“Allemaal, … voor het algemeen belang.”


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #201
Countdown to Freedom #31 + 1 day

Een berichtje (gedachtenvoer) van onze Duitse correspondent, …


Maak je geen zorgen over het feit dat oma alleen in het verpleeghuis sterft. Ze heeft dementie en ze is bang, maar ik weet zeker dat ze het begrijpt.

“Het is voor het algemeen belang.”

Maak je geen zorgen als anderen hun bedrijf verliezen, hun droombedrijf, dat ze hebben opgebouwd met leningen die niet meer kunnen worden afgelost. En maak je geen zorgen als iemand zijn appartement of huis verliest.

“Het is voor het algemeen belang.”

Maak je geen zorgen als het aantal zelfmoorden stijgt door honderdduizenden faillissementen. Je hoeft alleen maar offers te brengen in deze moeilijke tijden, waarin weinig mensen werkelijk ziek zijn van dit “killer virus”.

“Het is voor het algemeen belang.”

Maak je geen zorgen over de depressie van je kind als hij of zij de hele dag een masker moet dragen en de emoties van de ander niet kan interpreteren en omdat hij of zij niet kan achterhalen hoe hij of zij zijn of haar weg moet vinden in de online lessen. Maak je geen zorgen als hij zijn beste vriend mist.

“Het is voor het algemeen belang.”

Maak je geen zorgen over haar tante die geen behandeling voor haar kanker kan krijgen. Haar offer is om levens te redden… alleen niet de hare. “Het is voor het algemeen belang.”

“Zorg ervoor dat u de politie belt als u vindt dat uw buurman te veel mensen heeft uitgenodigd in het appartement en zich niet aan afstand-regels houdt.

“Het is voor het algemeen belang.”

Applaudisseer wanneer ouders die weigeren om maskers te dragen worden bedreigd dat het jeugdbureau hun kinderen wegneemt als ze zich niet in overeenstemming met de regels gedragen. (gebeurt nu in Duitsland)

“Het is voor het algemeen belang.”

Maak je geen zorgen als de gezondheidsdienst DNA-testen doet op je kinderen op school. (gebeurt al in Duitsland)

“Het is voor het algemeen belang.”

DENK ER OVER NA,
DENK ER GOED OVER NA,
HET GEBEURT VLAK VOOR JE OGEN


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk