Een nieuwe fase bij ons politieke schouwspel, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #189
Countdown to Freedom #43 + 1 day


We gaan een nieuwe fase in. Met de dood van Ruth Bader Ginsberg (RBG) hebben we vlak voor de verkiezingen weer een nieuw politiek schouwspel dat op het punt staat zich te ontvouwen. In 2018 was dit voorafgaand aan de midterm-verkiezingen, na voor de algemene verkiezing. Op 14 oktober, 4 dagen voor de dood van RBG, schreef Q: Justice coming. Dit heeft een dubbele betekenis: gerechtigheid komt eraan en opperrechter komt eraan. Ik denk dat beiden waar zijn.

Trump heeft al aangegeven dat hij een vrouw zal benoemen, dus het zal voor de politieke tegenstanders lastig zijn om dezelfde truc uit te halen als ze bij Kavanaugh hebben geprobeerd, nl. (ongefundeerde) beschuldigingen van seksueel misbruik in het verleden. Ook past het aanvallen van een vrouw niet in de identiteitspolitiek van links, want vrouwen zijn per definitie slachtoffers van het ‘patriarchaat’ en al helemaal van een onverbeterlijke ‘seksist’ als Trump.

Toch zal deze vrouwelijke kandidaat meedogenloos onder vuur komen te liggen en ze zullen niet nalaten om zaken uit haar verleden op te dreggen. Dit zal niet goed gaan vallen bij de linkse achterban, vooral bij de vrouwen. Vandaar dat Q schreef: new playbook needed. Vrij vertaald: verzin een nieuw aanvalsplan. De white hats hebben de black hats vastgezet in hun eigen politieke denken!

Verder verwacht ik dat de maand oktober nog wat grote onthullingen gaat brengen omtrent de wijdverspreide pedofilie in hoge kringen die plaatsvond via Jeffrey Epstein en Ghislaine Maxwell. En dan is er nog het onderzoek dat John Durham nu al drie jaar lang verricht naar o.a. de Clinton Foundation, een internationaal spinnenweb dat ook verregaande consequenties gaat hebben voor o.a. Nederland. Wanneer gaan we daar de eerste resultaten van zien in de vorm van aanklachten en arrestaties? Oktober? Heeft Trump straks nog wel een tegenkandidaat of zitten ze dan allemaal achter tralies?

Van Dave van X22 Report heb ik begrepen dat het verhaal dat nu via de MSM wordt verspreid dat Assange gratie zal worden verleend door Trump in ruil voor informatie een voorsortering is van de media op wat er staat te gebeuren. Er is dus (nog) geen officiele bevestiging vanuit het Witte Huis zelf dat dit aanbod is verleend. Wel geeft het aan dat ze als de dood zijn voor wat Assange allemaal weet, want dat is nl. ALLES! Als Assange daadwerkelijk aan Amerika wordt uitgeleverd en hij zal getuigen voor het Congres dan is het GAME OVER voor de Deep State.

De vraag is dan ook niet of het gaat gebeuren, maar wanneer. Q noemde recentelijk 3 namen in 3 verschillende posts: Julian Assange, Seth Rich en Guccifer 2.0. Voor wie de samenhang tussen deze 3 heeft gemist:

Voorafgaand aan de presidentsverkiezingen van 2016 bracht Wikileaks allerlei zeer belastende info uit voor de toenmalige presidentskandidaat Hillary Clinton: de Podesta-emails (die het hele Pizzagate-schandaal in gang zetten) en de zgn. Vault 7-info van de CIA. Volgens de Democraten kwam dit omdat Russen hun server hadden gehackt en deze info naar Wikileaks hadden toegespeeld. Voormalig NSA-hoofd William Binney heeft echter berekend dat de snelheid waarmee deze info is verzonden onmogelijk een Russische operatie doet vermoeden, maar wel overeenkomt met een insider van de DNC (Democratic National Committee) die dit via een zogeheten ‘flash drive’ heeft verzonden.

Deze insider was Seth Rich en de DNC heeft hem laten vermoorden door enkele leden van MS-13, buitenlandse huurlingen uit Zuid-Amerika die ze via het opengrenzenbeleid van Obama massaal hebben laten binnenkomen. Vervolgens hebben ze via Guccifer 2.0, een CIA-operatie en zgn. een ‘hacker’, naar buiten gebracht dat de Russen boodschappen hadden achtergelaten in het Russisch op de server van de DNC als ‘bewijs’ dat dit een Russische hack zou zijn. Dit B-filmscenario is vergelijkbaar met moslims die bij terreuraanslagen overal paspoorten en korans laten slingeren.

Later hebben ze deze Rusland-connectie via hun media-propagandakanalen weten te koppelen aan Trump en zijn team en dit maar liefst 3 jaar weten vol te houden zonder ook maar een greintje bewijs. De Assange-connectie met Wikileaks is niet meer dan vanzelfsprekend. Hiermee hebben we dus Assange, Seth Rich en Guccifer 2.0 aan elkaar gekoppeld. Het feit dat Q deze 3 namen heeft genoemd geeft aan dat er iets op stapel staat en dus neemt de media alvast een voorschot hierop.

Tegelijkertijd kan dit een gecalculeerde schijnbeweging zijn van de white hats, aangezien we ook een Q-post hebben die zegt: JA June ETA. JA = Julian Assange. ETA = Estimated Time of Arrival, geschatte aankomsttijd. Dit zou betekenen dat Assange pas in de zomer van volgend jaar zijn glansrol mag vervullen, gedurende Trumps onvermijdelijke tweede termijn. We gaan het allemaal beleven, maar dat het een schokkende Red October gaat worden, dat staat vast. Veiligheidsriemen om!


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk