dotcom.radio aflevering 230 van 01-11-2020


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #230
Freedom Countdown #2 + 1 dag


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering 230 Bijdragen luisteraars – met o.a Trum: “We caught them, we caught them all” – Nog 2 dagen naar 3 November +1 – Volle maan red october – Noodwet aangenomen – de zelfmoorden worden zichtbaar – Sociaal Krediet Systeem database wordt al gevuld – El camino: “MEGA Make Each Other great Again” – Je gezicht verteld boekdelen en meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

[Maria] Dag Henk, Ik volg natuurlijk al lange tijd jouw artikelen en jullie podcast. Je houdt de moed erin, blijft vertrouwen, ik ook, al vind ik het, ondanks al mijn pogingen steeds om iets aan te kaarten, pittig. Bijna ruzie met dochter, van mijn vriend dacht dat hij eindelijk zag wat er gaande was maar toch… Ik begrijp er geen snars van dat mensen niet zien dat het niet klopt wat er gebeurt. We zijn er bijna, spannend, en ik blijf trouw aan mezelf! Voor een prachtige wereld.! Zie de indrukwekkende redevoering, speech van Charley Chaplin! Daar ga ik voor! Zoveel dank voor jouw inzet , de interessante artikelen, ook voor Mike dank. Hartegroet Maria Belgie

Mijn antwoord; “Weet je nog dat de Hollanders en Belgen over en weer grappen maakten Maria? Nu heb ik overal in België vrienden en mensen zitten die mij aardige mailtjes toesturen net als jij (U zoals men in België altijd netjes zegt) Dat betekend ook dat de crisis niet alleen onbegrip geeft maar ook “verenigd”. De tegenstanders roepen het harst, dus nog even de moed erin houden, …

[Marij] Trump heeft ooit gezegd: “We hebben ze allemaal gevangen.” President drops major hint… We caught them, we caught them all

Wat hij daarmee bedoelde, lees deze draad!

[Marijan Factsforum] Kan iemand even uitleggen wat dat betekent met al die aardbevingen die dicht bij stroomdraden optreden en piëzo elektriciteit?

[Rob] Traugott Ickeroth schrijft: “De zogenaamde pandemie maakt bijna alles zichtbaar: het maakt domheid zichtbaar met het blote oog. Het laat zien wie onder hypnose is. Het laat zien welke doktoren goede doktoren zijn en welke charlatans. Het laat zien wie er onder de fascisten is en wie niet. Het onthult het karakter van alle mensen. Het onthult de kettingen. Het laat zien welke journalist geïnteresseerd is in de waarheid en wie een schrijver is in dienst van Satan. Het laat zien welke rechters gelijk hebben en welke fout ondergrondse voorzieningen, corruptie en kindermishandeling. Het werpt licht op de politie: wie is een huursoldaat en wie is de beschermer van de mensen? Voor leraren: wie is een tiran en wie is een empaat? Het toont zowel informanten als behulpzame mensen. dat er subtiele krachten zijn die zich kunnen manifesteren. De pandemie werpt licht op alles wat is. Het zal een beslissing afdwingen: sta ik aan de kant van de leugen of aan de kant van de waarheid? Wat is onzin en wat zijn waarden? En het heeft nog veel verrassende bevindingen voor ons in petto. Het begint historische waarheden te onthullen en zal dat in toenemende mate blijven doen. Aan het einde van het transformatieproces zullen we een compleet nieuw wereldbeeld hebben. “

[Rinno] Video Die Hardliner werden am Ende im Knast landen.“ RA Dr. Reiner Fuellmich — Google vertaling: De hardliners zullen in de gevangenis belanden. ”Advocaat Dr. Pure vul mij

[Marco] Beste Henk,. Dappere strijder,Dat je nog nimmer in dit Boek “basic instructions” hebt gelezen…… Toch als je het wel zou gaan doen, krijg je alle antwoorden op jouw vragen, op de problemen. Maar pas op, ik merk dat Mike wel in dit Boek leest, en de laatste tijd, zelf zegt,  het wat rustiger aan wil/moet gaan doen. Ok, er is veel aan de hand en bijna niet meer te volgen, heb veel waardering voor jullie moed.Toch vermoed ik, dat Mike er achter komt, wanneer je dit Boek gaat lezen, gaat ontdekken dat je dit niet kan doen, zonder de echte boodschap te ontdekken, nl wat de God van de Bijbel al +/_2000 jaar geleden heeft doen noteren, wat er nu gebeurt….en nog komt.Maar Hij geeft ook de oplossing van deze chaos: het NT deel van de Bijbel schrijft over Jezus, als verlosser.Doe de groeten aan Mike, hoop dat hij inzicht krijgt, net zoals hij jaren terug ander inzicht heeft gekregen tov Israël.

[Marij] Aangenomen Kamermotie zorg PVV wordt gewoon niet uitgevoerd

[Pieter] Weer een reden om accuut te stoppen met die zg duurzame, kostbare wiebelenergie. | Kernenergie – onlangs heeft de sector de steun gekregen van de regering-Trump, die $ 1,5 miljard overheidssteun heeft aangevraagd voor de Amerikaanse uraniumindustrie in een poging voldoende federale voorraden te creëren voor nationale veiligheidsdoeleinden. Kernenergie kan zich echter veel beter op de kaart zetten met het vervangen van uranium door thorium in kernreactoren

[Rob H] Aartsbisschop waarschuwt Trump voor Grote Reset, bedoeld om ‘mensheid te vernietigen’

[PA Troit] Hoi Henk Hoe is het bij jouw? Ik lees… Exodus Parijs.
Ver weg van jou toch? Of heb je ze inmiddels allemaal op de koffie / wijn met een lekker Zydeco/Cajun muziekje erbij… Je hebt vast al gezien dat in Oostenrijk groot succes is behaald
https://www.ninefornews.nl/sensationeel-oostenrijks-hof-verklaart-lockdownmaatregelen-ongrondwettig/

Deze links zijn van video v.d. advocaat (en die erna volgt). https://www.youtube.com/watch?v=Pq_q0RedfYg https://www.youtube.com/watch?v=hH0mrZH7yWg

Tweede video is dus (een burger denk ik) die in Duitsland een demonstratie heeft aangekondigd van alle burgers in alle deelstaten in alle steden voor onbepaalde tijd. Slimme truck om e.e.a. te omzeilen….??? zeer kreatief… Helaas werken ze bij veel medestanders, die met permanente demonstratie iets mee kunnen misschien, alleen met webformulieren, dus ga ik ervan uit dat ze net als wij heel graag naar dotcomradio luisteren ….

medeplichtig

Dit is de tweede volle maan in oktober. Deze ‘blauwe’ Jachtmaan draagt het thema ‘overleven en transformatie’. De natuur trekt zich in zichzelf terug, de dagen worden steeds korter, bladeren vallen en zullen verteren. Wat de komende maanden overleeft, zal in de lente weer opkomen en uitkomen. In de kiem leeft alles immers voort. Door je te richten op je innerlijke licht kun je (ook als de wereld donker en vijandig voelt) voelen, dat je meer bent dan je fysieke vorm, dat je ziel of Spirit vrij is, onsterfelijk, maar dat je in de aardse wereld wel degelijk iets te doen en te brengen hebt. Sta stil bij je eigen onderwereld, je onderbewuste. Wat wil jij najagen de komende tijd? Wat wil je in jezelf laten overleven of groeien? Welke blokkade, angst of negatieve gedachte ervaar je en hoe zou je die kunnen transformeren? Welke diepgaande verandering heb jij nodig om verder te kunnen, om (later) jouw gewenste nieuwe start te maken, om van overleven naar leven te gaan? Door je innerlijke licht te laten groeien, sterker te laten stralen en toch jouw eigen weg te blijven volgen, blijf je dichter bij jezelf en ben je tevens een voorbeeld voor anderen.

Volle maan 31 oktober 2020

Geduld, – Geloof, – & – Vertrouwen, …

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

Dinsdag bericht dat de noodwet aangenomen is, niet op het nieuws en per wanneer en zijn er zes weken protest mogelijk ?

Nullifi: Ik bedacht mij onlangs: Er zullen –OP DIT MOMENT– mensen zijn die geen kennis genomen hebben van –HET PLAN– maar al wel weten welk gevaren er achter de –Sociale Krediet Systeem– app schuilen en denken;

Is het leven nog wel waard geleefd te worden? Wil ik nog wel blijven leven in -deze- wereld-? Een domme, intens lompe -onnadenkende- actie van een goede vriend een familielid, een collega, … kan zomaar de trigger zijn om uit het leven te stappen !!

Robert Jensen DJ (B) al 31 vrienden van mij zijn uit het leven gestapt, nu al, … Amazing Polly 37 zelfmoorden per dag in de UK – 2019 22 – 5 jaar geleden 17

Italië, overal opstand tegen de lockdown

Eerst weren er bomaanslagen overal in de wereld, daarna kwamen de school shooting vooral om Amerika te ontwapenen, toen reden overal te wereld vrachtwagens en auto’s die het publiek in reden en dan nu de Islam aanslagen. Zijn de Islam aanslagen Frankrijk als afleiding voor de 2 de lockdown ?

GV Q page Video Amazing Polly, Stiekem wordt iedereen in kaart gebracht. Trump stemmers, online en ofline, staat, tel, email alles wereldwijd. Noot: de Sociaal Krediet Systeem database wordt al gevuld, allen het strafsysteem hoef maar geactiveerd te worden.

TRUMP– & –Qanon

Biden verkiezing campagne werkers stoppen ermee, ze merken het verschil met de 10 jaar daarvoor. Noot: “the trill is gone”

ZeroHedge: With Hunter Biden Expose, Suppression Is A Bigger Scandal Than The Actual Story

Parley: Facebook is taking specific measures to slow the ‘spread of viral content’ in anticipation of possible unrest on Election day, report says

Ziggo pleegt in de nacht van 3 3n 4 november groot onderhoud in …

El camino MEGA Make Each Other great Again

CORONA

TWITTER

ZeroHedge: Top 10% Of Twitter Users Create 92% Of Tweets In US – And 69% Of Them Lean Left

3Days3Nights JUST IN: Senate votes 51-48 to proceed to the final vote confirming Amy Coney Barrett to the Supreme Court.

Vaciinvrij: De EU denkt dat nep nieuws ertoe bij draagt dat mensen zich niet laten vaccineren. De alternatieve media kunnen nog wat verwachten, … ALS HET PLAN ZOU FALEN. Thrust the plan

CJ Truth: BREAKING: Twitter finally cracking down on pedophiles, changes Terms of Service

FuckBook, geef een antwoord voor mijn vrouw in Engels. “How are you doing, Hope you are well with your health?” FuckBook – Dit gaat tegen de community regels

GEDACHTENVOER

Activist Post: Officer Caught in the Act of Raping a Child Receives 400 Month Prison Sentence

Zerohedge Nxivm Sex Cult Founder Keith Raniere Sentenced To 120 Years In Prison

ZeroHedge: Catholic Poland Rocked By Largest Protests In Decades As Abortion Advocates Rage

GV El camino, hoeveel mensen zijn op zoek naar … “de weg?”
+ Robert Jensen DJ Gent – 31 vrienden, kennissen ,….
GV Nullify – Nullification – Ongedaan maken – Vernietiging

GV Je gezicht verteld ‘boek’delen, … ooit wel eens gehoord?

leesbewust startpagina

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten