Q anon, op weg naar de ontknoping, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #178
Countdown to Freedom # 53 + 1 day


In 2016 voor en na de verkiezing van Trump zagen we overal ter wereld de valse vlag aanslagen met vrachtwagens en luxe auto’s die het publiek inreden waardoor men overal bij elk evenement wegblokkeringen opwierpen. “The Summer of Rage” Daarna kwamen met name de lastercampagnes tegen Trump, de ene na de andere seksuele uitspattingen, Russische samenzweringen, een afzettingsprocedure, niets was gek genoeg. Intussen werden de anons vanaf einde 2017 door “Q” op de hoogte gehouden van zaken die speelden al was het via een niet altijd te doorgronden tijdlijn. De vijand keek immers mee en lieten zich daardoor uit de tent lokken. Zo werken we dag voor dag toe naar de tweede termijn verkiezing op 3 November. Ook daar is het nog onduidelijk welke elementen al zichtbaar gaan worden van de duistere strijd. Wat wordt al duidelijk voor de verkiezing en wat daarna pas? In ding is duidelijk, de rol die de anons toebedeeld krijgen om de dan passende en zichtbare puzzelstukjes te tonen aan de wereld. Eerst geloven dan zien, dat -was- de boodschap. Daarna de wereldbevolking de hand reiken, dat stadium komt met rasse schreden dichterbij.

updates volgen


Een emotionele oproep aan de politie en leger voor het bewaren van de vrede en gerechtigheid, … KIJKEN dus !

Mike Donkers (Fact(s)frum

Het debat is dus wel degelijk doorgegaan. Henk, er is een fake Breaking 911-account, ik ben er 1 keer eerder ook ingetuind toen ze naar buiten brachten dat de vrouw die gered is in Honduras Natalee Holloway was. Dat was een gerucht dat door deze fake account als feit is gebracht. Idem met het evt. afzeggen op het laatste moment door Biden i.v.m. ‘COVID’, dat was speculatie vooraf gebracht als feit door deze fake account. Ik had het gisteravond al kunnen ontzenuwen, maar had besloten om vroeg naar bed te gaan i.v.m. dit debat.

OK, nu naar het debat zelf:

Dit was verreweg het meest chaotische debat in de Amerikaanse geschiedenis. Niets is echter toeval, alles is gepland. You’re watching a movie, enjoy the show. Hoe gaat Joe Biden uitleggen dat hij nu al maanden van voren niet weet dat hij van achteren leeft en nu ineens wel mentaal scherp en coherent is, terwijl Trump hem niet laat uitpraten, hem voortdurend van zijn stuk probeert te brengen en er volop in gaat als een olifant door de porceleinkast? Hoe kan Biden zgn. ‘dement’ zijn het ene moment en op het andere moment wel goed bedraad blijken te zijn in zijn bovenkamer?

Als Biden de vragen van tevoren heeft gekregen en voorgekookte antwoorden had willen geven is hem dit zo moeilijk mogelijk gemaakt door Trump. Het wordt dan uiterst verdacht dat Biden toch helder blijft en probeert zijn verhaallijn vast te houden. Bedenk ook dat Amerika een land van alfa’s is, ze houden daar wel van een potje verbaal matten. Hier in Europa zou deze strategie dodelijk zijn geweest en zou Trump gezien worden als ‘onfatsoenlijk’ en had men gesproken over de ‘toonzetting’ van het debat.

Trump was helemaal niet bezig met debatteren, hij weet dat hij de verkiezing al heeft gewonnen. Nog belangrijker, hij weet dat de verkiezing een schijnvertoning is waarbij op grote schaal gefraudeerd wordt, niet alleen deze keer maar ook alle voorgaande keren. Dit is ook de reden waarom fraudeurs als Biden en zijn vice-presidentskandidaat Kamala Harris en al die andere corrupe Democraten nu al DECENNIA in het zadel zitten, terwijl niemand hen wil. Trumps taak op dit moment is om dit bedrog voor eens en voor altijd zichtbaar te maken en het een halt toe te roepen. Daarvoor moet hij Biden genadeloos aanvallen op zijn bedenkelijke politieke verleden en reputatie, zijn criminele zoon Hunter en zijn voormalige baas, Barack Obama. En dat is exact wat Trump heeft gedaan.

De doorsnee Amerikaanse kiezer die geen idee heeft wat ze aan het kijken waren en die denkt dat verkiezingen altijd eerlijk verlopen heeft chaos gezien. Dit is een voorbode voor de verkiezing zelf, de kiezer wordt mentaal voorbereid op de meest chaotische verkiezing ooit. Als je dacht dat Bush-Gore in 2000 chaotisch was, maak je borst maar nat voor wat er in november en daarna gaat gebeuren!

Ik moet ook denken aan de drie debatten die Trump had met Hillary in 2016. Ik zag toen een agressieve Trump, een ingehouden Trump en een Trump die een middenweg bewandelde. Gaan we een rustigere Trump meemaken in het tweede debat met Biden? Was dit een manier om Biden af te kunnen tasten om te zien hoe stressbestendig hij is als hij onder vuur komt? Zal Trump hem de volgende keer met gerichte argumentatie proberen te verslaan? Wat gaat er allemaal uitkomen aan onthullingen nog voor het tweede debat? Zal Biden zich als gevolg van de grootscheepse schandalen en corruptie moeten terugtrekken? Wordt hij daarna gearresteerd? Een politieke kandidaat mag 90 dagen voor de verkiezing niet worden vastgenomen, maar wel als hij zijn kandidatuur intrekt!

Biden werd vannacht vermorzeld en Trump nam een risico door dit zo agressief te doen. Dat komt omdat Trump weet wat er gaat komen, dus dit risico is ingecalculeerd. Er zal nl. ook chaos zijn de komende weken voorafgaand aan de verkiezingsdag. Obamagate/Spygate staat op het punt om onthuld te worden, Watergate x 1000!

Dit gaat allang niet meer om de verkiezingen, want dat is slechts een poppenspel. Dit gaat om de WAARHEID, de toekomst van de Amerikaanse constitutionele republiek. Trump zit in een andere fase, in 2016 moest hij nog het politieke spel meespelen maar nu veegt hij zijn kont ermee af. De kiezer heeft het nog niet door, maar zal zeer spoedig te weten komen dat er veel meer op het spel staat dan een vierjaarlijkse strijd om het Witte Huis.

Hier een mooi momentje van het debat, waarin Biden knockout werd geslagen en wat mijn punt goed illustreert:

Here was the knock out punch of the night! All the truth in one shot! …- https://t.co/UwgiLOVWs8

29-09-2020
28-09-2020
28-09-2020
De Deep State is niet blij met de maatregelen van Trump aangaande hun “vrije meningsuiting” linkse politieke voorkeuren en censuur op sociale media van andersdenkenden. Zie linksonder 666
23-09-2020
24-09-2020

21-09-2020 we plaatsen nu de BitChute video vanwege regelmatige boycot op YouTube

19-09-2020
18-09-2020

Liz Crokin

Voor degenen onder u die niet weten waarom president Trump Ghislaine Maxwell het beste wenste, hier is wat inzicht. President Trump stipt constant de Deep State aan en ja, hij gebruikt vaak sarcasme. De Deep State gebruikt de hele tijd communicatie- en codewoorden. Trump heeft een geschiedenis van het gebruiken van hun codes en het in hun gezicht gooien. Q plaatste dat iemand het beste wensen de communicatie van de Deep State is voor doodsbedreiging. Zoals ik uitgebreid heb gemeld, is de enige reden waarom Jeffrey Epstein en Maxwell zijn gearresteerd vanwege president Trump en zijn DOJ. Bovendien moet Trump neutraal blijven over deze gevallen voor optica. Als hij dat niet doet, zullen ze hem een ​​tiran noemen en hem beschuldigen van het bewapenen van zijn DOJ om politieke redenen tijdens een verkiezingsjaar. Trump speelt 5D-schaken en loopt altijd 1.000 stappen voor. We kunnen zijn bewegingen niet altijd begrijpen, maar ik kan je verzekeren dat alles wat hij zegt en doet strategisch is. Hij werkte al lang voordat hij president werd als dubbelagent om de satanische pedofiele cabal neer te halen. Hij heeft toegang tot het hoogste niveau van geheime informatie en werkt samen met het beste militaire inlichtingen team dat ooit heeft bestaan. Ook is zijn favoriete boek The Art Of War en hij gebruikt constant Sun Tzu-tactieken om de vijand te bestrijden. Als Trump iets zegt of doet dat nergens op slaat, reageer dan niet uit emotie. Er gebeurt veel achter de schermen en als het stof is neergedaald, is alles logisch!

We benoemden al de trend om Qanon in een kwaad daglicht te stellen in de internationale media, ze gaan nu een GIGA stap verder en beschuldigen de Qanon beweging voor zaken waar jij hoogstwaarschijnlijk nog noot van gehoord hebt en leggen daarmee hun eigen geheimen bloot


QAnon is a Nazi Cult, Rebranded

“In QAnon, Nazism wants a comeback”: Anti-Semitism expert reveals parallels between QAnon and Nazism

The Frightening Parallels Between QAnon and Hitler’s Nazis

07-09-2020
03-09-2020
02-09-2020
https://youtu.be/H6q86niOUcg?t=101

Een zoektocht op YouTube (31-08) levert al snel 588 nieuwe video’s op over de laatste 24 uur op het onderwerp “Q anon” in alle mogelijke talen, pro en con de beweging, on mogelijk om een indruk te krijgen wat de onderwerpen zijn maar wel dat de beweging groot is

Het verhaal in de bovenstaande video staat al sinds 12 juni op mijn website beschreven en het rapport te downloaden. Bovenstaande video geeft de Nederlandse vertaling Dé Grote Reset na Corona: de glazen bol, of ’n geschiedenisboek? -Rockefeller Files-

… en de media in de verdediging, … na drie jaar doodse stilte. Opvallend dat alle media over de gehele wereld nu begonnen zijn de beweging in een kwaad daglicht te stellen en belachelijk te maken. Ok Nederland doet mee met deTelegraaf en BNR nieuwsradio As Me Anything


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk