Leven Op De Automatische Piloot

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #188
Countdown to Freedom #44 + 1 day


Bij de meeste mensen stond het leven op de automatische piloot jaar in jaar uit, het leven kabelde voort van weekend naar weekend, van vakantie naar vakantie met daar tussendoor wat persoonlijke hoogtepunten als een bruiloft, geboorte of het een of ander feest.

De TV propaganda machine en alle andere media brachten het nieuws in hapklare voorgekookte brokken zodat je daar niet over na hoefde te denken, en als er eens iets voorbij kwam dat je wenkbrauwen deed fronsen was er de snelle correctie van de media die je deed denken;

“Kan ik daar wat aan doen, … nee”.

Intussen konden de politiek verder gaan met het uitrollen van hun kartel, niet alleen in de Haagse politiek maar in elke gemeente werd een kartel burgermeester aangesteld. In Frankrijk zijn nu meer als 60 burgemeesters tegen de uitrol van 5G, transitieweb melde dat in Italië 20 burgermeesters, de hoogste plaatselijke gezondheidsautoriteit – een verbod op de invoering van 5G uitgevaardigd. Hier in het Nederlandse Kartel politiek systeem zijn het er -NUL- ! In intussen hebben de stemmers op de automatische piloot dit alles ondersteund.

Toen kwam Corona, later omgedoopt tot COVID 19

Klakkeloos werden all maatregelen door de overgrote meerderheid van de Nederlanders aanvaard als zijnde in het algemeen belang. Ook hier werd de automatische piloot geen moment uitgeschakeld.

Nu echter bedrijven bij bosjes failliet gaan, mensen hun baan verliezen en er velen zijn die niemand persoonlijk kennen die aan Corona is overleden begint er hier en daar wat te dagen.

De COVID TV persconferenties op 19 augustus (laatste cijfers beschikbaar) “Kijkcijfers dinsdag: Persconferentie Rutte over corona trekt weer meer bekijks. Ruim 4 miljoen mensen zaten klaar voor verhaal Mark Rutte en Hugo de Jonge. Dat is dus rechts een kwart (jong en oud) voor de snelle rekenaars

Vele nieuwe COVID besmettingen zonder dat daar doden of zelfs maar ziekenhuis opnames tegenover staan. Een relatief kleine handjevol protesteerders maar wel een noodwet in de maak die een totalitaire dictatuur van start doet gaan in bananenrepubliek Nederland.

Artsen over de gehele wereld komen nu in verzet met de juiste informatie, maar wie heeft daar kennis van genomen als je uitsluitend de propaganda media volgt?

De alternatieve media worden het vuur aan de schenen gelegd. In Frankrijk bij de Gilets Jaunes (Gele Hesjes) protesten is het nu verboden om verslag te leggen op straffe van een bezoek aan de gevangenis. Facebook, Twitter en andere accounts worden tijdelijk of definitief geblokkeerd als je schrijft over vaccinaties, COVID, Qanon en meer, …

De snelheid dat alles nu uitgerold wordt om iedereen semi verplicht te vaccineren een vaccin of uitsluiting van het openbare leven !!

Uitstellen of manipuleren van de verkiezingen staat ook op de agenda om de instellingen van de automatische piloot niet te verstoren. 

Nu al zijn er mensen die gekozen hebben om uit het leven te stappen, geen uitzicht meer zien, hun levenswerk reeds afgebroken. Geen uitweg meer zien, geen levensvreugde.

… en wij -WIJ- zijn medeverantwoordelijk door de automatische mentaliteit, … bovendien kan deze trend wel eens dodelijker gaan worden als de nep COVID gekte.

Wat gaat dit teweeg brengen bij jouw geweten? 


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk