De waarheid geeft kortsluiting in het hoofd als ware het “Black Magic” !


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #194
Countdown to Freedom #38 + 1 day


Het is onvoorstelbaar wat de COVID 19 nep crisis aan het licht heeft gebracht stelde Mike deze week in de dotcom.radio podcast. Het lijkt of de meerderheid van de bevolking niet meer zelfstandig kunnen nadenken alsof er een soort Black Magic bezit heeft genomen in hun “vodoo” gedachtenwereld.

Nu weten we wel dat de Deep State dankzij de Google’s, Facebook en andere internet bots een zeer accuraat gedachten profiel kunnen registreren van -ELKE- wereldburger die verbonden is en actief op internet in welke vorm dan ook. Via slimme NLP technieken en de lugubere MK-ultra technieken en martelingen weten ze tot in detail hoe mensen reageren op informatie. Op afstand via “Subliminal Messages”

Voor sommigen zijn subliminale boodschappen synoniem met mind control: een vorm van verraderlijke mentale manipulatie die is ontworpen om ons gedrag te veranderen, zodat we een bepaald product kopen, op een bepaalde politieke kandidaat stemmen of op de een of andere manier sociaal opnieuw worden ontworpen zonder onze toestemming of zelfs zonder dat we dit weten.

Maar anderen nemen een positievere houding aan en beweren dat subliminale boodschappen kunnen worden gebruikt als zelfontwikkeling hulpmiddelen om het onderbewustzijn te herprogrammeren voor succes of om een specifieke gewoonte te veranderen die je tegenhoudt.

In 1999 testten onderzoekers dit soort berichten in een Britse supermarkt door de muziek in de winkel (de supraliminale stimulans) afwisselend te veranderen om klanten aan te moedigen om Franse of Duitse wijn te kopen. Zeker, toen Duitse muziek speelde, verkocht Duitse wijn beter dan Franse wijn, en wanneer Franse muziek speelde, was de verkoop van Franse wijn hoger. Vragenlijsten die door het winkelend publiek werden ingevuld, toonden aan dat ze wel op de hoogte waren van de muziek, maar zich niet bewust waren van het effect dat het op hun gedrag leek te hebben.

In termen van visuele beelden, zou een subliminale boodschap in slechts enkele milliseconden over een scherm worden geflitst, een te klein venster om je ervan bewust te zijn. Voor een auditieve boodschap kan deze worden afgeleverd met een frequentie die lager is dan het detectie bereik van mensen of verborgen onder een ander geluid.

(Noot: In veel films en muziek is die boodschap niet eens meer verborgen en druipt het satanisme ervan af.)

Hier een voorbeeld in een video: Een advertentie voor de presidentiële campagne van George W. Bush in 2000 die volgens velen ‘subliminale boodschappen’ gebruikte door het woord ‘RATS’ op het scherm te laten knipperen, net zoals het woord ‘BUREAUCRATS’ verschijnt.

[Bron]

Maar in hoeverre zijn we zelf al niet verantwoordelijk in het beperken van ons denkvermogen, wellicht geholpen door onze TV koks die allerlei ongezonde ingrediënten en kook technieken in overvloed gebruiken zoals de magnetron ?

Slechte voedingsgewoontes hebben invloed op onze gehele gezondheid, maar waarom zouden onze hersenen niet minder functioneren als we hart en vaatziekten, kanker etc, etc waarnemen. We kennen allemaal alzheimer en dementie maar hoe lang daarvoor kan iemand de zaken al niet meer helder op een rijtje krijgen.

Iemand, jij?

Wat gaat er al verkeerd in de keuken waarvan je niet bewust bent?

Vele jaren geleden in de gezondheidsradio uitzendingen / podcast hadden we het al over; “Levende voeding”. In mijn eBoek “Zoektocht naar gezondheid vanaf pagina 33 lees je over enzymen: “Voeding die gekookt is wordt ontdaan van zijn natuurlijke levensenergie. Dit is op de foto’s duidelijk te zien. Gekookt voedsel is dood voedsel dat een veel minder krachtig energieveld vertoont. Daarnaast heeft verhitting van voeding een effect op de celstructuur”. In landen zoals Duitsland weet men dit en krijg je standaard bij elk menu in een restaurant rauwkost. In de Krilian foto’s zie je levensenergie van ‘levende’ groenten.

Wat dit alles van invloed is op de levendigheid van de hersenen?

In de meer als 300 gezondheidsradio uitzendingen / podcasts hadden we het vele malen over Chemtrails en de schadelijke stoffen die wij daardoor binnenkrijgen via voeding en inademen. Dat dit schadelijk is voor de hersenen en detoxen vereist is al lang bekend/ Nog erger zijn de vaccinatie waarde schadelijke stoffen direct in het lichaam gespoten worden.

Dan hebben we nog de nano deeltjes in vaccins, Chemtrails en de voeding.

Wat doen deze nano deeltjes in je hersenen?
Wat doen deze nano deeltjes samen met straling?

Twee weken geleden was in in de Movan op de Haute Folin, een berg van 901 meter hoog. Je kan daar het grote zenderpark tot op een tiental meters naderen, de druk op je hersenen is gewoon irritant te noemen en ik wilde daar wel eens snel weg. Pas op enkele honderden meters werd het minder maar nog goed waarneembaar. Maar wat als je constant aan mindere straling wordt blootgesteld en dan 365 x 24 dag en nacht in samenspel met nano deeltjes ontvangers?

Is dit het waar de “Black Magic” begint?

Van Mike leerde in op de podcast al de essentie van goede voeding in de juiste volgorde.

  • 1). Goede vetten (kokos)
  • 2). Mineralen (sel gris)
  • 3). Vitaminen

Als je het eerste overslaat dan begin je al met èèn nul achterstand.

Zelf ben ik al jaren bewust welke voeding ik kies, biologisch, een deel zelf gekweekt, zo krijg je minder rotzooi binnen die en vervolgens detoxen met chlorella en meer detox voeding, de sauna en de Hulda Clark zapper.

Wellicht is het allemaal simpeler als we denken en zijn we zelf grotendeels verantwoordelijk voor het vergiftigen van onze hersenen en hebben we alle ‘gereedschappen’ om ons te beschermen al lang bij de hand.  

Om Mike wat ingangen te geven hoe wereldwijd de hypnose / betovering plaatsvindt:

1. MK Ultra
2. Patenten (beeldschermen beïnvloeden je centrale zenuwsysteem/hersenen)
https://www.wanttoknow.info/050331behaviormodificationtv#patents

Relatie met gevolg tv-kijken/patent? Wat doet HAARP .. electrify airwaves .. = chemtrail wolken sturen + centraal zenuwsysteem van mensen te slopen??
Plus aanverwante patenten.

3. US (SecDef Mark Esper) DEW + “stralingswapens” bestaan waarmee ze een regio ‘docile’ kunnen maken (microwave mind control)
And We Know 9.17.20 Virus. Fires. Election.
https://www.bitchute.com/video/3xZL5sTHvoiA/
Tijdstip 19:35

Dews California 2020
https://themillenniumreport.com/2018/08/photographic-proof-directed-energy-weapons-used-in-california-fires/

4. Stoffen in chemtrails, stoffen in water, 1/2e wereld aan anti-depressiva

Pa Triot


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk