Hoe ga jij om met mensen die de C-OVID app op het ‘smartphone’ hebben?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #206
Countdown to Freedom #25 + 1 day


Vanaf nu is iedereen die je dagelijks ontmoet een onzekere factor, familie, vrienden, collega’s en onbekende die je zomaar ergens tegenkomt.

Ga jij je actief opstellen is de vraag?

BELANGRIJK: Voordat je eventueel de COVID app op je telefoon zet. Verwijder mijn naam en tel. uit je adresboek en op alle soc. media. Ik geef GEEN toestemming in het kader van privacy wet.

Familie, vrienden; “He is het goed als we vanavond even een bakje komen doen?”

“Heb jij de COVID app geïnstalleerd op je telefoon?”

—“Ja” — “Hoezo?”

Nou dan heb ik liever dat je niet komt of je telefoon thuis laat, dus ook niet bij ons voor de deur in de auto”.

Dat zou de vraag kunnen of zelfs moeten zijn.

Wordt namelijk je bezoeker positief getest, “vals positief’, dan krijg jij en iedereen die jij ontmoet en wellicht te traceren is een 10 dagen quarantaine opgelegd. Ik ken nu al iemand die 30 dagen achter de kiezen heeft in Nederland

Is het vals positief? Ja in mijn ogen -ALTIJD-!!

Het zit zo, er is nog geen enkele wetenschapper, niet èèn, die wetenschappelijk heeft kunnen aantonen dat een levend virus bestaat. Wat ze mensen te zien zijn exosomen, eiwitten die een gifstof ingepakt hebben en daarmee veilig gesteld voor jezelf … en anderen. Het gehele vaccinatie verhaal, waarvan ook nog nooit wetenschappelijke resultaten zijn overlegd, dubbelblind random met niet en wel gevaccineerden, het gehele vaccinatie verdien model staat met de COVID crisis op losse schroeven. Met deze crisis is de zaak op de spits gedreven en overal in elke taal zie ik nu het exosomen verhaal uit 2016 alweer opduiken. (uitspraak Hoge Duitse rechtshof in de zaak van Dr. Stefan Lanka)

Terzijde staat dat de gecreëerde C-OVID crisis gebruikt is voor het wereldwijd uitrollen van de NWO en zijn Deep State Sociaal Krediet Systeem dat voor China ontwikkeld is door onze ‘vrienden’ van Google.

We moeten onderlinge tweestrijd zien te voorkomen binnen onze relaties, maar wat doe je als iemand in jouw netwerk zo stom is die app te installeren, of in ieder geval zo onwetend, of angstig zodat logisch nadenken niet meer tot de mogelijkheden behoord.

Ik heb nu zelf al de ervaring als de “besmette partij” gezien te worden.

Februari verhuisden we naar Frankrijk, zes weken voor het ingaan van het confinement / opsluiting / lockdown konden we na 8 weken opsluiting en nog eens 4 weken gesloten grenzen weer vrij bewegen. Daarna hebben we welgeteld drie maal bezoek gehad, niemand had de moed om ons te bezoeken, bang gemaakt voor de mogelijke gevolgen voor hun werk als ze in bestemt gebied zouden zijn geweest. -ZOUDEN ZIJN GEWEEST, terwijl we in een dun bevolkt deel van Frankrijk wonen dat in geheel Nederland niet meer te vinden is. Met zo’n 3500 km2 en slechts 36.000 inwoners, dus dun bevolkt. Grotere plaatsen zoals Saulieu 2580 inwoners, Château-Chinon 2100 inwoners en Luzy 1980 inwoners.

Ja we moeten tweespalt in de maatschappij zien te voorkomen maar de C-OVID app is een gevaar voor -MIJN- vrijheid en de vrijheid van de mensen die ik daarna zelf ga ontmoeten en wellicht ook zo’n C-app hadden geïnstalleerd.

Ze hebben ons bij de ballen, dit moet stoppen die gekte voordat we in een totalitair Sociaal Krediet Systeem zitten volgens het China model.

Dit jaar waren veel leuke dingen die het leven waardevol maken om te leven reeds verboden. Ik wil mijn vrijheid terug en graag vredevol maar ergens moet ik een lijn in het zand trekken.


De C-app gebruikers kan ik missen als kiespijn en ik ga ze dat vertellen ook. “Jij bent niet meer welkom met die C-app”.

Wat is de volgende stap, iemand die niet gevaccineerd is krijgt reis beperkingen, dat is -NU- reeds gaande maar met de app volledig geautomatiseerd. Niemand durft dan nog een niet gevaccineerd persoon te bezoeken.

Dus als ik –NU– iemand weiger kan ik ze laten nadenken, als ik later als niet gevaccineerde besmet ben verklaard heb ik te maken met onomkeerbare gedane feiten !!

Mike schreef terecht; “Wat iedereen vreest is dat je de app automatisch meekrijgt via de nieuwste systeem-updates.

Dit scherm krijgt iedereen te zien bij > instellingen > Google instelingen op een Android telefoon


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk