Gaat Trump ons verlossen van C+ovid ?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #204
Countdown to Freedom #27 + 1 day


Om de titel helemaal af te maken: “Hoe en Wanneer, gaat Trump ons verlossen van de C+ovid hoax, de geControleerde schapen (ovid) hersenspoel griep. Juist nu er weer een ‘nieuwe studie verscheen van Hydroxychloroquine.

Dit zijn enkele van de krantenkoppen in de VS die we langs zien komen. De VS, want daar is de actie, Trump die COVID 19 heeft en 3 dagen in quarantaine ging en nu weer is teruggekeerd naar het Witte Huis met de boodschap; “Wees niet bang voor COVID, laat er je leven niet van afgangen, het komt goed.”

CNN: Hydroxychloroquine didn’t prevent Covid-19 among health care workers in new study

Hydroxychloroquine heeft Covid-19 niet voorkomen bij gezondheidswerkers in een nieuwe studie

New York Post: Hydroxychloroquine doesn’t stop spread of COVID-19 in health workers: study

Hydroxychloroquine stopt de verspreiding van COVID-19 bij gezondheidswerkers niet: onderzoek

Washington Times: Hydroxychloroquine ineffective at preventing COVID-19: Study

Hydroxychloroquine niet effectief bij het voorkomen van COVID-19: onderzoek

De studie moet de schijn geven dat het volgens de regels van het spel uitgevoerd is maar is niet in duo getest met zink en vitamine D wat nu net het tandem zijn die het zo effectief maken is gebleken uit praktijk onderzoek. Meer details over het onderzoek.

Waarom deze studie en de ophef ?

Dat is simpel, een nieuw vaccin moet een testfase doorlopen van 5 tot 10 jaar voordat dit veilig op de markt mag komen. In geval van een pandemie en het ontbreken van andere opties mag deze testperiode over geslagen worden bij gebrek aan beter. De uitkomst van de test van Hydroxychloroquine is dus vitaal voor het plan van de Nieuwe Wereld Orde.

Het is juist dit middel, Hydroxychloroquine, dat al sinds 1965 veilig gebruikt wordt bij malaria en Trump steekt er de loftrompet over. Boris Johnson heeft het ook gebruikt en we zijn in volle verwachting van de komende persconferentie van Trump.

Nu hij zelf, Melania en enkele stafmedewerkers besmet waren kan men niet meer zeggen dat hij onverantwoord omgaat met het “virus”.

Bovendien moet het de kiezers vertrouwen geven dat men veilig kan gaan stemmen op 3 november, …

Dat gezegd hebbende gaan alle dwangmaatregelen van de nieuwe dictatuur, de NWO, over ter wereld onder druk komen te staan, …

Niets is meer te gek in de media, het eind spel is ingeluid.

Een analist van CNN tweette dinsdag dat president Donald Trump “een biologische terrorist” is, maar hij verdubbelde later die statement en voegde eraan toe: “Ik bedoel dat letterlijk”.

Meer info over Hydroxychloroquine vindt je hier in een uitgebreid document


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk