Harde landing


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #209
Countdown to Freedom #23 + 1 day


Ooit wel eens een harde landing meegemaakt?

Niet eens zo’n harde landing was het maar meer een heftige waarvan je merkte dat het vliegtuig stevig de landingsbaan beroerde. Toen het vliegtuig vaart begon te minderen en de mensen het gevoel van ontlading hadden begonnen ze luid te applaudisseren. Dat vond ik zo overdreven, die gasten doen gewoon hun werk en het zal zeker niet de eerste en de laatste keer zijn dat zoiets gebeurd. Applaus, nee ik deed niet mee.

De meerderheid van de wereldburgers moeten zich opmaken voor een harde landing! Op letterlijk alle fronten gaan ze die meemaken, ruw gewekt worden uit een nare droom om dan te ervaren dat terug vluchten in die droom veel beter zou zijn, … of toch niet?

… eens was er dat liedje;

Vluchten kan niet meer, ik zou niet weten hoe?
Vluchten kan niet meer, ik zou niet weten waar naartoe?

Die harde landing zal een zeer nare smaak hebben voor de veroorzakers met in de frontlinie de media en de politiek, zowel lokaal, landelijk als internationaal. Voor al deze mensen zal het onmogelijk worden zich in het openbaar te vertonen. De volkswoede zal je kunnen vergelijken met het oprollen van de NSBers die in het openbaar vernedert werden en kaal geschoren na de tweede wereldoorlog. Want vergis je niet, de overwinning zal aanvoelen als het winnen van een oorlog, een informatie oorlog waarbij de mensheid een totaal andere wereld werd voorgespiegeld dat de werkelijkheid.

Maar hoe zal de ontreddering zijn van mensen die dit alles in èèn keer gaan ontdekken, meteen zonder zwembandjes in de diepe worden gedonderd, … van de hoge duikplank?

Met Mike Donkers hadden we het erover, het actief redpillen (informeren / confronteren) met deze in  en in slechte wereld zit erop. Redden wie zichzelf redden kan, niet meer actief mensen benaderen maar toezien, wellicht lijdzaam toezien wie er om hulp komt vragen. Wie er de lef heeft hervonden om hulp te vragen aan de mensen die ze jarenlang hebben bespot als complotdenkers. Dat zal nog heel wat worden, …

3 Oktober was ik in Nederland voor de verjaardag van mijn dochter. Het advies van enkele avonden daarvoor om maar maximaal 3 mensen uit te nodigen in je huis werd massaal opgevolgd. Het -ADVIES- !!

Al vanaf maart delen we op dotcom.radio en deze site de verhalen dat COVID / Corona een grote hoax is en een NWO aanslag op onze vrijheid.

 • Doorzien al die mensen dit toneelstuk niet?
 • Praat men daar onder elkaar niet over?
 • Vinden mensen het niet raar dat de hele economie plat gelegd wordt?
 • Platgelegd voor een niet meer als een milde griep en veel minder als 2017-2018.
 • Weten die mensen niet dat er in Zweden niets aan de hand is?
 • … en dat zonder lockdown, mondkapjes en sociaal afstand houden.
 • Zijn al die mensen hun logische denk vermogen verloren?

En dan nu weer een weekje later draagt de meerderheid overal in de winkels mondkapjes, en ik geef je op een briefje straks ook weer buiten op straat. En sommigen zullen smeken om een nieuwe lockdown en meer strenge maatregelen. Gehersenspoeld door de media propaganda maffia.

Moeten wij dan -IEDEREEN- op straat gaan aanspreken, met protestborden gaan lopen, “Jullie worden voor de gek gehouden, het virus bestaat niet in besmettelijke vorm” Nooit bestaan zelfs, geen enkel virus is besmettelijk.

Nee dus, we (ik) ga er mee stoppen, om elke dag mensen te pogen bij de les te krijgen, wakker te schudden met zinvolle informatie om te overdenken. Vragen te stellen aan jezelf.

 • Als je voor de gek gehouden wilt worden, prima.
 • Als je ziek wilt worden alleen al door angst, prima.
 • Als je de gezondheid wil schaden met die mondkapjes, prima.
 • Als je werkeloos wilt worden door de crisis, prima.
 • Als je het eigen bedrijf wilt ondermijnen, prima.

Ik ga door met mijn eigen leventje en daar zinvolle invulling aan geven.

Vanaf september 2018 vertaalde of schreef ik elke dag een artikel als burger journalist / activist. Elke dag zeven dagen per week en soms wel eens twee of drie artikelen op een dag. Het zijn er nu 2250 + in totaal. De meeste artikelen waren een motivatie geschreven vanuit elke denkbare invalshoek om gevonden te worden en de boodschap te kunnen delen.

Het is tijd om een stapje terug te doen op dat gebied. Kijken en waarnemen wat er aan het gebeuren is en alleen nog verslaggeving te doen enkele keren per week bij zaken waarvan ik denk, daar wil ik nog wel iets over schrijven. Het gevoel voor mijzelf te moeten is over.

Daar, waar mensen zelf om hulp vragen er te zijn voor hen. Op de podcast vertellen we dan wel wat we allemaal hebben zien gebeuren. Maar actief mensen benaderen, een voorbeeld voor anderen, nee daar stop ik mee. Er zijn nog meer zaken waar ik mijn energie graag in wil steken.

Het is nu erop … of eronder !

Ik heb goede hoop, aanwijzingen en redenen dat het allemaal goed gaat komen, maar op de weg daarnaar toe zullen er velen pijn voelen. Dood gaan aan een niet bestaand levend virus, maar aan een verzwakt immuunsysteem door ondervoeding. Zichzelf van het leven beroven door de gevolgen van de met opzet gecreëerde economische crisis.

Ik sla het met verwondering gade, immers in een tijdperk waar de informatie nog nooit zo toegankelijk was als nu, … zijn er nog nooit zoveel mensen stekeblind geweest.

Ook al ben je zichtbaar voor een ieder een stekeblinde,
durven ze niets met je te delen je ‘sociale media vrinden’.
Maar stiekem installeren ze een COVID app
en zijn die ‘vrinden’ zo ook niet een beetje nep ?


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk