Zwijgzaam toezien: De Triomf Van Het Kwaad


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #196
Countdown to Freedom #36 + 1 day


Deze zin kwam ik maandagmorgen tegen op het forum van dotcom maatje Mike Donkers: “Drie woorden: KOM IN OPSTAND! Vooruit, een 4e woord erbij: MASSAAL! Er gebeurt NIETS wat wij niet toelaten, medeplichtigheid is het instrument van de duivel.

We gaan dit gegeven weer eens even in een spreuk vangen.

Zijn vele mensen niet zelfstandig bezig naar de duivel te lopen,
met niets doen en het hart maar hopen?
Van hoop naar wanhoop is een pad vol met “ja maar”
en besluiteloosheid het grote gevaar?

Het is als kijken voor ‘ons’ naar een hele slechte film, waar je mensen ziet worstelen met de realiteit, de angst, radeloosheid, of gewoon de schouders ophalend, het zal wel weer goed komen, voor deze laatste groep, …

Hoeveel mensen zouden dat gedacht hebben in China 2009 “het komt wel weer goed”, toen daar de eerste stappen werden gezet naar het Sociaal Krediet Systeem. Mensen die sinds die tijd stap voor stap buiten de maatschappij zijn komen te staan, geïsoleerd van het leven. En hoeveel mensen zijn zich maar al te bewust dat het volgen van de overheidsregels ze hebben gedegradeerd tot willoze slaven?

Hoeveel denken nu; “Had ik toen maar…?”

25 jaar geleden besloot ik mijn gezondheid zelf ter hand te nemen, actief op zoek te gaan omdat ik net als ieder ander in die tijd op relatief jonge leeftijd de ongemakken begon te ervaren van het ouder worden, … of de verkeerde leefstijl en voedingsgewoontes? Ik heb mij ontworsteld aan de statistieken en ben op mijn 68ste medicijn vrij, klachten vrij en met kennis van zaken gezegend dat zo te houden tot minstens 100 jaar oud. Dit is geen hoop maar het uitvoeren van een plan. Yep, je hebt gelijk, plannen kunnen mislukken maar zonder plan heb je uitsluitend de factor ‘geluk’.

Tijdens die ontdekkingsreis heb ik al vele mensen bij de hand genomen via mijn eBoek; “Zoektocht naar gezondheid”. Zo nu en dan krijg ik daar complimenten en bedankjes voor. Maar daar gaat het niet eens om, het was mijn reis die ik interactief deelde. Wat veel confronterender was. Mensen die ik graag deelgenoot wilde maken van mijn opgedane kennis, omdat ze in de problemen waren geraakt, wilden niet luisteren, ze zaten op een andere frequentie, onbereikbaar, en hebben nooit geweten dat er een andere weg was. Dan kreeg je een telefoontje, een kaartje en stond je op een begrafenis met in gedachten, ….

Nu zijn we aangeland in 2020 en jaar als nooit te voor. Een coup gepleegd op 15 maart door de Nieuwe Wereld Orde op wereldschaal en echt onvoorstelbaar voor velen dat zoiets überhaupt kan gebeuren.

Van complot gekkie ben je naar Gekke Henkie gepromoveerd en er zijn mensen en familieleden die dat niet allen denken maar dat ook tegen je uitspreken. Maar dat maakt eigenlijk helemaal niet meer uit want je hebt het pad dat je bewandeld terdege goed onderzocht.

Je hebt al die complotten, het een na het ander allemaal uit zien komen.

Je weet ook dat er mensen zijn die zo in en in slecht zijn dat de waarheid niet te bevatten is voor de mensen die ineens -allemaal tegelijk- hiermee geconfronteerd worden. Je houdt er rekening mee dat er rouwkaartjes gaan komen om je te mentaal te wapenen tegen dit onheil. Je weet voor jezelf dat jij je best hebt gedaan. Niet opgewassen tegen de geavanceerde propaganda en hersenspoel technieken. Zo nu en dan probeer je een op een iemand voor de leeuwen weg te slepen, voor een naderend ravijn.

We zitten nu in een geweldige tijd om mee te maken, de bevrijding van het kwaad. Maar om die bevrijding massaal te kunnen vieren zullen we ook massaal moeten ontwaken, met harde hand is dat nu aan het gebeuren, voor “ons” de slechte film die we aanschouwen, maar we kennen het script. Voor velen van jullie de ontdekking van de surrealistische wereld, het ontwaken uit de Matrix.

Een ontwaken dat -nu- al geleid heeft tot zelfmoord beslissingen omdat men geen zicht had op de gehele weg.

Een diepe coma toestand voor de velen die braaf en angstig de duivel gehoorzamen en dat tonen met het dragen van de mondkapjes. De overtreffende trap zijn het die alleen in een auto zich menen te moeten beschermen tegen het (nep) virus.

Een dan komen er mensen die zeggen dat levende virussen helemaal niet bestaan. Dat is een weg die ze niet zien, dat is voor velen zelfs een weg die totaal afgesloten is.

Maar dat is ook dezelfde weg die voor anderen wel zichtbaar is geworden, een weg die ze echter (nog) niet durven te tonen aan diegene waar ze dichtbij staan, aan diegene waar ze wellicht de weg ook kunnen tonen.

“Iets”, … iets houdt deze mensen tegen om in actie te komen, besluiteloos, ik moet zelf eerst zekerheid hebben? Maar die tijd is je niet meer gegund, de coup is immers al meer als een half jaar geleden gepleegd en de dreiging van het vaccin wordt met de dag groter, een DNA vaccin, daarna is er geen weg meer terug.

Ik kan ook niet in een glazen bol kijken, maar stel dat er nog snel een paar miljoen mensen de pech hebben dat de bevrijding iets te laat komt. En jij bent een van die twijfelaars die niet in actie kwam en je ziet mensen ontvallen omdat jij de kreet van Rutte iets te letterlijk nam en “je Bek hebt gehouden”

Heb je dit gelezen, of lees het nog een keer, …

Maar ook zeker het onderstaande lezen, want dit is waar de reis naar toe gaat, …


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk