse volwassenen serieus na over zelfmoord, 3,3 miljoen maakten een plan en 1,4 miljoen probeerden zelfmoord te plegen. Mensen die geweld hebben meegemaakt, waaronder kindermishandeling, pesten of seksueel geweld, lopen een groter risico op zelfmoord.

Daar staan dus nog niet eens de onmenselijke patronen bij waar nu een ieder aan wordt blootgesteld. Denk eens terug waar je zelf mee bezig was in je jeugd en wat daar niet meer van mag?

Recentere cijfers van 17 jarigen in Frankrijk: enquête over gezondheid en consumptie, uitgevoerd door het Franse observatorium voor drugs en drugsverslaving in 2019 toont aan dat 2,9% van de 17-jarigen – d.w.z. 250.000 jongeren – zeiden dat ze in het verleden een zelfmoordpoging hadden gedaan, wat resulteerde in ziekenhuisopname. “Meer dan een op de tien jongeren zei dat ze in de afgelopen twaalf maanden minstens één keer aan zelfmoord hadden gedacht”, aldus het Weekly Epidemiological Bulletin (BEH) in februari 2019.

Dit zijn de cijfers uit 2014 die ik vond in Frankrijk op de overheidssite:

Elk jaar sterven bijna 10.500 mensen door zelfmoord in Frankrijk, dat is bijna drie keer zoveel doden als gevolg van verkeersongevallen.Bovendien worden elk jaar tussen de 176.000 en 200.000 zelfmoordpogingen afgehandeld als noodgevallen in het ziekenhuis.

Dus de waarschuwing die je elke dag thuis meekrijgt, “kijk je uit in het verkeer, …”, is nog wel de minst risicovolle dagbesteding.

Een compliment –elke dag– is nog wel het minste wat we kunnen doen, vandaar deze hashtag

Make each other great again

#MEGA  Make Each other Great Again! – El camino


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk