Schrijf jij MoeD al met een D of nog met een T – MoeT (en)?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #217
Countdown to Freedom #15 + 1 day

Moed tonen is niet iedereen gegeven en iets moeten stuit veelal tegen weerstand op. Van mij moet je dus niets, het is je eigen toekomst die op het spel staat en om je mening te uiten is vandaag de dag al MoeD voor nodig


Van mij hoef jij je niet te verdiepen in het nieuws (moeten) maar lig straks niet te piepen als het verkeerd gaat. Ik ben namelijk niet verantwoordelijk (moeten) voor jouw toekomst, gezondheid en veiligheid. Ik heb echter we de MoeD om dit je te vertellen. Jij hoeft daar verder niks mee te doen (moeten), hoe jij jezelf kunt bezien later in de spiegel als je nu een gebrek aan MoeD vertoont is mijn probleem niet.

Omdat van Rutte en de Jonge van alles moeT
Zit nu heel Nederland onder de knoet
Meningen heeft een ieder in overvloed,
maar om op te staan schrijf je het als MoeD

Al mijn artikelen op gedachtenvoer en postings op Linkedin, Twitter, MeWe en nog wat andere sociale media staan in het teken van slechts èèn doel. Welke ingang kan ik vinden om mensen te bereiken om ze te laten zien waar ze informatie kunnen vinden die hen uitlegt dat COVID geen virus is, dat virussen niet bestaan maar in werkelijkheid exosomen zijn die het immuunsysteem helpen als de eigenaar van het lichaam even de teugels liet vieren en essentiële bouwstoffen tekort kwam.

Ik laat hen zien waar mensen informatie kunnen vinden die aantoont dat ik geen complot ‘denker’ ben maar een complot ‘onderzoeker’, een feiten kennis heb opgebouwd over de laatste 20 jaar. TWINTIG JAAR want in november ben ik precies 20 jaar blogger. het woord bestond toen nog niet. 1 november 1999 registreerde in mijn domeinnaam uitdaging.net en in 2012 gedachtenvoer.nl Twintig jaar van bloggen tot burgerjournalist. Bloggen is in feite een dagboek, voor mij een leerboek dat ik deel met de hele wereld.

WORDT JIJ OOK MOEDELOOS ALS NIEMAND LIJKT WAKKER TE WORDEN ?

Vandaag viel ik letterlijk van mijn stoel, twee leden van Mike Donkers zijn factsforum kwamen met opmerkingen waarbij ik letterlijk dacht WTF.

  • Een redelijk betrokken forum bezoeker schreef: “Kent iemand deze uitleg al, klinkt heel plausibel. (weet niet of die hier al is geplaatst)” (noot: artikel virus bestaat niet)
  • Een tweede opmerking vrijwel gelijk daarachter aan; “Ik probeer alles te begrijpen over Corona. Virussen bestaan niet. De test deugt niet. De tellingen deugen niet enz. Niettemin worden mensen ziek. Zit er dan een “virus” in de lucht? Ik noem het voor het gemak maar een virus. Daar heb ik nog geen artikel over gevonden.

Ik was nog heel mild in mijn reactie

Ik moet even reageren hierop:

Dit is het hoofdthema van gedachtenvoer, een virus bestaat niet. Het artikel is vast gepind op de eerste plaats sinds drie maanden. (NL, Eng, Fr) Uitgebreid behandeld in diverse posts hier op factsforum, uitleg op video met onder tittels in NL Behandeld op gezondheidsradio door Mike in 2009, aangekaart door burgerfront en op websites nu vindbaar in elke taal.

Daarom is mensen WAKKER krijgen een ONMOGELIJKE OPGAVE. Niet persoonlijk bedoeld aan beiden, en ik begrijp dat met de hoeveelheid posts je dingen over het hoofd ziet. Tip voor Mike kijk eens of je een enkel onderwerp kan vastpinnen bovenaan, basis info, verplichte kost.

Als het al niet lukt om op DIT forum mensen te bereiken met deze ESSENTIELE info, hoe moet het dan daarbuiten?

Zit het virus dan in de lucht, nee het werd ingespoten met de griepprik, en misschien / wellicht / haast zeker / met de neusstaafjes PCR test.

Reactie van Mike

Ik doe geen moeite meer, Henk. Alle informatie is beschikbaar, wie het niet wil begrijpen doet dit voor eigen rekening. Zo heb ik ook een Telegram-groep mogelijk gemaakt voor forumleden met de uitnodiging om zelf lokale en regionale subgroepen te starten, zodat je fysiek bij elkaar kunt komen en steun bij elkaar kunt vinden, als ook over mogelijke oplossingen kunt praten. Dit is zooooooooo hard nodig in deze tijden van opgelegde isolatie en onmenselijkheid. Bij mijn weten is er tot nu toe slechts 1 subgroep gestart en ik heb geen idee wat er werkelijk uit is gekomen tot nu toe. Dit zijn mijn eigen forumleden, die uitblinken in passiviteit en wel de intentie uitspreken om iets te willen doen maar uiteindelijk op elkaar zitten te wachten tot er eindelijk 1 van hen actie onderneemt!

Als men hier al niet de urgentie voelt (het is twaalf uur geweest, mensen!) en kennelijk nog steeds de LUXE permitteert om niets te hoeven doen, hoe kunnen wij dan een goed voorbeeld zijn voor de buitenwereld? Alleen van achter een toetsenbord ga je niet her verschil maken. Die lokale/regionale groepen zijn niet eens bedoeld om ‘normies’ wakker te maken, maar om je eigen geestelijke gezondheid te behouden in deze krankzinnige tijden door elkaar te ondersteunen! Daarnaast lijkt het me zinvol om onderling te praten over welke rol ieder van ons kan betekenen in de nieuwe realiteit als we al die ‘normies’ om ons heen moeten opvangen van hun zeer, zeer harde landing (zie update die ik zo dadelijk ga posten in WWG1WGA!).

Deze tijd kan gezien worden als een crisis of als een UNIEKE KANS, omdat we 100% teruggeworpen worden op onszelf en in onze EIGEN KRACHT moeten gaan staan. Dat is een proces dat niet van de ene op de andere dag gebeurt en daarom is het uiterst zinvol, zo niet ESSENTIEEL om dit niet alleen te hoeven doen maar MET ELKAAR.

Kennelijk hebben mijn eigen forumleden zich ook murw laten beuken door een geradicaliseerde overheid en dito samenleving.

Maar de samenleving, zo luidt de oude slogan, dat ben jij.

Vraag jezelf elke dag weer af wat jij toevoegt aan een realiteit die jij niet wil. Elke verandering begint met 1 moedig mens dat tegen de stroom in durft te roeien. Laatst schreef een forumlid heel terecht dat je moet met een T hebt en moed met een D. Angst = lafheid. Liefde = moed. Stop met wachten op elkaar, jij bent zelf degene op wie je zit te wachten!

update wwg1wga hier onderaan, …

Voorbeeld uit mijn dagelijkse praktijk

Dinsdag ging ik naar mijn eerste Franse les, op het lokaal stond. Mondkapjes verplicht in deze ruimte. Ik dacht; “Dat wordt een korte cursus en ik kom nog wel eens terug” Maar nee een mondkapje was niet verplicht van de lerares en ik begon er gelijk over, even voor de goede orde. Een levend virus bestaat niet en het ‘virus’ zijn exosomen, hier kun je daar alles over vinden (website) en waarom dan mensen wel ziek worden is omdat ze simpelweg ingespoten worden met de gifstof via vaccinaties. Het doel van dit alles is een Sociaal Krediet Systeem China stijl te verplichten, een coup van de NWO. Reactie; “Ik hoor het al jij bent een complotdenker, daar ga ik niet in mee”. Mijn antwoord: “Daar heb ik geen boodschap aan maar weet wel 10.000% zeker dat dit antwoord van je nog gaat nagalmen in je gedachten”. Over tot de orde van de dag maar, Franse les, ….

Deze dame kreeg niet de kans een mentale overwinning op mij te boeken en ook geen deuk in MIJN zelfvertrouwen. Tere zieltjes heb ik geen tijd (meer) voor !!

Hèt bewuste artikel, vast gezet op #1 op de homepage al drie maanden lang, in het Nederlands, Engels en Frans en al (pas) …. 5.000 + keer gelezen (sinds juli 2020)

UPDATE WWG1WGA door Mike Donkers

De ontwikkelingen gaan nu zo snel dat het tijd is voor alweer een nieuwe update.

Q-post 4904, gisteravond gepost:

All [3] movies playing simultaneously?
Do you find it interesting that everything discussed in the past is somehow making news as of late?
Q

Het is duidelijk: alles komt nu tegelijk naar buiten – de mensenhandel, de pedofilie, de corruptie, het landverraad, alles. En alles is afkomstig van dezelfde spelers, zoals ook Dave (X22 Report) constateert:

In bovenstaande uitzending zegt hij ook dat wij ‘wakkeren’ weliswaar een zachtere landing gaan krijgen, maar dat deze nog steeds heel heftig zal zijn. Zij die geen flauw idee hebben van wat hen te wachten staat zullen een enorme klap te verwerken krijgen. Dit zijn de 10 days of darkness, mensen. Darkness omdat wat we voor onze kiezen gaan krijgen zeer ‘dark’ is. Q-post 4915:

A deep dark world is being exposed.
The truth won’t be for everyone.
Have faith in Humanity.
Q


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk