Qanon Red October countdown to freedom @November 3th +1

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #198
Countdown to Freedom #34 + 1 day


De Qanon beweging gaat de tegenstellingen slechten. WWG1WGA

De overheid hoort het liefst het volk onder elkaar krakelen,
moedigen dit aan door te heersen en verdelen.
Ze bespelen, bestelen, met botte houwelen,
het volk van achter hun burelen.
Maar zijn hun krediet aan het verspelen
als de Q beweging de wonden weer gaat helen

Kijk naar elk stoplicht in de wereld
Na de het rode STOP
Komt het groene GA

Na 4 november zal de wereld informatie voorziening weer geopend worden van censuur naar echte journalistiek. De wereld zal ontdekken dat het leger Qanon aanhangers, Q gelovigen, Q feiten checkers, in miljoenen artikelen verwoord hebben, in vele duizenden uren video’s uitgedragen hebben, Als hapklare brokken voor de hongerige nieuws zoekers.

Hoe kunnen passieve mensen tot hongerige nieuws ‘wolven’ verworden?

Laat ze enkele stukjes van een puzzel zien met goed nieuws op een tijdstip dat ze geen uitweg meer zien.

Laat ze zien dat er helemaal geen angst hoeft te zijn voor COVID, dat het niet eens besmettelijk is, nooit geweest. Dat er medicijnen zijn / waren. Een autoriteit die dit wereldkundig gaat maken, die alle fake wetenschappers met de oren bij de les gaat sleuren en ze opdracht geeft hun werk te hervatten volgens de nieuwe normen, die de politici over die gehele wereld in hun hemt toont, als eersteklas leugenaars, wat iedereen al wist dat ze dat altijd al waren. Die het plan van de NWO aan de grote klok gaat hangen. Die autoriteit is er klaar voor op 3 november + 1 dag in de VS, … en de rest van de wereld, …

Donald J Trump is the man.

Het wereldwijde Q leger heeft zijn speurwerk al gedaan, heeft de instructies reeds gekregen.

United We Stand

Hieronder weer de gehele maand de nieuwtjes

(Nieuw op dit topic? Rechts onder zie je de meest gelezen Q artikelen of ga naar de categorie Qanon)

… explosieve info op 31.30

Mike Donkers: Het is weer tijd voor een uiterst belangrijke update.

Herinner je je nog 10 dagen voor de Amerikaanse verkiezingen van 2016? WikiLeaks bracht toen elke dag de beruchte Podesta-emails uit, emails van de campagneleider van Hillary Clinton, John Podesta. Dit leidde destijds tot Pizzagate, omdat we een snelcursus codetaal van pedo’s kregen, met termen als ‘pizza’, ‘cheese’, ‘walnut sauce’ etc.

De white hats zaten hier toen al achter (hetgeen betekent dat Julian Assange ook een white hat is) en ze doen nu exact hetzelfde. Of het exact 10 dagen tot aan de verkiezing is deze keer of bijv. 10 dagen m.i.v. morgen (waarbij je op een einddatum uitkomt van 31 oktober) weet ik niet (als je uitgaat van Red October zou dit wel het geval zijn). Hoe dan ook, Rudy Giulliani heeft aangekondigd in 10 dagen tijd een berg aan AANTOONBARE informatie over Hunter Biden naar buiten te brengen. Luister naar wat Dave (X22 Report) hierover zegt vanaf 25:46 tot aan het eind:

Mijn eerdere update over Osamagate komt hiermee te vervallen. De white hats kunnen om het even welk schandaal naar buiten brengen over diverse Deep State-spelers en het ene is nog schokkender dan het andere. Ze kiezen echter voor deze specifieke invalshoek. Eigenlijk hadden we het allemaal al kunnen weten: ‘Hunter[s] become the hunted’, ‘Red October’ (afkomstig van HUNT for Red October). Deze aanwijzingen krijgen we nu al 2 jaar!

Betekent dit dat Osamagate niet naar buiten gaat komen en dat Gene het bij het verkeerde eind heeft? Nee, ALLES komt naar buiten en The Storm is een STORTVLOED (drip, drip, drip, FLOOD) aan schandalen die begint bij Biden en vrijwel meteen uit gaat komen bij Hillary, Obama, Brennan, Comey en alle andere schurken in deze film (you’re watching a movie). De wereld zal van de ene verbazing in de andere rollen. Dit verhaal blijft ook alsmaar terugkomen:

Ej7kLwiXsAAgTBk

En dan hebben we nog dit hardnekkige verhaal dat maar niet weg wil gaan:

We gaan het allemaal wel zien. Feit is dat er ons heel wat te wachten staat op de korte termijn! Wat kunnen we verwachten van het Hunter Biden-schandaal? Mike Adams van NaturalNews meldt hier het volgende over:

Because we speak Mandarin Chinese, we have been able to hear the correct Chinese description of what’s on Hunter Biden’s hard drives which were turned over to the DoJ and Rudy Giuliani. It is from these hard drives that the Hunter Biden emails were acquired by the NY Post in a recent bombshell article by that publisher.

Now, Natural News can exclusively reveal that the Hunter Biden videos contain multiple videos that captured Hunter Biden engaged in extreme sexual ABUSE of under-age Chinese teens, and that there are multiple, different victims captured in the videos. (Natural News is completely banned by Facebook and Twitter, just like the NY Post was banned, because Big Tech censors independent journalists who criticize Democrats.)

The English translation of “Lude’s Broadcast,” shown in the video below, is not fully correct, merely describing the videos as “sex tapes” and “pedo tapes.” But at the 3:19 segment of the video shows below, Lude is actually using Chinese words that describe “sexual abuse” depicted in the Hunter Biden videos.

A few seconds later, at the 3:32 mark, Lude describes the sex acts as “extreme abuse” of children, if a correct English translation were to be quoted. This implies violence and rape, and it confirms that the victims of the Hunter Biden sex acts were non-consenting.

In other words, the Hunter Biden hard drives are not merely about sex. They are about violence and sexual abuse of minors. And the CCP has all these videos (and more) which can be used as leverage against a Biden presidency.

https://www.newstarget.com/2020-10-17-hunter-biden-sex-tapes-sexually-abusing-multiple-under-age-teens.html

Double meanings exist. Volgens Dave gaan de ’10 days of darkness’ morgen in en verwijzen deze naar censuur op social media en mogelijk ook het verwijderen van websites en domeinnamen van waarheidsvinders in een poging om te redden wat er te redden valt. Mogelijk vinden er ook ‘false flags’ plaats. Ik denk dan o.a. aan Nederland, waar de NCTV ineens waarschuwt voor ‘ondemocratische groeperingen’, gekoppeld aan die wet die plotsklaps door de Tweede Kamer is gejast. Maar op basis van bovenstaande passage uit het artikel van NewsTarget zou ‘darkness’ ook wel eens kunnen verwijzen naar video-opnames van EXTREEM SADISTISCH MISBRUIK van KINDEREN door Hunter Biden.

En dat is nog maar het begin, mensen.  Mike Adams sluit zijn artikel af met de woorden:

In essence, Joe Biden cannot be made President of the United States because he is compromised by communist China due to the actions of his son, Hunter.

Biden must step down from being the DNC candidate, and the FBI and DoJ must initiate criminal investigations into the Biden crime family.

Vlak voor de verkiezingen van 3 november is het m.i. inderdaad onvermijdelijk dat Joe Biden zijn kandidatuur zal intrekken, waardoor Donald Trump automatisch wordt herverkozen. Daarna zal The Storm losbarsten. Huntergate is het lanceerplatform voor alle andere schandalen en Trump kennende zal hij geen seconde verspillen en gaat het vanaf 4 november compleet los.

Tot slot doen Rudy Giulliani en Don Jr. nog even een boekje open over de volkomen corrupte Biden-familie:

Enjoy the show!

Mike

Mike Donkers | factsforum | dotcom.radio

Osamagate staat op het punt om uit te breken, naar verwachting de komende 2 weken! Weet je nog dat Osama Bin Laden in 2011 zou zijn doodgeschoten? De media vermeldde toen dat OBL een begrafenis op zee had gekregen. Handig, want dode mensen praten niet en al helemaal niet als er geen lijk te zien is. Deze daad betekende een gegarandeerde herverkiezing voor Barack Obama destijds.

De persoon die echter in Afghanistan is gedood was niet OBL maar een dubbelganger. Navy Team 6, dat hiervoor verantwoordelijk was, wist dit en dus moesten ook zij uit de weg worden geruimd. Dit gebeurde kort daarna, toen het voltallige team opsteeg in een Chinook-helicopter en met een raket uit de lucht werd geschoten. Dit heeft de media niet uitvoerig belicht, integendeel het is zelfs zorgvuldig stilgehouden.

Achter Trump schuilt een team van militairen die dit nooit zullen vergeven en vergeten. Onthuld gaat worden dat verantwoordelijk voor dit VERRAAD waren: Hillary Clinton (destijds Secretary of State, Minister van BuZa), Barack Obana en… Joe Biden (destijds vice-president).

De komende 2 weken zullen er verzegelde aanklachten worden vrijgegeven tegen deze landverraders. Let op: hierop staat in Amerika de DOODSTRAF! Obama zal afgezet worden als president (impeachment kan ook achteraf) en het zal mij niet verbazen als dan ook naar buiten komt dat Obama een ONGRONDWETTELIJKE president was die in Kenia is geboren en zijn geboorteakte heeft vervalst. En wie stond aan de wieg van deze zogeheten ‘birther movement’? Donald Trump!

Joe Biden zal zich moeten terugtrekken als presidentiele kandidaat. Hij dacht dat hij de dans zou ontspringen door zich kandidaat te stellen omdat een presidentiele kandidaat niet gearresteerd en veroordeeld mag worden. Hij mag echter wel AANGEKLAAGD worden en dit schandaal is zo groot dat de media hier wereldwijd wel aandacht aan MOET besteden. Als Biden uit de verkiezingsrace stapt kan hij als burger wel gearresteerd en veroordeeld worden. Snap je nu waarom hij net doet alsof hij dementerende is? Trumo zal zonder tegenkandidaat automatisch herkozen worden, terwijl het Amerikaanse volk op 3 november Trump een absolute meerderheid bezorgt in zowel het Huis van Afgevaardigden als de Senaat, waardoor Trump carte blanche heeft.

Het zal dan snel gaan en arrestaties en veroordelingen regenen. Uit zal komen dat de echte OBL met behulp van de Amerikaanse overheid vanuit Afghanistan naar buurland Iran is gesmokkeld en daar juist in leven is gehouden. In ruil voor hun medewerking heeft Iran maar liefst 1,8 miljard dollar cash ontvangen, op pallets geladen en vervoerd via helicopters. Dit werd de afgelopen jaren door Trump regelmatig genoemd, maar is uiteraard genegeerd door de pers. Bekijk dit vanuit de Amerikaanse psyche: de man die (al dan niet terecht) verantwoordelijk werd gehouden voor 9/11 is door de Amerikaanse overheid BESCHERMD en het Amerikaanse volk is BEDROGEN met de LEUGEN dat OBL gedood zou zijn, waarna het team dat OBL zou hebben gedood zelf is VERMOORD door toedoen van Hillary, Obama en Biden!

Q schrijft: what makes a good movie? Antwoord: a plot twist. Zet de popcorn maar klaar!

https://youtu.be/jFX3YzECQlg
15-10-2020 YouTube account van Dave the X22 report vandaag verwijderd

Mike Donkers Fa(c)tsforum, de vraag; “Hoe zit het nu met stemmen per post?”

Trump weet dat hij met zoveel corrupte gouverneurs en burgemeesters dit bedrog toch niet kan stoppen en dus laat hij ze op hun eigen zwaard vallen. Never interrupt an enemy while they’re busy destroying themselves.

Er komt chaos op de verkiezingsavond en in de daaropvolgende weken. Trump en de patriots weten dit en zijn hier op voorbereid. Maar juist hierdoor zullen er versneld dingen naar buiten gaan komen. Not just another 4 year election. Voor Trump en de white hats is dit helemaal geen verkiezingsjaar maar de kapstop waar ze hun GROTE SCHOONMAAK aan op kunnen hangen. Alles draait om ‘optics’ (publieke perceptie).

10-10-2020 `Dit zijn de mails van 2016 We zouden graag nu de email berichten zien van Anthony Wieners laptop
Belangrijk, wat je niet op de Nederlandse media
https://youtu.be/07Jg64iPARU?t=107
07-10-2020
Groot nieuws DECLASS
https://youtu.be/GP6mApouvAw
06-10-2020
https://youtu.be/rYHXyphM5wg?t=134
04-10-2020
https://youtu.be/dVGxkmjCrQQ
04-10-2020

Vandaag in het nieuws Trump heeft Corona, ….

https://youtu.be/wfwHa6jGT78?t=91

Update Mike Donkers

Vanochtend X22 Report geluisterd. Dave heeft de beste uitleg over waarom Trump nu ineens ‘COVID’ heeft een maand voor de verkiezingen:

Dit is om de angst voor COVID weg te nemen bij de Amerikaanse kiezer, zodat deze op 3 november massaal in de rij gaan staan voor het stembureau. Ook veel Trump-kiezers hebben angst voor het virus. Maar als Trump nu ‘geneest’ van het ‘virus’ nadat zijn artsen allerlei experimentele behandelingen op hem hebben uitgeprobeerd en het blijkt dat HCQ het meest effectieve geneesmiddel is, dan staat de FDA niets meer in de weg om dit middel vrij te geven voor het algemene publiek. Dankzij Operation Warp Speed, dat zogenaamd gaat over een vaccin, heeft Trump in alle 50 staten inmiddels legereenheden klaar staan om dit middel in sneltreintempo te kunnen distribueren onder de Amerikaanse bevolking.

Hiermee wordt nog deze maand in 1 klap een accuut einde gemaakt aan de ‘coronacrisis’. Bedenk dat de angst voortkomt uit uitzichtloosheid. Er lijkt nu maar geen zicht te zijn op een oplossing en de media en politiek wakkeren dit gevoel van machteloosheid voortdurend aan met hun ‘tweede golf’. Ondertussen gaan de tirannieke maatregelen maar door. Trumps ‘genezing’ biedt een plotselinge en onverwachte uitweg uit deze fake ‘crisis’.  Het zou mij niet verbazen als Boris Johnson daarna naar buiten komt met de mededeling dat HCQ hem eerder dit jaar ook heeft genezen, wat weer de opmaat vormt voor toelating tot de EU van dit geneesmiddel.

Dit is de ‘trump card’ waar Q het over heeft gehad. Wij dachten dat het massa-arrestaties na vrijgeving van allerlei belastende informatie zouden worden, maar dat bewaren ze voor na Trumps herverkiezing. Deze herverkiezing is voor Trump verzekerd als hij mensen een uitweg biedt uit deze schijnbaar uitzichtsloze ‘crisis’!

DIT IS EEN WERELDWIJD PROBLEEM the NWO
https://youtu.be/4ynEuQ1DPx8?t=354
Een stukje NWO geschiedenis
https://youtu.be/WAf-1vjZR8Y?t=80
01-10-2020
https://youtu.be/2EufKhQzwtE?t=79
30-09-2020

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk