dotcom.radio aflevering 226 van 04-10-2020


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #201
Freedom Countdown #31 + 1 dag


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering 226 Reacties luisteraars met o.a. Bill Gates patent 060606 – Trump ‘besmet’ met COVID – opnieuw genomineerd – Invoering Noodwet – Mondkapjes waanzin slaat nu ook toe in Nederland en meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

[PA. Triot] COVID kaartjes: Buiten Nederland bestaat de kleur groen voor ‘veilig’, ‘nul besmettingen’ ook niet meer (ADAC = Duitse ANWB). De kleur van veilig is ineens ‘geel/oranje’ (voorheen betekenis waarschuwing / opletten). We MOETEN IN ANGST BLIJVEN [CONFORMEER]

[PA Triot] Bill Gates, Vaccinations, Microchips, And Patent 060606 (“Cryptocurrency system using body activity data”)

Patent WO 2020/060606 (World Order 2020 666)
https://patentscope.wipo.int/search/en/detail.jsf?docId=WO2020060606&tab=PCTBIBLIO Via tabbladen meer patent info. Ondertekent door nog zo’n paradijs met belastingvrije salarissen en ontelbare toelagen, vergoedingen ed.: NPO te Rijswijk. Betaald door belastingbetalers.

(noot: een ingebouwde tijdklok of je recht hebt op geld vergoeding?)

[Huub] Ik ben erg benieuwd hoe jullie aankijken tegen het tijdspad van de great awakening?

[Martin] Even een compliment voor de omlijsting ; het muziekje … hoor ik ook al jaren, maar er is iets bijzonders aan, het verveelt niet, das heel knap !
Voor de liefhebbers hier kun je het downloaden

[Rob] de Telegraaf Corona patiënt krijgt een enkelband

[Erik] In de Dotcom radio podcast afgelopen zondag hoorde ik jou of Mike zeggen: “het feit dat Rutte en de Jonge (zo achterlijk) doen zoals ze doen is omdat ze die opdracht hebben gekregen. Daar moest ik even over nadenken en ging terug naar de YT film die ik onlangs zag Hier de link: https://youtu.be/yEuP92-bnpg Het gaat over wat Trump als eerste heeft gedaan met de info van de NSA… Heel erg interessant…. (Saoedi Arabië, dan Israël en het Vaticaan en toen de Navo top..) Ik weet niet hoe jullie aan die info komen, maar het loopt redelijk parallel met deze docu Timeline. Ofwel, Als ik het goed begreep is Rutte -en alle anderen- bij de NAVO top in 2017 (door Trump) goed geïnformeerd en geconfronteerd over de misdaden die hij én de NL overheid hebben gepleegd en dat ze daardoor zijn bevelen moeten opvolgen. Dus ik vroeg me af of dat de aanleiding was van jullie opmerking … of hebben jullie een andere achtergrond?
– onze bron op twitter o.a. 3Days 3Nights twitter draadje Proof of submission

medeplichtig
Geduld, – Geloof, – & – Vertrouwen, …

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

Dé Noodwet

Google Tries to Burn LBRY … But LBRY Fights Back
– LBRY, an open-source, decentralized protocol that is helping creators share video content peer-to-peer through the LBRY app and LBRY.tv.

Gedrag en de Black magic. gezondheidsradio over het onderzoek van Schoethaller onder 1 miljoen scholieren in 1973. Een beter voedingsstatus dus zonder detoxen en meer gaf gemiddeld 2 rapportcijfers verbetering te zien

XanderNieuws Australisch Lagerhuis stemt in met concentratiekampen voor complotdenkers;

Activist Post: The Police Are Requesting Data from People’s Smart Speakers at an Alarming Rate

TRUMP– & –Qanon

02-10 Trump in quarantine positief getest
President Trump has ordered the notorious Guantanamo Bay detention camp in Cuba to prepare for “high-level” American prisoners, according to a new Military of Defense report.

Debat Trump / Biden onderzoek naar electronisch oortje (Q post)

Patriots Declass [DS] 

Trump nominated a third time for Nobel Peace Prize this time by Australian law professors for his doctrine against endless wars

The President Has an “Internet Kill Switch” — A Bipartisan Group of Lawmakers Wants to Change That Een wet uit 1934

Ilhan Omar’s stembus fraude aan het licht gekomen bij Project Veritas

The Colorado Secretary of State is under fire after mailing postcards to dead people and non-citizens, urging them to go online and register to vote.

California Teacher Threatens To Kick Student Out Of Virtual Class Over Pro-Trump Flag Hoe zit dat in NL: politiek in het klaslokaal

Q post 4802 01-10-2020 What if C19 didn’t excist ?

CORONA

2de mondkapjes slachtoffer in Duitsland overleden

Voorzitter Horeca Nederland krijgt flink zijn vet in de video “horeca dicht om 22.00 uur”

Maandag werd de eerste ziekenhuis opgenomen Corona “patiënt” in de familie geregistreerd. Op de IC na 24 uur werd een tweede test afgenomen terwijl de uitslag van de eerste nog niet binnen was. Vraag; “Wat doe je dan op de IC met een betje koorts?” Geneeskunde voor de hogere toneelschool, maar ik hou mijn mond. Het is maar aangetrouwde familie en ik sta al bekend als “GEK”

The CDC’s new estimate, for the first time, is broken down by age groups. Here is what the CDC calls its “current best estimate” of chances of dying from the virus if you get infected:

1 out of 34,000 for ages 0 to 19;
1 out of 5,000 for ages 20 to 49;
1 out of 200 for ages 50 to 69; and
1 out of 20 for ages 70 and up.

Here’s another way to look at the same numbers. If you get infected, your chances of surviving are as follows:
Age Group                                           Probability of Survival
0-19:                                                    99.997%
20-49:                                                  99.98%
50-69:                                                  99.5%
70+:                                                     94.6%

British MP Urges Mandatory COVID Vaccinations For Anyone Wanting To Travel opmaat naar Sociaal krediet systeem
reizen naar de UK kan nu al niet zonder quarantaine

Netanyahu waarschuwt: lockdown kan een jaar duren

Een bijwerking van COVID: suicide among active duty Army is up 30%, from 88 last year to 114 this year, while the Army Guard is up 10% from 78 to 86 over the same period.

Is The UK Heading Toward Medical Martial Law?
– Noot of gaan ze ook daar HCQ distribueren?

TWITTER

Ikzelf op Twitter: Dit weekend een bliksembezoek aan NL even kijken hoe snel het naar de bliksem gaat, en of er al iemand op het idee is gekomen een bliksem -afleider- te installeren? Een soort overheid negeerder, of een grondwet hersteller?

MeMyself&I: Mondkapjes en oogkleppen nu als setje te koop in de kleur schaamrood

MeMyself&I: Dames, wat gaan jullie doen met die extra vrije tijd? Opmaken en daarna een mondkapje is immers zinloos. De ogen en mond vormen een team aangaande de gezichtsexpressie. Dat is wat mij het eerst boeit, dat ‘knoopje los’ gaat dan al aan mij voorbij !!

GEDACHTENVOER

Red spaarders geen bankiers – steun dit burger initiatief

GV Zwijgzaam toezien: De Triomf Van Het Kwaad

leesbewust startpagina

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten