We zitten in een wereldwijde karakter test.

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #202
Countdown to Freedom #29 + 1 day


Afgelopen zondag op dotcom. radio aflevering 226 ging het over de spanningen die merkbaar stijgen bij mensen nu ze meer en meer ervaren dat zekerheden wegvallen. Het geen houvast meer ervaren in je leven, hoe ga je daar mee om?

Je karakter noemt men ook je persoonlijkheid

Mike Donkers hierover, …

Dit is een wereldwijde karaktertest waar we collectief in zitten. Als de toekomst onzeker is, zul je de zekerheid uit jezelf moeten halen. We zijn echter allemaal getraumatiseerd en afhankelijk gemaakt van onze misbruikers: de overheid. Zij die naar hun misbruikers blijven kijken voor de oplossing (de maskerdragers) zitten in een Stockholm-syndroom en verlengen en verergeren hun trauma, wij hebben echter een UNIEKE KANS om hiervan te helen.

Dit kunnen wij niet alleen en daarom moeten we elkaar opzoeken. Tip: ga niet onderling met elkaar vechten, ondersteun elkaar en respecteer elkaars mening, ook al is deze 180 graden anders dan de jouwe. We hebben elkaar keihard nodig, nu meer dan ooit. Vorm lokale/regionale groepen via de Telegram-groep, zoek elkaar op, het liefst persoonlijk maar als de afstand te groot is desnoods online. Delen is helen!

– Mike Donkers

HERSENSPOELEN Iedereen die een klein beetje op de hoogte is met de achtergronden kan zien dat met de immense media en politieke propaganda machine mensen zeer eenvoudig te beïnvloeden zijn.

LEVEND VIRUS Wat men een besmettelijk virus noemt bestaat niet en heeft nog nooit bestaan. Dr Stefan Lanka heeft dat succes behaald voor het Duitse Hoge rechtshof in 2016. Geen enkele wetenschapper ter wereld kon daar onomstotelijk wetenschappelijk bewijs voor laten zien!

EXOSOMEN Wat men een virus noemt zijn exosomen, een vriend van het lichaam en geen vijand, die ingrijpt gif stoffen te verpakken in eiwitten zodat ze in tijden dat het immuunsysteem tekort schiet kunnen ingrijpen en het lichaam kunnen zuiveren.

IMMUUNSYSTEEM in de winter als de “R” in de maand zit en met name het vitamine D gehalte minder is krijg je de griep. Het mechanisme dus om je lichaam te zuiveren, niets dus om ongerust over te zijn betreffende gevaren van buitenaf, ze bestaan niet, of dacht je dat de natuur een foutje had gemaakt. Duizenden jaren kon iedereen zich gezond houden en de ‘gevaren’ van buitenaf zijn reeds opgelost door een betere hygiene en niet vanwege vaccinaties. Lees de geschiedenis van vaccineren

ONVOLWAARDIGE VOEDING Gebruik je voldoende volwaardige voeding dan heb je nooit griep. Dat weet ik inmiddels al meer als 25 jaar uit eigen ervaring. De griep is een nood voorziening van het lichaam.

Heb jij nog nooit nagedacht over deze en andere zaken dan merk je ineens in een andere wereld terecht te komen dan in de wereld die jij voor ogen had. Dat kan een behoorlijke schok zijn, je gaat aan jezelf twijfelen, je gaat de boodschapper voor gek verklaren in sommige gevallen. Maar zeg niet, “Het kan niet”, daarmee schakel je alleen jezelf uit, je zet jezelf buiten spel. Stel vragen, kun jij mij dit verklaren. Waar kan ik meer vinden zodat ik mijzelf een mening kan vormen in alle rust. Stel vragen, vragen en nog meer vragen. Als jouw gesprekspartner het niet weet, zoek iemand anders en ga zelf op zoek.

In deze tijden zijn vele mensen onterecht bang omdat ze denken ziek te kunnen worden, hoe herken je deze mensen?

MONDKAPJES Iedereen die vrijwillig rondloopt in de buitenlucht met een mondkapje is in min op meerdere vorm het slachtoffer van de propaganda machine. De enige reden om een mondkapje te dragen is om een boete te voorkomen van de overheid, onze ‘machthebbers’ ik noem ze sinds 15 maart de ‘bezetters’ net als in ’40 / ’45. Nu zijn ze de bezettingsmacht van de NWO.

P.S. Mondkapjes zijn ongezond om lang te dragen, je mag dit een medisch experiment noemen #IkDoeNietMee
CODE VAN NEURENBERG EN UW VEILIGHEID

HET VIRUS is simpelweg het excuus geweest om de wereldmacht te installeren de Nieuwe Wereld Orde. Dat kun je zien, er vallen geen doden meer en iedereen die getest wordt als ‘besmet’ nu het gevaar. De ziekenhuizen waren leeg, andere ziektes werden niet behandeld vanwege de ‘benodigde’ capaciteit voor het virus. Maar de ziekenhuizen waren leeg, een leugen, de teststraten zijn ook leeg. We weten dat in tijden als dokters staken, dat er dan minder doden vallen. Er zijn tijdens de (nep) pandemie minder mensen dood gegaan omdat chemotherapie, bestralingen en medicijngebruik minder of niet toegepast zijn in de deze periode.

Je karakter eigenschappen, je weet ze wel wat je goede en minder goede eigenschappen zijn. Maar in tijd van nood blijken sommige mensen ongekende eigenschappen te bezitten. Meer over karakter eigenschappen

Wil je reageren dan plaatsen we je reactie hieronder eMail

DEZE VIDEO GAAT OVER DE KARAKTER TEST


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk