04-09-2020 Opnieuw een mijnpaal, een ontsnapping uit de gedachten gevangenis door de Burgerfront video boodschap !


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #172
Countdown to Freedom # 60 + 1 day


Waarom de datum van gisteren, vrijdag 4 september? Omdat gisteren de video van burgerfront werd gepresenteerd; “Rutte Bewijs Virus”. Mijnheer Rutte, ga nu het bewijs eens leveren dat een virus überhaupt bestaat? Een levend virus bestaat niet vragen veel mensen zich af, sommigen die al langer twijfelen zullen eindelijk de bevestiging krijgen van hun twijfel. Mijnheer Rutte kan er zich niet mee met een handgebaar en een teflon lachje vanaf doen maar zal zich moeten verweren tegen een uitspraak van het Duitse Hoge Gerechtshof (2016)

Gisteren zal een marker worden in de gedachtenwereld voor veel mensen om te gaan overdenken wat er nu eigenlijk echt is en wat er ‘ons’ is voorgelogen ons gehele leven.

‘We’ wisten niet beter dan dat er een gevaarlijk levend virus is dat elk jaar mensen ziek maakte en met name de zwakkeren ziek maakte of zelfs dodelijke gevolgen kon hebben. het virus kom zelfs zo gevaarlijk zijn dat het zichzelf kon muteren en tegen deze veranderde stam moest dan eerst weer een vaccinatie ontwikkeld worden. Soms kon zo’n virus net als in begin 19de eeuws honderden miljoenen mensen doden.

Dat alles berust op een grote leugen, dat alles staan nu hele volksstammen op het punt om te gaan ontdekken, ontwaken uit de Matrix. Jouw gedachtenwereld is een een voorgevormde betonnen vorm gegoten waar ontsnappende gedachten zelfs onrealistisch gezien werden. De wetenschap, de dokter, de politiek, de journalistiek en de meningen van al je vrienden en familie waren eensluidend, de griep werd veroorzaakt door een extern virus.

Maar wat is de griep dan wel?

De griep is niets meer of minder dan een mogelijkheid voor een overbelast immuunsysteem om snel ongewenste gifstoffen in te kapselen in eiwitten zodat ze geen kwaad kunnen en door een verhoogde lichaamstemperatuur via zweten te ontdoen uit het overbelaste systeem. Die ingekapselde giststoffen is het virus dat het lichaam dus zelf aanmaakt, het leeft niet, is ingekapseld en kan ook geen kwaad dus om anderen te besmetten.

Op het factsforum blijken mensen het niet te begrijpen en blijven tegensputteren vandaar dat we de verdere uitleg van Mike Donkers even toevoegen:

De Nederlandse term ‘besmetting’ komt nog het meest overeen met de term ‘infectie’, afkomstig van het Latijnse ‘infecere’. We moeten het dus ook gaan hebben over de definitie van wat ‘besmetting’ inhoudt. Definieren we dit als ‘vergiftiging’, dan is een ‘virus’ (letterijk: gifstof) besmettelijk. Definieren we ‘infectie/besmetting’ als ‘aansteken/overdragen’ van de ene persoon naar de andere, dan is dit totale onzin aangezien een virus niet leeft. Een ‘virus’ is werkzaam van BINNENUIT, en niet VAN BUITENAF.

Mike Donkers

Er zijn 700 gifstoffen meer in ons milieu dan een eeuw geleden dus een overbelasting van het systeem komt steeds meer voor.

Hoe komt het dat mensen dan ziek werden?

  • Wat denk je van de vaccinatie, zat de stof die mensen ziek maakte daar al in afgelopen najaar?
  • Is het wellicht verspreid door de lucht via chemtrails, deze experimenten lopen al vanaf de vijftiger jaren en zijn al meer gedaan en in de openbaring gekomen. Griezelige gedachten maar naarmate je meer bewust bent van de politieke krachten in de wereld sta je nergens meer van te kijken.

Gedachtenvoer: Mensen werden toch ook vermoord in WOII omdat ze zigeuner of Jood waren.

Vooraleerst om te kunnen omschakelen naar de zo gewenste eerlijke rechtvaardige wereld zullen we het kwaad onder ogen moeten zien, het kankergezwel van onrecht uit onze maatschappij moeten snijden, dan pas kan de volgende stap gemaakt worden en niet eerder. Niet eerder dan dat jij ontwaakt bent en de realiteit onder ogen durft te zien. Het virus is slechts een van de zaken die spelen in de slechtste film van ons leven “The Matrix”.

Het gedachtenvirus kan echter nu wel gaan zorgen voor een breekijzer om mensen ‘bij de les’ te krijgen, te laten ontwaken en zicht te krijgen op de echte wereld.

De echte wereld is niet het doem scenario met gevaren waar we niets tegen konden uitrichten. Al die enge griep epidemieën waren ook daarvoor al onschuldig als je een goed functionerend immuunsysteem had die alle benodigde vitaminen, mineralen en goede vetten kreeg om te kunnen functioneren. Ook daar kunnen we de vinger wijzen naar de voedingsindustrie en de overheid. En daarmee konden je dus met vier vingers naar jezelf wijzen, als je al die tijd niet geloofd had in die hersenspinsels en zelf op ontdekkingsreis was gegaan, dan had je dit net als ik ook ontdekt.

Wij vertelden dit via gezondheidsradio en de podcast al lange tijd, maar wij waren geen autoriteit, wij hadden geen witte jas aan voor de status. `Wij namen echter wel onze verantwoordelijkheid als burger(journalist). Nu het nieuws sinds gisteren een stap heeft gezet naar mainstream gaat het gedachtenvirus zich razend snel verspreiden.

Mijnheer Rutte, bewijst u nu eens voor een rechtbank dat uw COVID virus überhaupt wel bestaat?

Mijnheer Rutte zal met de ‘bek vol tanden staan’ sprakeloos, ontdaan van zijn teflon glimlach en ontdekken dat teflon een zeer giftig goedje is, dodelijk voor zijn politieke ambities. 


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk