Zelfbeschikkingsrecht #IkDoeNietMeerMee


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #217
Countdown to Freedom #15 + 1 day


De Amerikaanse revolutie, de Franse revolutie en al die duizenden kleine geschillen maken dat zich nu miljoenen mensen in hun graf omdraaien als ze de waanzin van de dag aanschouwen. Dat waar zij voor hebben gestreden werd in een paar luttele maanden in de prullenbak -GESMETEN- als afgedaan omwille van het algemeen belang. -Onze gezondheid-

Ik vertel het nogmaals, er is geen pandemie, die is er ook nooit geweest dit jaar.

Er is geen levend besmettelijk virus en dat is er nooit geweest, niet alleen dit jaar niet maar -nooit- !

Wat de wetenschap ons probeert wijs te maken met dat virus sprookje zijn zogenaamde ‘exosomen’, vrienden van je immuunsysteem die bijdragen aan een goede ontgiftiging van het lichaam als de eigenaar -jij- was vergeten voldoende bouwstoffen aan te leveren.

Spreek mij dus niet aan op 1,5 meter, en het niet dragen van een mondkapje want je toont mij een ernstig gebrek aan parate kennis.

Afhankelijk van jouw gedrag, vertel ik je dit netjes of indien noodzakelijk wordt je openbaar voor -dom- uitgemaakt.

Ik bezit nu 20 jaar parate gezondheidskennis en heb mijzelf getraind in het voeren van gesprekken op dit gebied, ook een medicijnman die zichzelf dokter noemt ga ik niet uit de weg.

– Elke dokter is nog geen Geneesheer !! –

Zelfbeschikkingsrecht

Deze week wordt de postbode met open armen ontvangen als de bestelde gereedschappen van het burgerfront: “Juridische TOOLKIT voor ONDERNEMER en PARTICULIER” op de deurmat gaat vallen.

Het is diep en diep droevig zoals mensen zich de les laten lezen door twee miniatuur dictatortjes in Den Haag die keurig aan de leiband lopen van de NWO, de Nieuwe Wereld Orde.

Ze zijn op zoek naar een juridische basis om de mondkapjes verplicht te stellen. Gelukkig hebben we het burger initiatief van Jeroen van burgerfront, die gewapend met verstand van zaken alle internationale wetgeving op een rijtje heeft gezet. Hij stelt; “Ze kunnen lang zoeken naar die juridische basis voor mondkapjes want die is er niet”

Ik sta hier in het dorp in Frankrijk al bekend als “la résistance”, de weerstand en gewapend met de benodigde kennis zal dat zeker niet minder worden.

Ik laat mij de Hollandse kaas niet van het Franse brood eten en dat moet jij ook niet willen want, …

Als je -—ooit—- weer een normaal leven wil gaan leiden zul je ook weerstand moeten gaan leveren.

Zwijgers hebben geen enkel recht van spreken, nooit meer!!

De overheid en de media zijn al mijn vijanden en de mondkapjes dragers zijn zeker niet mijn ‘vrienden’, ze vormen -mede- een gevaar voor mijn vrijheid.

De mondkapjes dragers die menen dat ik een gevaar ben voor -hun- gezondheid zijn het ergste, het zijn de zombies, de NWO slaven met hun slavenmaskers.

Dan hebben we nog de mensen die stilletjes meedoen om geen ‘gedoe’ te krijgen. Die thuis stilletjes in een hoekje zitten te janken over het onrecht dat hen aangedaan wordt. Mike Donkers, mijn maatje bij dotcom radio schreef er al een artikel over. Je maakt -nu- een karakter test mee.

Een karakter test die;

 • Je voor de rest van je leven kracht gaat schenken !!
 • Ik was erbij, ….
 • Ik was de weerstand, …
 • Ik heb de toekomst verdedigd van mijn nazaten, …
 • Ik stond op, …
 • —of—
 • Je verliest niet alleen je vrijheid, …
 • Maar ook je zelfvertrouwen, …
 • Je aanzien, …
 • Je levenslust, …
 • Je leven, …

Er zijn nu nog slechts twee smaken:

#IkDoeNietMeerMee
#VulMaarEenExcuusIn


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk