dotcom.radio aflevering 229 van 25-10-2020


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #223
Freedom Countdown #9 + 1 dag


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering 229 Bijdragen luisteraars – Waarom de boodschap uitdragen een lastig geval blijkt MoeD of MoeTen – Protestsong Van Morison – No More Lockdowns – Trump uur “U’ nadert countdown naar 3 november – Debat Biden / Trump – en ja nog steeds op de agenda COVID 19 – (ben je der nog?) en veel meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uurWe zijn naar 3 november aan het aftellen.
zonder een winnaar te voorspellen.
Kleurt de VS een rechts vlakje in felrood
Is Biden de bidder in doodsnood
die bibberend wacht op de onafwendbare dolkstoot?

[PA. Triot] 2012:
Titel: Infected (geïnfecteerd; gratis stripverhaal). Uitgegeven 2012 door EU Commissie; Directorate-General for International Cooperation and Development. Schrijvers: Jean-David Morvan e.a.. Download op deze EU pagina.

In 2012 beschreven. Pas in 2020 over de wereldbevolking uitgerold. Wat een toeval zeg!?

2017:
Asterix & Obelix – stripverhaal. De race door de laars (2017); het stripkarakter ‘Coronavirus’ met bijrijder ‘Bacillus’ tijdens een race door Italië. Wat een toeval zeg!?
https://www.youtube.com/watch?v=pc3N69nC1kQ
Phoenician death mask used … Eutanasia… En openingsceremonie van Transatlantische Race door Bifidus (probiotica bacterie) met sponsor mededeling ‘Lupus Garum’. Lupus = wolf = autoimmumziekte. garum = vissaus??

2016: hoogste rechters Duitsland bepalen “mazelenvirus bestaat niet!!! Giga groot nieuws .. nooit iets over gehoord. Het mazelenvirus = de basis voor alle vaccins …
https://www.burgerfront.nl/federale-hooggerechtshof-bepaald-dat-mazelenvirus-niet-bestaat/

medeplichtig

[Rob] de Bataafsche courant: Ik draag geen mondkapje, want ik heb mijn hersenen nodig om na te denken. Ik wil een helder hoofd hebben als ik met mijn patiënten omga, en niet in een door kooldioxide veroorzaakte toestand van NARCOSE verkeren.

[Pieter] Is virologie nog wel ge-loof-baar. ) Pieter stuurde documenten mee van Stefan Lanka, Antoine Bechamps en gevaarlijke vaccins. Tevens zijn sympathie voor Vrij en Sociaal Nederland. Kijkje genomen op de website waar men een oproep heeft staan aan o.a. de kartel partijen om zich aan te sluiten. IK ZEG NEE; Iedereen in dit kartel kabinet die zich NU niet uitspreekt en (volgends Rutte) zijn BEK dicht houdt is besmet. Medeplichtig aan vereenzaming, inbreuk op de grondwet en moord. Laat dat gezegd zijn.

[Rob] Kijk eens naar de oprichtingsdatum van viruswaarheid (Document KvK) 09-01-2020 mijn noot: Wij hadden bij de gezondheidsradio podcast / radio uitzendingen dit onderwerp al in 2009 op de agenda staan
Corona speelde al langer en zat al eind vorig jaar in de vaccinatie.

[Jan] Ha die Henk! De protocols van de wijzen van Sion heb ik voor het eerst gelezen in 1999 of zo. Ik vond meteen dat het verklaren als zijnde vervalste nep documents,  idioot was, want er staat wél een draaiboek te lezen dat je in de wereld waarin we leven meteen herkent. Ik heb gelezen wat er op jouw site staat en de volgende paragraaf viel mij op: We zullen altijd de goddelijke waarheid voor je verbergen, dat we allemaal één zijn. Dat mag je nooit weten!

Die paragraaf zet voor mij wél alles op losse schroeven. Want, als de schrijvers van de protocollen van die mening zouden zijn, dan slaat het helemaal nergens op dat ze een gedeelte van de schepping willen uitroeien!!!  Toch?

Factsforum:

Ik MOET even reageren

kent iemand deze uitleg al, klinkt heel plausibel. (weet niet of die hier al is geplaatst) [levend virus bestaat niet]

en ook dit

Zit er dan een “virus” in de lucht? Ik noem het voor het gemak maar een virus. Daar heb ik nog geen artikel over gevonden.

Dit is het hoofdthema van gedachtenvoer, een virus bestaat niet. Het artikel is vast gepind op de eerste plaats sinds drie maanden. Uitgebreid behandeld in diverse posts hier op factsforum, uitleg op video met onder tittels in NL Behandeld op gezondheidsradio door Mike in 2009, aangekaart door burgerfront op websites nu vindbaar in elke taal.

Daarom is mensen WAKKER krijgen een ONMOGELIJKE OPGAVE. Niet persoonlijk bedoeld aan beiden, en ik begrijp dat met de hoeveelheid posts je dingen over het hoofd ziet. Tip voor Mike kijk eens of je een enkel onderwerp kan vastpinnen bovenaan, basis info, verplichte kost.

Als het al niet lukt om op DIT forum mensen te bereiken met deze ESSENTIELE info, hoe moet het dan daarbuiten?

Omdat van Rutte en de Jonge van alles moeT
Zit nu heel Nederland onder de knoet
Meningen heeft een ieder in overvloed,
maar om op te staan schrijf je het als MoeD

GV Moed of moeten

* bedreiging Wouter Raatgever
Vrijdag via sms ” Je bent gezien”
Vrijdag via sms “Je bent de lul en nooit meer veilig 17.20 uur

Protestsong Van Morison treedt in de voetsporen van Henk Mutsaers
No more lockdowns
Een pamflet ligt morgen bij het oud papier, een protestsong leeft voort tot in eeuwigheid.

Geduld, – Geloof, – & – Vertrouwen, …

Diverse

Zerohedge Maandag: Hong Kong Sees “Alarming Rise” In Suicide And Depression Among Young People

In 1929 promootte Edward Bernays het roken onder vrouwen als daad van emancipatie. ‘Torches of freedom’ luidde de slogan. Nu wordt in NL de dienstplicht voor meisjes verkocht als emancipatie. Kennelijk ontbreekt het de NL staat aan onvoldoende kanonnenvlees. Oorlog moet er komen.
Noot: Waarom wist ik dit nog niet eerder, … ?

ABP: Pensioenverlaging reëel in 2021 In de nieuwsbrief wordt dan in de kop zo’n moderne foto geplakt van een NL mevr en een Hoofddoekjes dame, ….

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

Activist Post: Court Records Show Google Gives Keyword Searches of Innocent People to Cops

Landmacht volop in straatbeeld vanwege oefening intimidatie?

Het gaat gebeuren: Advocaten klagen WHO aan wegens misleiding over pandemie

TRUMP– & –Qanon

ZeroHedge: New Data Analysis Finds 353 Counties With 1.8 Million More Registered Voters Than Residents

ZeroHedge: 47% Of Biden Supporters Will Vote By Mail; 86% Of Trump Votes Will Be In Person: What This Means For The Election

Zerohedge: Mark Zuckerberg Donates Hundreds Of Millions To Increase Voter Turnout In Democratic Strongholds

Trump’s Greatest Accomplishments Are What He Hasn’t Done
Geen nieuwe oorlog & Zijn beloftes nakomen –

Debat Trump > Biden

CORONA

Duitse bakkers ondernemen actie

Gisteren hoorde ik dat het deel van de Morvan waar onze emigranten ‘cafe’ plaatsvind ook gaat vallen onder het 21.00 uur uitgaansverbod. Met ingang van gisteren 24.00 uur

Volgende week gaan we ‘s middags al uit, eten daar wat en moeten voor 21.00 uur de grens weer over zijn. Nog even uitzoeken waar de grens ligt, … waar zou de grens liggen bij iedereen?

Gezondheidszorg of Gezondheid Preventie?
Frequentie verhoging: De redenen voor het niet hebben van een hoge vibratie zijn meestal gebaseerd op: angst, vermoeidheid, stress, woede, haat, schuld, woede, leeftijd met ziekte, isolatie en eenzaamheid, mentale en emotionele verwarring, enz.

Activist Post: New Data Reveals Just How Many Americans Temporarily Moved To Escape Pandemic
Bijna 16 miljoen mensen zijn verhuist tussen februari en juli om strenge maatregelen te vermijden.

TWITTER

Coen Vermeeren op Twitter: IS DIT WAAR ? ik vroeg me al af waarom de test tot diep in je neus moest – onaangenaam bovendien – maar wat gebeurt hier ? Koeien worden gevaccineerd via de neus, …

HOOG GELEERDE over covid
Leeg geleerde (ik) voelt alles met z’n klompen aan

GEDACHTENVOER

Uitnodiging: Op dit moment zijn wij bezig met een nieuw programma over complotten. Een serie waarin Filemon Wesselink en Eva Cleven op zoek gaan naar complotdenkers anno 2020. In dit programma van BNNVARA krijgen complotdenkers ruim baan om hun theorieën uiteen te zetten. Zonder dat ze worden beschimpt of veroordeeld. Het zou mooi zijn als, hoe onwaarschijnlijk de complottheorie in eerste instantie ook lijkt, de kijker aan het eind van de aflevering toch een beetje wankelt of geprikkeld wordt om zelf ook goed onderzoek te doen.

Straling: Even een ervaring delen

Ik was vorige week even terug in Nederland en hoorde op BNR een expert van Vodafone die vertelde naast een zendmast te wonen en nergens last van had.

Ik woon in de Morvan, stralingsarm, en was begin maart op de Haute Folin het hoogste punt van de Bourgogne
Daar staat op 900 meter een heel zenderpark waar je heel dichtbij kan komen.

Op zoek naar een punt om uitzicht te hebben liep ik daar een kleine 5 minuten rond. Een barstende hoofdpijn was het gevolg.
Het was pas een kilometer verder dat de hoofdpijn af begon te nemen.

Mijn lichaam geeft dus iets anders aan dan de expert van Vodafone

Na de internet censuur kwamen de boeken, …
Veel bibliotheken zijn nu gesloten met de lockdowns

leesbewust startpagina

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten