… het is een feit, dit patent van Bill Gates 060606

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #202
Countdown to Freedom #30 + 1 day


Er zijn vele complottheorieën maar er zijn ook rationele feiten die niet kunnen worden ontkend omdat ze gedocumenteerd zijn. Deze omvatten het bestaan van de Bilderberg-club, het MK-Ultra-project van de CIA en de financiering van dubieuze politieke activiteiten door George Soros in een aantal landen.

Deze week kregen we dit artikel opgestuurd van een oplettende dotcom.radio luisteraar PA. Triot.

Bron Artikel: Open Dialogue Research Journal: Bill Gates, Vaccinations, Microchips, And Patent 060606
Door: Leonid SAVIN on 29/04/2020

Het hieronder beschreven geval heeft betrekking op een officieel gedocumenteerd feit, hoewel er iets nogal bijbels aan is. Octrooi WO / 2020/060606 werd geregistreerd op 26 maart 2020. De octrooiaanvraag werd ingediend door Microsoft Technology Licensing, LLC, onder leiding van Bill Gates, terug op 20 juni 2019, en op 22 april 2020 kreeg het octrooi internationale status. De titel van het patent is “Crypto currency-systeem dat gegevens over lichaamsactiviteit gebruikt“.

Dus, wat is deze uitvinding die de mensen bij Microsoft besloten te patenteren? De samenvatting van de online octrooiaanvraag stelt: “Menselijke lichaamsactiviteit die verband houdt met een taak die aan een gebruiker wordt verstrekt, kan worden gebruikt in een data proces van een cryptocurrency-systeem. Een server kan een taak leveren aan een apparaat van een gebruiker die communicatief is gekoppeld met de server. Een sensor die communicatief is gekoppeld aan of is opgenomen in het apparaat van de gebruiker, kan lichaamsactiviteit van de gebruiker detecteren. Gegevens over lichaamsactiviteit kunnen worden gegenereerd op basis van de waargenomen lichaamsactiviteit van de gebruiker. Het crypto currency-systeem dat communicatief aan het apparaat van de gebruiker is gekoppeld, kan verifiëren of de lichaam activiteitsgegevens voldoen aan een of meer voorwaarden die zijn gesteld door het crypto currency-systeem, en crypto currency toekennen aan de gebruiker wiens lichaams-activiteits-gegevens zijn geverifieerd. “

(Noot) “Het ingebouwde tijdklok registratie systeem”

Met andere woorden, er wordt een chip in het lichaam ingebracht die de dagelijkse fysieke activiteit van een persoon controleert in ruil voor crypto currency. Als aan voorwaarden is voldaan, ontvangt de persoon bepaalde bonussen die ergens aan kunnen worden besteed.

Een gedetailleerde beschrijving van de “uitvinding” levert 28 concepten op voor hoe het apparaat zou kunnen worden gebruikt.

Het geeft ook een lijst van landen waarvoor de uitvinding bedoeld is. In wezen zijn dit alle leden van de Verenigde Naties en enkele afzonderlijk gespecificeerde regionale organisaties – het Europees Octrooibureau, de Euraziatische Octrooiorganisatie en twee Afrikaanse organisaties voor de bescherming van intellectuele eigendom.

Hoewel het inbrengen van microchips in het lichaam niets nieuws is – het Masonic Youth Child Identification Program is al een tijdje actief in de VS, en mensen die zichzelf cyborgs noemen vertonen verschillende implantaten – is de betrokkenheid van Microsoft interessant. En waarom heeft het patent het codenummer 060606 gekregen? Is het toeval of de opzettelijke keuze van wat in het boek Openbaring het nummer van het beest wordt genoemd?

De naam van Bill Gates wordt tegenwoordig voortdurend genoemd in verband met zijn belangen in farmaceutische bedrijven, vaccinaties en financiering door de WHO. Hoewel de globalistische media proberen Bill Gates als een groot filantroop te benadrukken en hem op alle mogelijke manieren tegen aanvallen en kritiek te beschermen, is het onwaarschijnlijk dat ze een heel web van connecties kunnen verbergen.

Het bedrijf van Bill Gates is betrokken bij een ander project: het digitale identiteitsproject ID2020 Alliance. Op de homepage van de website staat dat het project zich sinds 2016 bezighoudt met de kwestie van digitale rechten. In 2018 werkte de Alliantie samen met de Hoge Commissaris van de Verenigde Naties voor vluchtelingen. Naast Microsoft omvat de alliantie de Rockefeller Foundation, de ontwerpstudio IDEO.org (met kantoren in San Francisco en New York), het adviesbureau Accenture en Gavi, de Vaccine Alliance – een bedrijf dat actief verschillende vaccins promoot en distribueert rond de wereld. Het secretariaat van de Alliantie is gevestigd in New York.

Het is veelzeggend dat Gavi, de Vaccine Alliance, voornamelijk landen in Afrika en Azië bestrijkt. In Europa is de organisatie alleen actief in Albanië, Kroatië, Moldavië en Oekraïne, en in de Kaukasus in Georgië, Armenië en Azerbeidzjan. Gavi, heeft de Vaccine Alliance ook banden met de Bill & Melinda Gates Foundation, de Wereldbankgroep, de Wereldgezondheidsorganisatie en UNICEF. Dit zijn allemaal oprichters!

Sinds februari 2020 richt Gavi, de Vaccine Alliance zich op de coronaviruspandemie. De CEO van de organisatie is dr. Seth Berkley. Hoewel het hoofdkantoor van Gavi, de Vaccine Alliance, in Genève is gevestigd, komt Berkley zelf, een epidemioloog van opleiding, uit New York. Sinds het einde van de jaren tachtig heeft hij acht jaar bij de Rockefeller Foundation gewerkt en is hij fellow bij de Council on Foreign Relations. Hij is ook lid van de adviesraad van het in New York gevestigde Acumen Fund.

Er is dus weer een andere link gevonden. Theologische interpretaties van het patentnummer kunnen waarschijnlijk het beste worden overgelaten aan experts op het gebied van religie, maar het is duidelijk dat er sterke banden zijn tussen organisaties en bedrijven zoals de Rockefeller Foundation, Microsoft, de farmaceutische lobby en de Wereldbank groep, om nog maar te zwijgen van secundaire dienstverleners. Ze proberen de rol van een supranationale regering te spelen door voortdurend te focussen op het feit dat de nationale regeringen tegenwoordig niet alleen het hoofd kunnen bieden aan epidemieën, ziekten, hongersnoden, enz. Maar zoals China heeft aangetoond, kunnen ze dat wel. Het Westen kan en wil dit echter niet erkennen, vooral omdat het de macht niet wil delen. Dus de globalistische media zullen hun informatiecampagnes voortzetten, waarbij de schuld overal behalve bij het Westen zal worden gelegd. Het is veelzeggend dat op dit moment, nu aanvullende informatie over het coronavirus begint te verschijnen, valse verhalen over de rol van China in de epidemie zijn opgevoerd en statistieken zijn gemanipuleerd.

Noot: Een van de commentaren onder de post stelde het heel duidelijk: “Het ‘GEKOPPELD AAN’ betekent ingebracht in het lichaam. Ze hebben dat onderdeel duidelijk met opzet weggelaten omdat het niet vrijwillig is, zoals het dragen van een horloge of het dragen van een telefoon. Als je je niet aan hun regels houdt, heb je geen geld, eten of kleding of zoiets. Je zult overgeleverd zijn aan hun genade … precies zoals ze het willen … volledige controle van hun kant en volledige onderwerping en slavernij van onze kant. Blijf graven en onderzoek doen … het is allemaal te vinden”. Het plan voor totale controle, …

Meer info PatentScope: WO2020060606 – CRYPTOCURRENCY SYSTEM USING BODY ACTIVITY DATA


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk