Aanval op Qanon: a Nazi Cult, Rebranded


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #179
Countdown to Freedom # 52 + 1 day

Het ‘regende’ 11 september Q posts op de 19de verjaardag van 9/11 en een van de zaken waar het over ging was de aanval die geopend was op Qanon de ‘omgedoopte’ Nazi Cult, het is maar dat je het weet, …Bron artikel Just Security: QAnon is a Nazi Cult, Rebranded
Door: Gregory Stanton

Een geheime kliek neemt de wereld over. Ze ontvoeren kinderen, slachten ze en eten ze op om kracht uit hun bloed te halen. Ze hebben hoge posities in de overheid, banken, internationale financiën, de nieuwsmedia en de kerk. Ze willen de politie ontwapenen. Ze promoten homoseksualiteit en pedofilie. Ze zijn van plan om het blanke ras te mongreliseren, zodat het zijn essentiële kracht verliest.

Klinkt deze complottheorie bekend? Het is hetzelfde verhaal is opnieuw verpakt door QAnon.

Ik heb veertig jaar gestudeerd en gewerkt om genocide te voorkomen. Genocide Watch en de Alliance Against Genocide, de eerste internationale anti-genocide-coalitie, zien zulke met haat gevulde complottheorieën als vroege waarschuwingssignalen van dodelijk genocidaal geweld.

Het hierboven beschreven complot was de samenzwering die ‘geopenbaard’ werd in het meest invloedrijke anti-joodse pamflet aller tijden. Het heette The Protocols of the Elders of Zion. Het werd rond 1902 geschreven door Russische anti-joodse propagandisten. Het verzamelde mythen over een joods complot om de wereld over te nemen, dat al honderden jaren bestond. Centraal in de mythologie stond de Blood Libel, waarin werd beweerd dat Joden christelijke kinderen ontvoerden en afslachtten en hun bloed afvoerde om het deeg voor matzos te mengen dat op Joodse feestdagen werd geconsumeerd.

De nazi’s publiceerden een kinderboek met de protocollen die ze nodig hadden in het leerplan van elke basisschool in Duitsland. De nazi-krant Der Stürmer (afgeleid van het Duitse woord voor “Storm”) verspreidde de Blood Libel. Hitler’s Mein Kampf, zijn narcistische autobiografie en manifest voor zijn strijd tegen het Joodse complot om de wereld te regeren, kopieerde zijn complottheorieën uit de Protocollen.

De nazi’s aanbaden Adolf Hitler als de leider die het blanke ras zou redden van dit geheime Joodse complot. Nazi “stormtroepen” (“stormdetachement” – Sturmabteilung) hielpen Hitler aan de macht te komen. Nazi-Duitsland veroverde Europa en vermoordde zes miljoen Joden en miljoenen Roma, Slaven, LGBTQ’s en andere mensen.

Amerika had zijn eigen donkere kant. Henry Ford herhaalde de nazi-haat tegen Joden en liet 500.000 exemplaren van de protocollen drukken en verspreiden in de VS. Vader Coughlin predikte de protocollen op de nationale radio. De Ku Klux Klan combineerde zijn blanke racistische racisme met jodenhaat.

QAnons samenzweringstheorie is een nieuwe naam van de Protocols of the Elders of Zion.

QAnon verkondigt de fantasie dat een geheime satan aanbiddende kliek de wereld overneemt. De leden ontvoeren blanke kinderen, houden ze vast in geheime gevangenissen die worden gerund door pedofielen, slachten ze af en eten ze op om macht te krijgen van de essentie in hun bloed. De kliek bekleedde het Amerikaanse voorzitterschap onder de Clintons en Obama, nam in 2016 bijna weer de macht over, en schuilt in een ‘diepe staat’ die wordt gefinancierd door joden, waaronder George Soros, en door joden die de media controleren. Ze willen burgers ontwapenen en de politie onschadelijk maken. Ze promoten abortus, transgender rechten en homoseksualiteit. Ze willen open grenzen, zodat bruine illegale aliens Amerika kunnen binnenvallen en het blanke ras kunnen verbazen.

QAnon ware gelovigen denken dat Donald Trump Amerika zal redden van deze satanische kliek. Op het moment van “The Storm” zullen supporters van de cabal worden opgepakt en geëxecuteerd.

De samenzweringstheorie van QAnon is nu verspreid naar neonazi’s in Duitsland, waar meer dan 200.000 Duitse QAnon-accounts het internet teisteren. Een factie die bekend staat als “Reichsbürger”, of burgers van het Reich, organiseerde op 29 augustus een korte bestorming van het parlement.

Veel mensen staan perplex over hoe een rationeel persoon zou kunnen vallen voor zo’n irrationele complottheorie. Maar de moderne sociale wetenschap laat zien dat mensen in groepen niet altijd rationeel denken. Ze reageren op angst en terreur. Ze wijten hun tegenslagen aan zondebokken. Ze steunen narcistische demagogen waarvan ze hopen dat ze hen zullen redden.

In de jaren dertig waren miljoenen Europeanen werkloos. Gewelddadige veldslagen tussen nazi’s en communisten woedden in de straten van de stad. Democratische regeringen waren machteloos. Fascistische dictators regeerden over Spanje en Italië. Hitler greep de macht in Duitsland en veroverde West-Europa. De communisten van Stalin veroverden het oosten. Het Hitler-Stalin-pact bezegelde totalitaire heerschappij over het grootste deel van Europa. De Tweede Wereldoorlog en de dood van miljoenen mensen waren nodig om de genocidale tirannie van de nazi’s te verslaan, en nog eens vijftig jaar om de goelags van de Sovjet-Unie te bevrijden.

Tegenwoordig lijdt het Amerikaanse volk aan een plaag. Miljoenen Amerikanen hebben hun baan verloren. Boze bendes zwerven door Amerikaanse steden en vechten tegen gemilitariseerde politie en zwaarbewapende milities. De Amerikaanse regering lijkt verlamd. Dictators regeren Rusland en China. Islamitische fascisten regeren Saoedi-Arabië en de oude Ottomaanse en Perzische rijken. De Amerikaanse president kalmeert Rusland, maakt China tot zondebok voor de pandemie en kijkt de andere kant op als Vladimir Poetin en Mohammed bin Salman hun tegenstanders vermoorden.

In juli onthulde de Republikeinse partij in Texas een nieuwe slogan: “We Are the Storm.” Meer dan een dozijn Republikeinen die zich kandidaat stellen voor het Congres hebben hun steun uitgesproken voor de QAnon-beweging. Marjorie Taylor Greene, een Republikeinse kandidaat uit Georgië die de mening van QAnon heeft onderschreven, zal waarschijnlijk een zetel in het Congres winnen. De president prijst haar als een “toekomstige Republikeinse ster”. De Trump-campagne verwelkomt QAnon-supporters op zijn bijeenkomsten. Toen hem op de nationale televisie werd gevraagd naar QAnon, antwoordde de president: “Ik begrijp dat ze me erg leuk vinden, wat ik op prijs stel.”

Enkele vooraanstaande Republikeinen zijn begonnen zich uit te spreken tegen QAnon. Rep. Liz Cheney, voorzitter van de House Republican Conference, heeft QAnon aan de kaak gesteld als “gevaarlijke waanzin die geen plaats zou moeten hebben in de Amerikaanse politiek”. Republikeinse leiders zoals Rep. Adam Kinzinger en senator Ben Sasse hebben QAnon ook aan de kaak gesteld. Voormalig gouverneur Jeb Bush heeft over QAnon gezegd: “Notenbanen, racisten, haters hebben geen plaats in beide partijen.”

De wereld heeft QAnon eerder gezien. Het heette nazisme. In QAnon wil het nazisme een comeback.


We hebben inmiddels al wat geschreven de afgelopen 3 jaar over het fenomeen Qanon zodat we daar ook geen seconde over in de verdediging hoeven te gaan. Sterker, we hebben 10 weken geleden op dotcom.radio ons lot verbonden aan de uitkomst hiervan. De lastercampagne geeft maar al te duidelijk aan dat de Deep State in paniek verkeerd om dit middel aan te grijpen. Want wat je hier boven las staat te lezen op meerdere websites, waarvan ik bij allen niet van het bestaan op de hoogte was en zeker geen Main Stream Nieuws die daar de handen (nog) niet aan durven te branden. Zondag bij dotcom.radio gaan we hier ongetwijfeld op in, luisteren dus, …

– HM

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk