dotcom.radio aflevering 225 27-09-2020


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #194
Freedom Countdown #38 + 1 dag


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering 225 – Bijdrage luisteraars o.a black magic – referendum – emotionele oproep aan politie en leger – Sociale media verliezen hun rechten – PCR testen in buitenland – HCQ niet verboden, nieuwe rechtszaken? – en tientallen andere onderwerpen, …[Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

Politieke clowns regeren als volleerde acteurs
Goochelend met hun COVID cijfers als volmaakte fraudeurs
We worden geregeerd door angst terreur
Wanneer kom je in verzet tegen deze malheur? (tegenspoed)

HENK MUTSAERS

[Dirk] Beste Henk, Een jaar of 10 geleden kwam ik jou op het spoor en heb mijn leven drastisch veranderd, toen ik mijzelf de vraag stelde op m’n 65ste levensjaar bij pensionering:”Wat ga ik er aan doen om te voorkomen dat Ik kanker krijg” 

Jouw gratis e-book ‘Mijn zoektocht naar gezondheid” heeft me daar enorm mee geholpen. Ik ben je daar onuitsprekelijk dankbaar voor en ik heb – en ik doe dat nog steeds –  jouw e-book aan velen als verjaardagscadeau aangeboden.

Ik beluister – zeker nu – weer wekelijks de dotcom radio uitzendingen op zondagmiddag wanneer ik minimaal 1 uur in mijn bad lig te weken. Ook  Mike Donkers wil ik bij deze hartelijk danken voor jullie tomeloze inzet.

Tot slot wil ik nog een suggestie doen om de volgende site en informatie aan de luisteraars door te willen geven nml. www.stopworldcontrol.com
Deze web site – van de Belgische kunstenaar David Sorensen – verdient m.i. jouw aandacht, maar ook van jouw luisteraars en lezers.  Er wordt in een aantal pagina’s (met 20 bewijslasten als referenties helemaal onderaan (scrol 20 a 30 pagina’s naar beneden) op overduidelijke wijze bewezen dat de hele crisis van te voren volledig is gepland. Dat weten jij en ik wel  maar hoe maak ik dat anderen zo kort en bondig mogelijk duidelijk….. dat is een vraag waar ik veel mee zit…. hoe krijg ik anderen zo snel mogelijk naar een hoger niveau van bewustzijn. Daar kan m.i. deze pagina enorm bij helpen. Daarnaast vind ik de ‘Urgente video’s”   ook buitengewoon indringend, duidelijk en laten niets aan de verbeelding te wensen over. Bijv. 

THE BATTLE FOR HUMANITY


How the COVID-19 vaccine may transform humanity forever, going from HUMAN 1.0 to HUMAN 2.0
This video is banned on social media, because it’s so powerful and true. Download it using one of these buttons, and upload it wherever you can. Share truth worldwide! 
https://www.stopworldcontrol.com/videos/

Ik denk dat de site https://www.stopworldcontrol.com nog maar een paar weken in de lucht is en ben buitengewoon geïnspireerd door de informatie en presentatie. Hoop dat je mijn bericht de moeite waard vindt om daar iets aan je lezers en luisteraars van over te brengen.

Keep on the good work.  Met hartelijke groet, Dirk (geb 24 juli 1946)  en nog immer zeer gezond, levendig en vol moed en energie. Vanwege de Rosh Hasjanah en Grote Verzoendag ben ik aan het vasten van 18 september t/m 28 september , wat mij ook weer buitengewoon veel energie geef

[Rinno] Vorige week besproken deze week een interview over de internationale class action tegen de PCR test met Duitsland in e frontlinie

[Rob] Rutte over voetbalsupporters “gewoon je bek houden”.

[Mieke] Ik ben ( verlaat) de uitzending van 20-09 jl. aan het beluisteren en ik wil reageren de zwarte magie die jullie ter sprake brachten. Ik denk dat ALLE mensen die onder invloed zijn, bewerkt worden door het kijken naar ( smart) TV en  de SMART phone. Die dingen zenden continue sublimale boodschappen uit en bewerken het denkvermogen  van de mens. Dat gecombineerd met de vervuiling van het menselijk lichaam door chemtrails, straling, slechte voeding ed maakt dat de hersenen niet meer het vermogen hebben om dat te doen waarvoor ze bedoeld zijn. Hoeveel van deze mensen voeden hun brein met de goede vetten die zo hard nodig zijn? Je ziet dus ook bijna altijd dat zij die geen TV kijken, de smartphone niet als verlengde hand hebben en gezond eten, NORMAAL kunnen nadenken en niet alles voor zoete koek slikken. Ja, die mindcontrol gaat heel ver. – De mensen worden door intensief TV en smartphone gebruik in een continue hypnose gebracht en gehouden. – Ik heb in het verleden daarover gelezen en ga de bron achterhalen. Kom er nog op terug. Rest mij te zeggen: Ga zo door mannen, jullie zijn bikkelhard nodig in deze tijden en dat wordt heel erg gewaardeerd! Chapeau!!!!!!!!!!!

[Marij] HCQ is toch dodelijk als je het neemt als adrenochrome gebruiker

[Ben] Beste Henk, Gezien aflevering 224 van dotcom.radio beluisterd te hebben (note black magic), stuur ik je bij deze toch maar weer eens een show van Tony Pantalleresco door, die je mogelijk wat meer helderheid zou kunnen geven over dat wat er wereldwijd gaande is. De hele show is wat mij betreft het beluisteren waard met een extra focus op de tijdspanne 24:15 – 35:00 mbt info over nano. (Noot onderaan staat een groenen pijl om de podcast te starten)
GV: https://gedachtenvoer.nl/2020/09/27/de-waarheid-geeft-kortsluiting-in-het-hoofd-als-ware-het-black-magic/ (noot zapper zou zelfs niet werkzaam zijn en gevaarlijk) – (niet mee eens)

[Petra] Hallo Henk, Allereerst wil ik je bedanken, voor je geweldige werk, de artikelen die je schrijft. Er gaat geen dag voorbij, ik lees ze, deel het met collega’s heb vele geadviseerd, om zelf jou site te bezoeken. Het is inderdaad zoals je zegt, het is een hele klus, om de massa wakker te krijgen, mijn man en ik zijn zelf ook al jaren bezig, clipjes bekijken, het is eigenlijk in 2011 begonnen met o.a. Ted Gunderson ex FBI er, William Bill Cooper CIA er, en vele, vele andere alternatieve mediasites. Deze site die ik je stuur, kwam ik tegen, via een van de reacties, onder de clip van Gene Decode via you tube. Ken je deze site? Is deze betrouwbaar? Waarom, ik je deze persoonlijke mail stuur, is eigenlijk, omdat ik hier las dat, als ik het te minste goed heb begrepen, in het artikel. update media shutdowns coming soon, het internet schoon geveegd wordt en er geadviseerd wordt backup s te maken. Toen moest ik toch denken aan jou site, het zou vreselijk zonde zijn als alle artikelen die je hebt geschreven verloren gaat. Vriendelijk groet, ( https://conspiracydailyupdate.com/ )

[Rob] Volgens disclose TV is David Icke na een protest in Londen gearresteerd.(noot ik ben het nergens tegen gekomen op David Icke arrested) – (Omwisseling MH17 en MH 360 was al in het alternatieve nieuws indertijd) – Het echte verhaal achter de polio. Goed om te weten wanneer de naoorlogse generatie weer gaat mijmeren over hoe erg de polio wel niet was en als we niet zouden ingeënt worden hoe erg de gevolgen wel niet zouden zijn geweest. Nu weet ik door dit artikel dat DDT de boosdoener v d verlammingsverschijnselen was! (noot idem met het Zika virus en pesticiden gebruik)

medeplichtig
Geduld, – Geloof, – & – Vertrouwen, …

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

Bindend referendum aangenomen maar wat zijn de voorwaarden?

remote mind control’ and ‘forced memory blanking’

Café Weltschmerz met emotionele oproep aan politie en legen om onze belangen te verdedigen

Jensen, waar is het populisme gebleven met de crisis?

TRUMP– & –Qanon

Nieuwe rechter: Amy Coney Barrett: -She’s a woman, so they can’t hire their usual fake sexual assault victims. -She has two black children, so they can’t smear her as a racist.

Woensdag Q post 4744 “For too long Section 230 has provided a shield for online platforms to operate with impunity,” said Attorney General William P. Barr.  “Ensuring that the internet is a safe, but also vibrant, open and competitive environment is vitally important to America.
— De Deep State is niet blij met de maatregelen van Trump aangaande hun “vrije meningsuiting” linkse politieke voorkeuren en censuur op sociale media en blokkeren van andersdenkenden. Zie linksonder 666 commetaren

IMF economisch herstel na de crisis (500 miljoen minder banen) kan jaren gaan duren. Ik denk dat Trump dat sneller kan met ongelimiteerde fondsen. Waarom? EO 21 december 2017

ZeroHedge: 870,000 Americans Filed For First-Time Unemployment Benefits Last Week

Zerohedge Trump Threatens Veto Of New COVID-19 Vaccine Rules; France Imposes New ‘Social Distancing’ 

The US ambassador to the United Nations, Kelly Kraft, said on Wednesday that another Arab country would join the process of normalization with Israel within the next two days.

123 punten waar Trump in exileerde (geen link)

CORONA

PCR test naar buitenland > Ad Broere. Niet vanwege hoge werkdruk in NL > verwacht meer positieve testuitslagen !!
– Politie bouwt DNA database

HCQ niet meer verboden, proef ik weer een rechtszaak hier voor de reeds gevallen doden?

COVID gekte: 20-09 Het Circuit van Zandvoort heeft het evenement Supercar Sunday omstreeks 14.30 uur stilgelegd vanwege grote drukte. 

Maandag gekeken naar de video van Sven Hulleman met zijn interview met huisarts Marije Berkelaar – Welke webpagina ga ik dit delen met een bestaand verhaal over dokters Dat werd dus deze, en wat kwam ik daar tegen, een video over ons hondenmedicijn om kanker te genezen, ik had het dus reeds gehoord maar weer vergeten

UK: refuse to self-quarantine can be hit with a fine up to $13,000 (or 10,000 pounds).

Maandag waren in alle staten in de VS 33 nieuwe gevallen (Satanisch nummer) vaan 22 naar 33 is 11 meer gevallen

influencers tegen betaling (Ali B)

Leerlingen moeten badge dragen als ze geen mondkapje op willen van het Karel de Grote College te … waarom niet gelijk en gele ster?

rechtszaken tegen de overheid in voorbereiding
– Viruswaanzin
– Bond tegen overheidszaken
– Burgerfront

Mocht je positief getest zijn met de PCR, laat de dokter dan uitzoeken welk virus, grote kans dat je dan niet in quarantaine hoeft en ook je vrienden niet.

TWITTER

We zien het steeds weer, een aanslag met een vrachtwagen en, ja er volgend er meer. verwarde mensen, ze duiken ineens overal op. En nu, Weer brand in Grieks opvangkamp, nu op Samos

Martin Geddes: Overheid UK: Hou een tas bij de hand voor als je snel je huis moet verlaten vanwege COVID

Erik via berichten: Hi Henk. Kun jij mij uitleggen waarom ik bijna nooit op jullie podcast en artikelen kan komen? (Via Telegram) Heel soms lukt het. (noot veel links, niet allen worden veranderd, censuur?)

Meer als 2.000 euro cash op zak verboden in Rotterdam

GEDACHTENVOER

WantToKnow: Het complot van de ‘complot-theorieën’..!
Als ik jou een ‘samenzweringstheoreticus’ noem, doet het er vervolgens weinig meer toe, of dat ik claim dat er feitelijk een samenzwering bestáát, óf dat ik simpelweg een onderwerp ter sprake heb gebracht, dat ik liever vermijd te bespreken… Door jou het label ‘samenzweringstheoreticus’ op te plakken, plaats ik jou heel strategisch buiten het veld, waar openbare discussies, het debat en conflicten-van-meningen plaatsvinden.”

EllaSter: Alweer een verhaal van iemand die heilig geloofde in het nut van vaccinatie, maar nu niet meer, … Frank Ruesink: Laten we niet liegen over de gevaren van vaccinaties
– Als de waarheid te dichtbij komt Ellaster al 2 dagen uit de lucht

FvD Marrakesh 2 is bedoeld om legale immigratie vanuit Afrika makkelijker te maken – ook voor laaggeschoolden.

Dinsdag op Buienradar weer die vreemde pijlen zichtbaar rond Nederland en nergens anders

D666 Pia Dijkstra verlaat zinkende schip

GV -Stilte- is -Geweld- en doet nu oorverdovend zeer !

GV Het “Nieuws”, zoals we dat eens kenden, … is dood.

GV Een nieuwe fase bij ons politieke schouwspel, … (Mike)

leesbewust startpagina

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten