Masker-handhavende humanoïde robots ingesteld om kantoorruimten binnen te vallen


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #185
Countdown to Freedom # 47 + 1 day


Aangezien sommige Wall Street-banken handelaars en andere werknemers hebben opgeroepen om terug te keren naar hun kantoren, zal hun vermogen om sociale afstandsmaatregelen af te dwingen een uitdaging zijn, tenzij mensachtige masker detectie robots worden ingezet.

Bron artikel the Activist Post: Mask-Enforcing Humanoid Robots Set To Invade Office Spaces

Pepper, ontworpen door SoftBank Robotics, is ‘s werelds eerste sociale mensachtige robot die gezichten en menselijke basisemoties kan herkennen. De robot staat 120 cm (47 inch) en gebruikt optische sensoren en kunstmatige intelligentie om te herkennen of mensen maskers dragen.

Pepper biedt spraakinteractie om mensen te waarschuwen als ze geen masker dragen en hen te vertellen: “Je moet altijd een masker op de juiste manier dragen.”

De robot identificeert vervolgens iemand die reageert op het verzoek om zijn masker op te zetten – hij zegt dan: “Bedankt dat je je masker hebt opgezet.”

Het idee om een humanoïde robot te laten patrouilleren in kantoorgebouwen, of misschien handelsvloeren of onderzoeksafdelingen, op zoek naar maskerovertredingen, is veel logischer in vergelijking met het in dienst hebben van mensen, die duurder zijn om hetzelfde werk te doen. Plus, waarom zou u een medewerker op een laag niveau hebben die over de schouders van de handelaar meekijkt, aangezien gevoelige gegevens zich op de handelsterminals kunnen bevinden? (In de hoop dat dit sarcasme was – Vert.)

Pepper kan zelfs het management waarschuwen voor herhaalde niet-maskerende overtreders. Hier is de robot in actie:

Met JPMorgan en andere Wall Street-banken die werknemers vragen om terug te keren naar het kantoor, waar sommige van deze mensen de zomer doorbrachten met feesten in de Hamptons zonder maskers, zal het moeilijk worden om het dragen van maskers af te dwingen, tenzij politierobots worden ingezet.


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk