Hoe gemakkelijk is iemand te hersenspoelen?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #203
Countdown to Freedom #28 + 1 day


Al jaren vraag ik mij dit af. Met de COVID crisis is mij dat meer dan duidelijk geworden. Hoe eenvoudig werkt de propaganda machine om iemand tegen alle regels van de logica in te ontdoen van zijn of haar denkvermogen? Een makkie blijkt, kijk naar alle mondkapjes dragers in het openbaar en ik weet 100% zeker dat het denkvermogen ernstig verstoord is.

De enige legitieme reden om een mondkapje te dragen is de boete die je kan krijgen, onterecht want het is een schending van de mensenrechten, een mondkapje is een aanslag op je gezondheid. Je krijgt niet voldoende zuurstof binnen, een aanslag dus op het binnen milieu van het lichaam.

Ik ben vrij actief met het aanspreken van mensen als daar ook maar de geringste aanleiding voor is. Zaterdagmiddag een bezoek aan de Praxis bouwmarkt Raamsdonksveer, uiteraard zonder het aanbevolen mondkapje. Een jongeman van het personeel met mondkapje die ik aanspreek van zeker 1,5 meter afstand doet een stapje terug voor mij. Ik verteld hem; “Ik zie dat je een stapje terug doet, maar een levend virus bestaat helemaal niet, je wordt voor de gek gehouden”. Antwoord; “Daar bemoei ik mij helemaal niet mee”. Beste jongeman dat is nog niet eens een antwoord op mijn vraag. Conclusie; “Bang en kan niet meer logisch nadenken”.

De ultieme internet generatie, de wereld van kennis ligt aan zijn voeten, is te bang om zelfstandig onderzoek te doen.

Logisch denken, lijkt totaal verloren te gaan, …

Als er een pandemie is moeten er meer doden zijn dan normaal. De nummer èèn killer is kanker. Iedereen kent mensen die daar aan gestorven zijn, dit jaar! Ik ken niemand die aan COVID 19 is overleden, ik ken ook slechts drie mensen in totaal waarvan ik weet dat ze de stempel Corona hebben gehad. De stempel want de fraude met testen is hoog. Slechts een jaar geleden zou je raar opgekeken hebben als iemand met 39,2 graden koorts in het ziekenhuis zou worden opgenomen, laat staan op de IC. Het bed, de warme kruik en uitzieken schijnt ineens niet meer te bestaan. Gek hé? Nou niet voor iedereen blijkt.

Je laat de cijfers zien van het CBS, de keiharde statistieken van overleden mensen; Sterfte cijfers CBS per week: “In 2020 overleden er tot en met week 11 (9 maart tot en met 15 maart) gemiddeld 3 145 mensen per week, net iets minder dan in 2019 toen er in de eerste 11 weken gemiddeld 3 174 mensen overleden”.

Maar waren dit niet de cijfers die de overheid deed besluiten een lockdown uit te roepen op 15 maart?

Daarna kwam er een piek: “Vanaf week 12 (16 maart tot en met 22 maart) is het aantal overledenen toegenomen tot 5 084 in week 14 (30 maart tot en met 5 april). De stijging valt samen met het begin van de COVID-19-epidemie. Na de piek in week 14 nam het aantal sterfgevallen af tot 2 773 in week 20 (11 mei tot en met 17 mei). De sterfte bleef daarna onder dat niveau, iets minder dan wat je voor deze tijd van het jaar zou verwachten”.

Maar waren die “COVID” cijfers schrikbarend hoger dan normaal met de griep. Nee en waar was die griep ineens gebleven, alles was COVID of was dit de gewonen griep?
Bron: CBS

Het woord pandemie: “Een wereldwijd verspreide epidemie die veel slachtoffers eist”. Maar net als er in Nederland geen buitensporig aantal slachtoffers zijn, zo zijn de statistieken in alle landen waar de “pandemie” heerst laag te noemen.

Die cijfers kan iedereen binnen een minuut vinden:

 • * Waarom zou je dan bang zijn om ziek te worden?
 • * Waarom vertrouw je de media dan op hun berichtgeving?
 • * Waarom ga je dan niet verder op zoek naar meer informatie?
 • * Waarom doe je dan zo’n mondkapje op?
 • * Waarom is er dan de grootste economische crisis aller tijden?
 • * Waarom worden werkzame medicijnen verboden?
 • * Waarom moet er een COVID app komen?
 • * Waarom worden er sociale maatregelen genomen?
 • * Waarom, waarom, waarom

* Zeg me na, hardop, Waarom?

Omdat er een aanslag gepleegd wordt op onze vrijheid en het gehele COVID 19 verhaal een sprookje is en de reden om die aanslag te plegen, ervan uitgaande dat “jij er met twee voeten intrapt” en ja je deed het, …

 • Je ging mee in het hele verhaal.
 • Je hield je aan de 1,5 meter.
 • Je hield je aan de bezoek verboden in bejaarde centra.
 • Je ging zo’n stom mondkapje dagen.
 • Je hebt voor de ‘zekerheid’ de COVID app gedownload
 • Je liet zien aan de wereld dat je bang bent.
 • Je liet zien aan de wereld dat je gehersenspoeld was / bent.

Dit bericht zag ik op Twitter voorbij komen van Martin Geddes wat ik volledig onderschrijf:

 “De derde golf van Covid19 zal psychiatrisch zijn. Een pandemie van psychische aandoeningen en zelfmoord. ” – degenen die van hun medeplichtigheid ontwaken, hebben zachte hulp nodig in plaats van een harde veroordeling”.

Martin Geddes is een doorgewinterde Q anon volger die ik zeer waardeer om zijn werk en inspanningen om de wereld een betere, eerlijke, rechtvaardige plaats te maken voor iedereen.


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk