Kan een rollercoaster ook in z’n “achteruit” ?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #229
Countdown to Freedom #4 + 1 day


Deze week ging van licht naar donker, van super positief naar super negatief. Van iemand die deed waar anderen nog niet eens van durven te dromen naar zelfmoorden, -de echte COVID slachtoffers-.

Een dagje rollercoaster, van licht naar donker, … zet zoiets maar eens in z’n achteruit,.. ? Een dagje gedachtenvoer, … je wordt wakker om een uurtje of vijf in de ochtend want je oude ritme zit er nog bijna elke dag in. Je ‘huiswerk’ Frans, even een paar minuutjes, je nieuwe artikel van die dag online promoten. Even wat sociale media langs, factsforum en mijn rss feed verzamelaar en dan is het alweer acht of soms negen uur, … of later. Vier of vijf uurtjes zijn die dag alweer opgesnoept, wat gaat dat snel.

Even wat werk in de tuin en dan hup weer achter de computer, wat zou er al weer gebeurd zijn in die korte tijd, maar we gaan binnenkort echt de bakens verzetten is de gedachte. Lekker weer een nieuw muziek radio programma in elkaar zetten. Nu nog wat nieuwstjes verzamelen voor dotcom.radio en de red oktober pagina.

Twee weken geleden een mailtje van een Française, haar dochter kampt met negatieve gedachten over haar toekomst. Ik bied aan met haar te spreken, ze spreekt perfect Engels maar wil voor de moeder ook wat Frans in de miix gooien en ben daar in mijn gedachten dus al wel mee bezig hoe ik dat het best kan aanpakken.

Dan vroeg in de avond een bedankje op LinkedIn, het medium juist waar normaal geen enkele interactie plaatsvind richting mij want ik ben een Q volger, en nog eentje die daar voor uitkomt. Besmet dus, maar ik kan heel goed omgaan met besmettingen, ‘no problem’.

Uit de chat op LinkedIn komt het geweldige artikel voort van El camino, een dame die voor zichzelf duidelijk ‘de weg’ heeft ontdekt. Maar er zijn vele wegen naar Rome, de een hoeft niet beter te zijn als de ander als, … als je maar besluit op weg te gaan. Ook al kies je de verkeerde weg, er is altijd een moment om bij stil te staan, dat je kunt besluiten om weer terug te keren en een andere weg in te slaan.

Op en neer schieten mijn gedachten, maandag publiceerde ik al mijn gedachten over het onderwerp ‘zelfmoord’ in het artikel Nullify – Nullification – Ongedaan maken – Vernietiging Een artikel mede ingegeven door de eerdere vraag die week. Daarna het ‘hoogte’ punt van mijn rollercoaster rit om bij Robert Jensen zijn ingezonden brief van een Belgische Deejay weer met de neus op de stille feiten gedrukt te worden. Zelf heel mijn leven als deejay actief waarvan 30 jaar in het discotheken uitgaansleven. Je bouwt een band op met je publiek en die Gentse DJ vertelde al 31 mensen uit ‘zijn’ scene verloren te hebben aan zelfmoord. EenEnDertig !

Dat zijn de echte COVID slachtoffers maar de NWO is meedogenloos en zo ook onze misdadige politici.


Heel de wereld schreeuwt om hulp,
ze worden echter niet gehoord.
Want de rest kruipt steeds verder en verder in zijn stulp
Het laat zich raden, de enige -zichtbare uitweg- blijkt dan zelfmoord
Maar ja, wat wil je, de wereld kijkt je aan als een zombie,
en dat allemaal vanwege een niet bestaande nep plandemie


Weer een dagje verder een bedank mailtje van een andere dotcom.radio luisteraar. Zijn naar is Bjorn en ik schrijf hem, “dat klinkt best jong”. Een naam die nog niet zo lang trendy is. en hij blijkt 32 jaar, nog iets jonger als Nienke (El camino). Die oude mannen op dotcom blijken dus nog wel bij de (tweede) jeugd binnen te kunnen komen met hun beschouwende gedachten maar de generatie daaronder, kunnen we die ook nog bereiken?

Ik durf in een persoonlijk gesprek de uitdaging wel aan te gaan, neem de reactie van Bjorn; “Nou mij boei je zeker! Weliswaar pas sinds er een regel kwam die wilde dat ik m’n oma niet meer mocht bezoeken. Ben na gegaan wat ons werd opgedragen en wat helpt om een ziekte te bestrijden. Het voelde niet goed. Eerder had ik best wat vraagtekens waarom en hoe bepaalde beslissingen werden genomen maar kon er geen vinger op leggen”

Soms blijken we dus met een opmerking, waar we zelf niet eens de vinger op kunnen leggen, binnen te komen bij iemand en bij een ieder ligt dat sleutelwoord weer ergens anders.

Nog zo’n opmerking van Bjorn over de huidige toestand in de wereld; “Hoe moet dat wel niet voelen voor jou? Als je het al lang in de smiezen hebt? Ik bedoel dat half jaartje lijken er voor m’n gevoel wel 15. Hoe leer je (vind jij) dat je het beste in jezelf naar boven kunt halen ?”

Dat zijn een paar vragen die een ieder voor zich oplost of niet, …

Het artikel dat al meer als 10 jaar op mijn site staat gaf voor mij wel houvast, de vijf stadia waar je doorheen gaat in je ontdekkingsreis. “Leer mij niet wat ik moet denken, maar hoe ik moet denken

Maar eigenlijk is het dagelijkse leven de grootste oefening, sommige dingen leer je nu eenmaal het beste in de praktijk. En nee dat gaat niet altijd van een leien dakje, opstaan en weer doorgaan. Maar de bijzondere ontmoetingen, die paar bedankjes en natuurlijk je eigen drive.

Als je in een betere wereld wil leven moet je niet mekkeren maar aanpakken. Op een gegeven moment denk je, “hoe ben ik al zo ver gekomen als je even terugkijkt’. Wie weet hoeveel mensen Bjorn en Nienke tegen gaan komen die zij op hun beurs weer inspireren, of mensen die ze al ‘bekeerd’ hebben maar die nog niets laten merken van onder die steen.

Deze week vertelde iemand mij via Twitter, “Jullie (dotcom) zijn een voorbeeld voor mij”. Mijn antwoord; “Hoe zou het voelen als je zelf het voorbeeld zou zijn?” Bedenk dat alle grote dingen uit iets kleins ontstaan zijn.

In de voor en nabeschouwing van onze podcast hadden we het er regelmatig over dat de golf met mensen die zwaar in de put zitten en daar een uitweg uit zoeken soms het licht niet meer zien en uit het leven stappen. Als je altijd in je kleine wereldje schuilgaat doet de realiteit pijn. De fake news media geven je geen kijk op een andere wereld, die weg zal een ieder voor zichzelf moeten zoeken en zo eindigen we toch weer met het verhaal van Nienke die waarschijnlijk ook prachtige pennenvruchten zou kunnen wijden aan dit onderwerp, een open uitnodiging, …

Samen maken –WIJ– een betere plaats om in te leven, dat is mijn drive.

Kan een rollercoaster ook in z’n “achteruit” ? – NEE- en je kan ook niet aan de rem trekken of uitstappen maar je kan zeker wel nadenken of je überhaupt nog wel een volgende rit wil maken want de meeste mensen stappen elke dag vrijwillig in, …


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk