Q anon, op weg naar de ontknoping, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #178
Countdown to Freedom # 53 + 1 day


In 2016 voor en na de verkiezing van Trump zagen we overal ter wereld de valse vlag aanslagen met vrachtwagens en luxe auto’s die het publiek inreden waardoor men overal bij elk evenement wegblokkeringen opwierpen. “The Summer of Rage” Daarna kwamen met name de lastercampagnes tegen Trump, de ene na de andere seksuele uitspattingen, Russische samenzweringen, een afzettingsprocedure, niets was gek genoeg. Intussen werden de anons vanaf einde 2017 door “Q” op de hoogte gehouden van zaken die speelden al was het via een niet altijd te doorgronden tijdlijn. De vijand keek immers mee en lieten zich daardoor uit de tent lokken. Zo werken we dag voor dag toe naar de tweede termijn verkiezing op 3 November. Ook daar is het nog onduidelijk welke elementen al zichtbaar gaan worden van de duistere strijd. Wat wordt al duidelijk voor de verkiezing en wat daarna pas? In ding is duidelijk, de rol die de anons toebedeeld krijgen om de dan passende en zichtbare puzzelstukjes te tonen aan de wereld. Eerst geloven dan zien, dat -was- de boodschap. Daarna de wereldbevolking de hand reiken, dat stadium komt met rasse schreden dichterbij.

updates volgen


19-09-2020
18-09-2020

Liz Crokin

Voor degenen onder u die niet weten waarom president Trump Ghislaine Maxwell het beste wenste, hier is wat inzicht. President Trump stipt constant de Deep State aan en ja, hij gebruikt vaak sarcasme. De Deep State gebruikt de hele tijd communicatie- en codewoorden. Trump heeft een geschiedenis van het gebruiken van hun codes en het in hun gezicht gooien. Q plaatste dat iemand het beste wensen de communicatie van de Deep State is voor doodsbedreiging. Zoals ik uitgebreid heb gemeld, is de enige reden waarom Jeffrey Epstein en Maxwell zijn gearresteerd vanwege president Trump en zijn DOJ. Bovendien moet Trump neutraal blijven over deze gevallen voor optica. Als hij dat niet doet, zullen ze hem een ​​tiran noemen en hem beschuldigen van het bewapenen van zijn DOJ om politieke redenen tijdens een verkiezingsjaar. Trump speelt 5D-schaken en loopt altijd 1.000 stappen voor. We kunnen zijn bewegingen niet altijd begrijpen, maar ik kan je verzekeren dat alles wat hij zegt en doet strategisch is. Hij werkte al lang voordat hij president werd als dubbelagent om de satanische pedofiele cabal neer te halen. Hij heeft toegang tot het hoogste niveau van geheime informatie en werkt samen met het beste militaire inlichtingen team dat ooit heeft bestaan. Ook is zijn favoriete boek The Art Of War en hij gebruikt constant Sun Tzu-tactieken om de vijand te bestrijden. Als Trump iets zegt of doet dat nergens op slaat, reageer dan niet uit emotie. Er gebeurt veel achter de schermen en als het stof is neergedaald, is alles logisch!

We benoemden al de trend om Qanon in een kwaad daglicht te stellen in de internationale media, ze gaan nu een GIGA stap verder en beschuldigen de Qanon beweging voor zaken waar jij hoogstwaarschijnlijk nog noot van gehoord hebt en leggen daarmee hun eigen geheimen bloot


QAnon is a Nazi Cult, Rebranded

“In QAnon, Nazism wants a comeback”: Anti-Semitism expert reveals parallels between QAnon and Nazism

The Frightening Parallels Between QAnon and Hitler’s Nazis

07-09-2020
03-09-2020
02-09-2020
https://youtu.be/H6q86niOUcg?t=101

Een zoektocht op YouTube (31-08) levert al snel 588 nieuwe video’s op over de laatste 24 uur op het onderwerp “Q anon” in alle mogelijke talen, pro en con de beweging, on mogelijk om een indruk te krijgen wat de onderwerpen zijn maar wel dat de beweging groot is

Het verhaal in de bovenstaande video staat al sinds 12 juni op mijn website beschreven en het rapport te downloaden. Bovenstaande video geeft de Nederlandse vertaling Dé Grote Reset na Corona: de glazen bol, of ’n geschiedenisboek? -Rockefeller Files-

… en de media in de verdediging, … na drie jaar doodse stilte. Opvallend dat alle media over de gehele wereld nu begonnen zijn de beweging in een kwaad daglicht te stellen en belachelijk te maken. Ok Nederland doet mee met deTelegraaf en BNR nieuwsradio As Me Anything


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk