-Stilte- is -Geweld- en doet nu oorverdovend zeer !


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #191
Countdown to Freedom #40 + 1 day


Het doet oorverdovend zeer dat de zwijgende masse de verantwoording nog niet neemt om het kwaad, de duisternis te tonen aan het daglicht zodat bij anderen de angst weggenomen kan worden of erger, mensen die het ‘even’ niet meer zien zitten. En ‘even’ duurt nu al een al dik zeven maanden.

Ik moet zeggen dat dit in de Engelse taal beter klinkt
 — Silence is Violence and it hurts deafeningly —

Toen ik 21 juni een weekendje in Nederland was kreeg ik te horen dat luisteraars van mijn Cajun en Zydeco radio programma het niet zo leuk vonden dat ik over Corona zat te ‘zeuren’ in een muziek radio programma. Ik dacht letterlijk; “Wat een zombies”. Ik wist immers al vanaf dag een dat dit hele Corona / COVID 19 gedoe een dekmantel was om de totale dictatuur uit te rollen en in een ander radio programma op dezelfde zender maakten we daar ook verslag van met 30.000 + luisteraars op de podcast. (dotcom.radio)

Mijn opmerking de week daarop volgend van een tweetal minuutjes werd het einde van mijn muziek programma. Ik moest mijn mond houden en dat gaat nooit gebeuren. Ik wist wat erop het spel stond vanaf dag èèn. “Onze Vrijheid”. De rest is nu geschiedenis, wereldwijd zijn alle muziekfestivals afgelast. Moest ik dan dit lijdzaam zien gebeuren en mijn mond houden? Heeft iemand van de organisatie mij toen of nadien gebeld en verteld; “Wij hadden dit niet zo ingeschat” Ne noppes nada niemand.

Omdat de loco burgemeester / wethouder diezelfde week zijn Waterloo vond in het politieke moeras van Geertruidenberg waar een kartel burgemeester natuurlijk het landelijke “democratuur” beleid volgt heb ik maar besloten om al mijn andere radio uitzendingen stop te zetten. Mijn communicatie zou op termijn alleen maar de subsidie in gevaar kunnen brengen voor de locale omroep. Wie had dit kunnen bedenken dat het na ruim 25 jaar radio werk zo tot een einde zou komen vanwege een aanslag op de dictacratie. Een nep democratie die in het volle licht is verworden tot een volledige dictatuur wat veel meeste mensen zelfs nu nog niet beseffen!

En nogmaals voor alle duidelijkheid. Een extern levend virus dat je kan doden bestaat niet en heeft nog nooit bestaan en alle vaccinaties die je zouden kunnen redden zijn een farmaceutisch sprookje. Een leugen net zo groot als bestraling en chemotherapie kunnen kanker genezen. De boodschap aan alle virologen wereldwijd, kom met dubbelblinde bewijzen van het bestaan van een levend virus werden door het Duitse Hoge Rechtshof verwezen naar de prullenmand. Na 200 jaar list en bedrog moet deze giga leugen, dit complot, dit kwaad voor eens en altijd aan het licht blootgesteld worden.

Ik schroom niet om op linkedin een directeur van een farmaceutisch bedrijf aan te spreken. Met een professor of doctorandus de discussie aan te gaan. Alle hens aan dek !!

En wanneer ga jij je vrienden en familie spreken?

Als jij het –NU– niet doet gaat je GEWETEN zeker spreken.

Ik geef je op een briefje dat er giga veranderingen staan te gebeuren die het gehele wereldbeeld op zijn kop gaan zetten. Probeer je maar eens staande te houden als net op de valreep iemand jong of oud de aarde ontglipte en jij had al aanwijzingen gehad dat vaccinaties, chemo, en bestraling niet klopte. Je had al een intuïtief gevoel maar wist het nog niet zeker, en nu begint je geweten te spreken?

Als je geweten begint te spreken,
zorg dat het verleden zich niet komt wreken.

Onderstaande plaatje heb ik de grootste moeite mee; De vraag; “Zitten we wel op de zelfde golflengte?” Veel mensen zijn niet afgestemd op de hogere frequenties vanwege de dode voeding die ze eten, dat is waar de “Black Magic” begint, … Waar mensen dom gehouden worden door zich te voeden met energieloze voeding, morgen meer daarover, …

zitten “WIJ” wel op de zelfde golflengte ?

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt? – Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk